Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 18 май 2018 15:28

Деян Иванов се връща от Ботев!Вратар и център нападател трябва да се търсят,резервни бекове може и по- нататък да се вземат :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 май 2018 15:30

mikata написа:Деян Иванов се връща от Ботев!Вратар и център нападател трябва да се търсят,резервни бекове може и по- нататък да се вземат :cry:

Имахме и вратар и нападател ама по една или друга причина бяха изгонени.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2018 15:31

metodito написа:Тоя всеки мач си плаче за червен картон.

Ми таква му е позицията и ролята, нормално е да е по-твърдичък. Ама като толкова сте се хванали за това, що па не коментрирате колко топки отне чисто благодарение на атлетизма и борбеността си? Колко противникови атаки спря още в центъра? Колко първи топки обра? Имаме ли вече четвърти висок опасен състезател (след Холмар, Яблонски и Буш/Костов) при изпълнение на ъглови удари пред противниковия вратар?
Ти па, спри се малко с тия бири, че напоследък доста странни ги ръсиш и дрънкаш като някоя леличка на пазара- дъра-бъра, дъра-бъра, дъра-бъра. Нито конкретна позиция, нито принципност, нито нищо. Само дъра-бъра. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2018 15:36

Ами пък... дъра-бъра. :lol:
Прав си. Сори. Буча си тука, не ми обръщай внимание, аз така си буча. Иначе признавам, че спира много атаки, но и прави малоумни влизания. Да, такава е позицията му и ролята му - класически разбивач. Този тип играчи са от рода love it or hate-it. Сещам се за ван Буйтен ли беше в Байерн. Тоя беше класически убиец, но ако завършеше без картон, беше отличен. Дано се промени, защото може да ни изиграе лоша шега поведението му.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 май 2018 15:44

LSFC 1914 написа:
mikata написа:Деян Иванов се връща от Ботев!Вратар и център нападател трябва да се търсят,резервни бекове може и по- нататък да се вземат :cry:

Имахме и вратар и нападател ама по една или друга причина бяха изгонени.

кой е тоя център-нападател дето сме го имали? Аз от Сьорен Арш насам не помня да сме имали някой, който да мога да нарека с чиста съвест добър център-нападател

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 май 2018 15:46

иначе днес пак спекулации, че почти сме приели оферта за 700К за Яблонски от Турция
Аз ако тръгнем да го продаваме и му вземем по-малко от 1.3К евро ще обявя ръководството за направо малоумни.
Всяка продажба на основен играч за под тези пари ще е престъпление и доказателство, че никакво изграждане на състав не се замисля.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 май 2018 15:57

metodito написа:Ами пък... дъра-бъра. :lol:
Прав си. Сори. Буча си тука, не ми обръщай внимание, аз така си буча. Иначе признавам, че спира много атаки, но и прави малоумни влизания. Да, такава е позицията му и ролята му - класически разбивач. Този тип играчи са от рода love it or hate-it. Сещам се за ван Буйтен ли беше в Байерн. Тоя беше класически убиец, но ако завършеше без картон, беше отличен. Дано се промени, защото може да ни изиграе лоша шега поведението му.

Рисков е,но малко се преекспонират нещата.Първо,почти всеки сериозен европейски отбор на Запад има поне по 1 такъв играч.Серихо Рамос също е в графата "рисков",ама това не му пречи да е капитан на Реал М вече толкова години.Изобщо,не виждам какъв е проблема с Тиам.

ПС- https://int.soccerway.com/players/iyane ... ly/262476/
3 червени картона дотук в кариерата му. ;) Този срещу тирето за купата не е включен в статистиката.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2018 16:28

metodito написа:Ами пък... дъра-бъра. :lol:

Ван Бомел ... Тоя черния доста сече наистина :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 18 май 2018 18:46

Хора какво мислите за Владо Гаджев? Разбрах че договора му няма да бъде продължен и как мислите би ли ни свършил работа .. за мен халф с голямо сърце, знае какво е Левски и наш дългогодишен капитан .. все си мисля че с Васко Панайотов двамата ще ни свършат огромна работа в центъра и Тиам зад гърба им :!:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2018 18:51

joro5rov написа:Хора какво мислите за Владо Гаджев? Разбрах че договора му няма да бъде продължен и как мислите би ли ни свършил работа .. за мен халф с голямо сърце, знае какво е Левски и наш дългогодишен капитан .. все си мисля че с Васко Панайотов двамата ще ни свършат огромна работа в центъра и Тиам зад гърба им :!:

Ако ще надграждаме, трябва да е по - класен. Иначе въртим гуми на място и дигаме пушилка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”