Само се питам, дали не са му го поставили този ултиматум малко преди излизането на статията? Аз не съм сигурен, че имаме отбор за ЛЕ - най-вече като количество. Качество имаме, но има сериозни пропуски като резерви - нямаме резервни бекове най-вече и алтернатива в сърцето на защитата.
И след това... Срас не каза ли, че Делио остава следващия сезон?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
metodito написа:
Няма голяма разлика.
Дали?
Я погледни и разликата м/у 3 и 4 място.

Не само че вторият ви дръпна с още 13 точки, ами и тези след вас са по-близо.
Извода за 12 милиона го оставям на теб.

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
Red_Neck написа:metodito написа:
Няма голяма разлика.
Дали?
Я погледни и разликата м/у 3 и 4 място.Лани Дунав бяха на 8 точки след вас, сега Берое са на 2.
Не само че вторият ви дръпна с още 13 точки, ами и тези след вас са по-близо.
Извода за 12 милиона го оставям на теб.
"Левски" играе по-добре, според мен. Това е разликата. Но това си е мое мнение.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:Това е истината и пътя:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L8NfxgJ362Q&t=110s[/youtube]
Много силни думи. Браво!
Евала и на човека, че избягваше провокативните въпроси относно Роси. Явно журналистът очакваше той да храни нещо треньора, но не го направи. И аз съм на това мнение: Роси... той човека, какво е виновен. Нито той се е назначил, нито нищо. Грешката е на този отгоре!
Последна промяна от metodito на 17 май 2018 12:45, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
Много силни думи...... но ще си останат само думите.
Честит имен ден на Спас Русев!
Честит имен ден на Спас Русев!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Кр.Иванов говори за 1-2, айде 3 нови имена, но ако има напускащи не виждам как ще се сведем до този минимум. Особено в защита се видя, че положението е тегаво без 4 централни защитника и 4 бека. Дори и да приемем, че няма да напусне никой, освен може би Рошу и Дидо се върне (и Белаид остане), то пак имаме нужда от два бека. Да не говорим, че Митрев е в някаква страшна дупка, а треньорите сякаш си затварят очите за рисковата му игра. Отделно пък, че Кабрал, който е единственото чисто крило като алтернатива е под всякаква критика. Не става да се запълват дупки по фланговете и бековете с играчи, като Роман и Найденов, които просто не са за тези позиции.
THE G.A.M.E написа:
Ако отпаднем в 3-ти Кръг или в Плейофа преди самите Групи, аз лично ще искам по това време в Първенството, ако изоставаме, да не сме на повече от 5-6 т. ( две победи ) от лидера или лидерите, ако са повече.
Ама той 3-ти кръг е в началото на август и дотогава ще са минали 3-4 кръга от първенството. Остава и тогава да изоставаме с повече 5-6 точки от първия.

- metodito
- Контакти:
Гледам, хора сега репортаж от някакъв мач на Марибор отпреди две седмици - с Триглав. Дарко Миланич още им е треньор. Ние от мачовете с тях колко треньора сменихме и колко футболиста? Те имат четирима! от състава, с който излязоха в София с нас (не броя резервния вратар).
Между другото този Хотич си мислех, че ще го е лапнал някой голям отбор вече...
[offtopic]За справка: https://www.youtube.com/watch?v=odM99uhbvRk
https://www.blitz.bg/sport/levski/sstav ... 30130.html[/offtopic]
Между другото този Хотич си мислех, че ще го е лапнал някой голям отбор вече...
[offtopic]За справка: https://www.youtube.com/watch?v=odM99uhbvRk
https://www.blitz.bg/sport/levski/sstav ... 30130.html[/offtopic]
-
- Контакти:
Serafim написа:В Спортал има статия, че Делио има ултиматум да класира отбора за участие в ЛЕ (предварителни кръгове), иначе ще има раздяла. Няма защо да го поставяме под съмнение, защото е най-логичното нещо и без да е писано в някоя медия. Аз лично предполагам, че Роси ще води отбора може би до към 4-5 кръг в шампионата, подобно на Митов. Според зависи представянето на отбора и насторението в съблекалнята. Освен ако не стане някакво чудо и не стигнем много далеч в ЛЕ, с хубава игра и усмихнати лица.
Тоя филм сме го гледали...и не свършва с хепиенд. Ако ще се сменя Роси, това трябва да се случи веднага след баража. Моето мнение, че колото по рано се сдобием с нов треньор, толкова по-добре за нас.
Между другото е интересен въпрос защо толкова много таланти бягат от школата, и то във във всички възрасти. Дебел Венци от години се върти около Герена и прилапа доста деца, че някои даже ги продаде... дори и най-големият ни талант Дани Начев преди време си би камшика и се върна с много кандърми и увещания.
Според собственият ми поглед голяма част от проблемите се дължи на това, че нямаме достатъчно треньори. А се нагърбват с 30-40 деца от набор...сори, ама няма как да работиш нормално с такава група играчи. А ако се разбие набора на две групи по 15-20 деца с отделен треньор ще е съвсем друго. Но пък тогава на базата ще имаме нужда от още един терен...
Ако изграждането на такъв терен и заплатите на още 7-8 треньора са проблем за Левски, тогава не знам...
Ето, децата от общежитието имат желание да работят допълнително, но няма как: теренът е запълнен непрекъснато до тъмно. А сега си представете едно от тези деца, ако в годината 300 дни по 2 часа работи самостоятелно за техника, дали няма да дръпне много, много напред в материала...
Те такива работи.
Според собственият ми поглед голяма част от проблемите се дължи на това, че нямаме достатъчно треньори. А се нагърбват с 30-40 деца от набор...сори, ама няма как да работиш нормално с такава група играчи. А ако се разбие набора на две групи по 15-20 деца с отделен треньор ще е съвсем друго. Но пък тогава на базата ще имаме нужда от още един терен...
Ако изграждането на такъв терен и заплатите на още 7-8 треньора са проблем за Левски, тогава не знам...
Ето, децата от общежитието имат желание да работят допълнително, но няма как: теренът е запълнен непрекъснато до тъмно. А сега си представете едно от тези деца, ако в годината 300 дни по 2 часа работи самостоятелно за техника, дали няма да дръпне много, много напред в материала...
Те такива работи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]