ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30

Мнениеот tiamat » 15 май 2018 23:44

popokutepetel написа:Договорът на Роси има висока неустойка, но и един детайл, че може да бъде прекратен ако не ни класира за ЕКТ. Към сегашния момент това е едно неясно събитие. Ако вземе баража за добро или лошо остава.

Откъде излезе тази информация?

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 15 май 2018 23:45

Защитата на двата отбора - трагична! Това е и причината да има много голове, не защото нападението на отборите е добро. Иначе казано - трагични бяха всички. Головете - и те шано. Абе трагедия.

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 15 май 2018 23:49

Белаид и Чорбаджийски в един отбор ше е култово.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 май 2018 23:51

Тука някои са ударили по две ракии в повече и нещо се развихриха. По-спокойно бе хора, от един отбор сме. Имаме още 2 мача и ако бием във втория имаме тръпка поне до есента, дай боже и до края на годината. Вместо да палите страсти по форуми, излезте разцъкайте на някое игрище или фитнес, басейнче ако има наблизо го посещавайте редовно , яжте плодове и зеленчуци и правете любов, не война :)
100 години има Левски, ще го има и след 100, ако е рекъл господ и това не трябва да е повод за конфликти , а за единомислие.
Няма как да се изкарате по-големи левскари един от друг, защото сте част от едно цяло.
Левски е кауза и идея и който се опитва да го използва за лични цели се проваля.
Така че смирете се, приемете мнението на другия и си живейте живота.
Носете си новите дрехи момчета! ... и момичета ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2018 23:53

tiamat написа:
popokutepetel написа:Договорът на Роси има висока неустойка, но и един детайл, че може да бъде прекратен ако не ни класира за ЕКТ. Към сегашния момент това е едно неясно събитие. Ако вземе баража за добро или лошо остава.

Откъде излезе тази информация?

Абе то след финала мишките и шмръдлювците излязоха с много информация, ама такъв е животът...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 16 май 2018 00:01

kimmy_rz написа:Белаид и Чорбаджийски в един отбор ше е култово.

Представи си и Митрев на вратата :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2018 00:01

vvessel написа:Тука някои са ударили по две ракии в повече и нещо се развихриха. По-спокойно бе хора, от един отбор сме. Имаме още 2 мача и ако бием във втория имаме тръпка поне до есента, дай боже и до края на годината. Вместо да палите страсти по форуми, излезте разцъкайте на някое игрище или фитнес, басейнче ако има наблизо го посещавайте редовно , яжте плодове и зеленчуци и правете любов, не война :)
100 години има Левски, ще го има и след 100, ако е рекъл господ и това не трябва да е повод за конфликти , а за единомислие.
Няма как да се изкарате по-големи левскари един от друг, защото сте част от едно цяло.
Левски е кауза и идея и който се опитва да го използва за лични цели се проваля.
Така че смирете се, приемете мнението на другия и си живейте живота.
Носете си новите дрехи момчета! ... и момичета ;)

Принципно си прав. Но с няколко забележки:
От какъв един отбор сме, като вие го оставихте днес? Та на Националния бяхме не повече от 5 000 човека...на Герена сме по 500...оставихте децата без подкрепа( едното беше на 16 години) и ми баете за страсти и разцъкване?
Глупости .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2018 00:05

Groucho написа:
THE G.A.M.E написа:Не може всеки мач да изпускаме по един чувал с чисти ситуации, все някога трябва да започнат да влизат.

Както се казва, надеждата крепи редовия фен на отбор в криза. Реалността е, че ако нямаш качествени изпълнители в атака, ще си продължаваш да изпускаш по един чувал положения и това "все някога" ще си остане никога. След 35 изиграни мача, реалността е, че Левски има четвъртото по сила нападение в родния футбол - след Лудогорец, ЦСКА-София и Ботев.
Щом цифрите говорят, аргументът е солиден.
Но и отваряме скоба... В последните 4-5 мача отборът създава повече положения от колкото през есента, примерно.
Срещу Берое ни върза което явно беше изключение от правилото, щото в другите мачове от последните 2 месеца, реално вкарахме доста малък % от сътвореното.
А срещу Славия %-тът дори бе нулев, въпреки сериозното количество ситуации.
Но си мисля, че при подобно количество срещу Верея и евентуално в баража, няма да имаме проблеми.
Все пак Жоро Петков е вратар само на Славия. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 май 2018 00:12

sin4ec написа: Принципно си прав. Но с няколко забележки:
От какъв един отбор сме, като вие го оставихте днес? Та на Националния бяхме не повече от 5 000 човека...на Герена сме по 500...оставихте децата без подкрепа( едното беше на 16 години) и ми баете за страсти и разцъкване?
Глупости .

Всеки си знае за себе си. Аз във Варна си ходя на мачове когато мога и почти пълним сектора за гости.
В София са близо 2 милиона и отиват на мач, само ако чакат купа.
Иначе идеята ми беше да си изразходвате енергията на друго място, не във форумите, ама кой ме разбрал-разбрал

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2018 00:24

vvessel написа:Всеки си знае за себе си. Аз във Варна си ходя на мачове когато мога и почти пълним сектора за гости.
В София са близо 2 милиона и отиват на мач, само ако чакат купа.
Иначе идеята ми беше да си изразходвате енергията на друго място, не във форумите, ама кой ме разбрал-разбрал

Не знаех, че си от Варна. А в работен ден всекиму е простено, ако не може, ама преди седмица 30 000, сега няколко хиляди....факт! ;)

Върни се в “Левски”