/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Делио Роси
Оставка на ментето
bilyaletdinov написа:Аз съм съгласен донякъде, ама си има навици, които не престават. Какво имам предвид?
Костов беше в добре форма в началото на сезона, но след мача с Берое 1-2, започна да попада рядко в групата, не говорим да е титуляр не беше в групата. Имаме казуса с Ривалдиньо. Отлично включване срещу Ботев и хоп не попадна в групата за Славия. Буш вече два поредни мача не е в групата. Чувам, че бил контузен.
Панайотов цял полусезон стои на пейката. Забравям за упорството спрямо Рошу, който когато и да беше на терена показваше интересни неща.
То и Паро, и Георги Василев трудно си уцелваха футболистите, за разлика от Пенев или Люпко, и Фъргюсън ги целеше много по-трудно от Венгер, освен с обувка, ама като им погледнеш резултатите, с обувка също е важна част от треньорството.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Кр.Иванов не беше много сигурен дали Роси остава 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Serafim
- Контакти:
Кр.Иванов усул-усул каза, че в момента текат разговори в управата на Левски какво ще се прави. Колкото и да говори, че иска да градят отбора около Роси и този състав, то може би всичко зависи с какви евентуални заместници ще се срещат, какво ще искат и тн. Твърде е вероятно Спас Русев да напусне България за няколко седмици и там да води срещи. 
Във Спортал има едно видео на фен, който критикува Роси. Накрая ми се струва, че Роси пита: "Какво говори?" Въобразявам ли си или?

Във Спортал има едно видео на фен, който критикува Роси. Накрая ми се струва, че Роси пита: "Какво говори?" Въобразявам ли си или?
Ако Роси беше вече в Италия, мисля че нямаше да гледаме загуба от Микре!
Защо например пусна Белмонт, второто полувреме на практика пак играхме с 10 човека, само че без червен картон.
Имам сериозни съмнения, че "контузиите" на Буш и Обертан са по-скоро треньорски контузии и резултат от явния конфликт на Роси с играчите. Което би потвърдило, че треньорската смяна е единствения вариант, въпреки подобрението в играта и факта, че с юноши и дълбоки резерви изпуснахме оранжевия хибрид.
Защо например пусна Белмонт, второто полувреме на практика пак играхме с 10 човека, само че без червен картон.
Имам сериозни съмнения, че "контузиите" на Буш и Обертан са по-скоро треньорски контузии и резултат от явния конфликт на Роси с играчите. Което би потвърдило, че треньорската смяна е единствения вариант, въпреки подобрението в играта и факта, че с юноши и дълбоки резерви изпуснахме оранжевия хибрид.
След проваления сезон най-логично нещо е Роси да напусне!
България има природни богатства,
Стига сте търсили под вола - теле! Левски днес игра колкото може, с оглед на състава, с който разполагаше. При един добър вратар или поне една от пропуснатите дузпи да беше влязла, класирането ни щеше да е сигурно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Дори и с резерви и юноши играем по приятно за окото, отколкото есента с титулярите. Има голяма промяна във воденето на мачовете. Ако има някакви търкания между Роси и играчи, да седне ръководството и да помогне за да се решат тези проблеми. Като големи мъже да седнат, да се разберат и да тръгнат заедно напред. С проблеми в съблекалнята, няма да сполучим.
-
THE G.A.M.E
Ако ни класира за Евротурнирите, смяната би била повече от малоумно решение.
Длъжен е да остане и за мача с Верея.
Грам логика няма сега, след този абсурден мач, да се вземат кардинални и със сигурност крайно рискови решения.
Търпението е добродетел.
Длъжен е да остане и за мача с Верея.
Грам логика няма сега, след този абсурден мач, да се вземат кардинални и със сигурност крайно рискови решения.
Търпението е добродетел.
-
Serafim
- Контакти:
Никой нормален човек не би искал смяна на Роси сега. Отделен е въпроса, че времето е малко, а и се съмнявам, че някой би се наел да поеме отбор точно преди мачове за ЛЕ (ако Левски стигне до там). Ако е с визитка/име, то ще е някой закъсал или прашасал, подобно на самия Роси, който ще се опита да си съживи кариерата в едно слабо първенство. А това ръководството да седнело да изглажда отношенията им... То тия проблеми вярвам не са от сега, та със сигурност е имало достатъчно опити. Още веднага след края на зимния трансферен прозорец Жейнов каза, че е имало търкания между Роси и Обертан, за това, че французина не бил доволен, че не играе на позицията си, като крило. От клуба му били обещали това и тн.