/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

THE G.A.M.E

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2018 13:08

koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?
Значи трябва да провали два сезона за да може някои хора да си начешат крастата, че сме имали италианец и бивш треньор на любимото им Лацио за треньор на Левски?
Е** мааму на загубените години, време и средства... После граденето да почва с нови масови селекции. :oops:
Това, дали ще провали и следващият сезон италианеца, си чиста проба предположение.
Бих предположил със същата успеваемост, че наследникът на Роси ( който и да е той ) ... Също ще се провали.
Тогава, дали няма да ни е яд, че не сме дали шанс на Дельо ? :roll:

Разбира се има го и обратният вариант, който ти предположи... Човек, това не е точна наука.
Но ако запазим гръбнака на този отбор, кой ще познава момчетата по-добре, Роси, или нов спец ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 май 2018 13:12

bilyaletdinov написа:Аз четох как Синчеца, обясняваше цяла пролет, че Левски се готви само за Купата. Четох, четох накрая загубихме Купата.

Точно заради това прекратявам писането под тази тема. Не смятам повече да отварям очите на тези, които стават съучастници в съсипването на отбора. Няма смисъл повече да се занимавам с фенове, адвокати, защитници и матросовците на Роси. :oops:
Когато обяснявах нещо за първенството и купата тук бях обявен за трол и не знам си какво още тъй като 100% взимахме купата, а мачовете от първенството бяха тренировки. Е, пак се оказах прав. Сега същите индивиди се правят на многознайковци но с пророчески видения за другия сезон. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 май 2018 13:13

bilyaletdinov написа:Аз четох как Синчеца, обясняваше цяла пролет, че Левски се готви само за Купата. Четох, четох накрая загубихме Купата.
Сега и тях ги чета и нали се сещаш къде отиват техните приказки при положение, че Левски не се класира за Европа, което на този етап не е като да не е вероятно.
Вие така е не вдянахте защо половината фенове искаме Роси да се махне. Някак си не видяхте, че тоя тим цяла година не играе нищо и има 2 силни мача и още 2 полувремена. Не вдянахте, че малко преди края на първенството се намери позицията на Обертан. Не вдянахте, че Левски не е посредствения тим, с посредствения треньор Митов и такова представяне е неприемливо.
Не разбрахте, че не сме доволни Левски да записал 4 победи от 17 мача срещу топ отборите.
Не одоборявам, да се взимат играчи, които треньора е одобрил, а са пълни издънки - Кабрал, Белмонт, Белаид.
Не подкрепям посредствеността и никога няма да я подкрепя, когато става въпрос за Левски. Както съм критикувал Гонзо, когато мъкнеше разни ментета като Нар, Адениджи и треньорските му издънки, така ще критикувам и Роси.
Когато Левски не си изпълнява целите, какви цели, прави антирекорди и завършва на 25 точки, а има най-клансия си отбор в последните 5 години и един от най-високите бюджети в А група, няма как да си затворя очите.
Как по-дяволите очаквате да подкрепим Роси, когато отборът е толкова непостоянен, колкото времето навън?
Няма да се правим на ударени само, защото е италианец и е печелил Купата на Италия с Лацио.
Аз съм сигурен, че всички тези писания в защита на жабарчето, щяха да са грозни обиди, ако треньорът беше българин. Ама нали е чужденец, значи ще му правим........докато е в България.
Няма как да очаквате Роси да има пълна подкрепа.
Искрено се надявам да бъде освободен или да си тръгне след края на сезона, за да не се налага да търсим нов треньор по средата на първенството, както обикновено се случва и да имаме редовните оправдания, че не е правил селекция, подготовка и че му трябва време.

Абсолютно си прав да имаш мнение и да си го казваш. За това е форума на Левски. Ако всички трябваше да мислим еднакво, щеше да е един друг форум :). Но това не прави мнението автоматично правилно.
Напълно нормално и да има мнение различно от твоето. Това не го прави автоматично лошо и неправилно. Даже тука някой обясняваше, че заради фенове с различно от неговото мнение клуба бил на това дередже... Разбира се, че мненията във форума на ГОНГ решава бъднините на Левски, просто няма как да е иначе :)
Аз съм на мнение, че Роси трябва да напусне само ако не се класираме за Европа. И то само ако ще се наеме по-класен специалист с име в бранша. Щот иначе ще разберем, че и това дъно може да се копае.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 май 2018 13:15

Отговори си кои са Николай Костов и Стойчо Стоев, какво общо имат с Левски и тогава сам ще си отговориш защо не са обиждали клуба. Няма как да не си привързан към дадена кауза и да те боли за нея. Няма как когато нещо ти е безразлично, да ти пука за това нещо. И няма как когато си вдигал трофеи, печелил си велики европейски двубои за този клуб, да не те боли когато виждаш малоумията когато се правят в него. Той и Гонзо не е казал лоша дума за отбора, ама беше направен на салата поне 4-5 пъти.
Левскарите сме царе в това да си оплюваме нашите и да величаем чуждите.

И този път ще победиш шампионе!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 май 2018 13:18

koisa написа:

Точно заради това прекратявам писането под тази тема. Не смятам повече да отварям очите на тези, които стават съучастници в съсипването на отбора. Няма смисъл повече да се занимавам с фенове, адвокати, защитници и матросовците на Роси. :oops:
Когато обяснявах нещо за първенството и купата тук бях обявен за трол и не знам си какво още тъй като 100% взимахме купата, а мачовете от първенството бяха тренировки. Е, пак се оказах прав. Сега същите индивиди се правят на многознайковци но с пророчески видения за другия сезон. 8-)

Би ли ми обяснил, как точно мнение във форума е съучастие в съсипването на клуба? За това ли загубихме купата? Щот Синчеца писал, че ще я вземем? Ако всички във форума (щот сме 20 човека дето пишат), решим че Роси е за смяна ще го сменят ли?
Много обичам хора, които са винаги прави и други виждания не може да има...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2018 13:20

koisa написа:Точно заради това прекратявам писането под тази тема. Не смятам повече да отварям очите на тези, които стават съучастници в съсипването на отбора. Няма смисъл повече да се занимавам с фенове, адвокати, защитници и матросовците на Роси. :oops:
Ама то и това, че Роси няма да направи нищо и през следващият сезон, си е предположение. :lol:
Викаш това, че италианеца ще постигне по-добри резултати през новият сезон, било предположение, ама и другото не е някакъв факт. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 13:21

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:
Изключително лошо впечатление ми направи атаката към хора като Мъри. Въобще не си задавам въпроса защо Кокала беше хулен и Мъри сега, защо Люпко бе обиждан, докато беше проявявана търпимост към хора като Стоев и Костов, а сега към Роси. Ама хич!
Можеби защото Костов и Стойчо не казаха лоша дума за Левски, когато напуснаха ?
И продължават до ден днешен да не се изказват негативно срещу Клуба.

За Костов не е точно така. Каза за някакъв, който се пишел голям левскар, ама мътел водата или нещо подобно. Тоя беше един от най-неадекватните треньори на клуба в последните години. Поне Гонзо се усети навреме, иначе щяхме да сме извън Европа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2018 13:22

bilyaletdinov написа:Отговори си кои са Николай Костов и Стойчо Стоев, какво общо имат с Левски и тогава сам ще си отговориш защо не са обиждали клуба. Няма как да не си привързан към дадена кауза и да те боли за нея. Няма как когато нещо ти е безразлично, да ти пука за това нещо.
Оффф, ама то да не си бяхме патили от баш-левскари, че да им имам вяра на "критиките".
Кавичките са уместни, щото повечето им изказвания са си чисто храчене.
Дарвин е в грешка !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 май 2018 13:28

Kotooshu написа:... въпреки всичко съм оптимист , виждам много перспектива в отбора ...

1. Би ли ми казал гръбнакът от играчи за следващите 2 сезона, защото това да има сигурен гръбнак е основната част от перспективата. Това да са играчи, които са доказали, че им пука за клуба, имат и достатъчно качества и играят силно в най-напечените моменти. И разбира се шансът да напуснат клуба е минимален, совне срещу солиден трансфер.
Не е необходимо да са 10, а примерно трима.
2. Би ли ми споделил младите играчи, които вече са интегрирани трайно в отбора и загатват за голям потенциал и шанс скоро да се присъединят към горната група от играчи. От тази група и един да ми посочиш ще е добре.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 май 2018 13:41

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:
Изключително лошо впечатление ми направи атаката към хора като Мъри. Въобще не си задавам въпроса защо Кокала беше хулен и Мъри сега, защо Люпко бе обиждан, докато беше проявявана търпимост към хора като Стоев и Костов, а сега към Роси. Ама хич!
Можеби защото Костов и Стойчо не казаха лоша дума за Левски, когато напуснаха ?
И продължават до ден днешен да не се изказват негативно срещу Клуба.

Защото не им пука за клуба, на Мъри може и да му пука

Върни се в “Левски”