/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Red_Neck » 15 май 2018 09:51

koisa написа:Нито веднъж не съм си позволил да обидя Роси или да го определя като менте. Но особено ми падна в очите когато започна да се крие зад договора си, вместо да излезе като мъж и да подаде оставка от кумова срама, която вероятно щеше да бъде отхвърлена. Но поне щеше да се види малко мъжество и отговорност. А не да изглежда като човек дошъл да си вземе всячески неустойката!

Това са нормални неща.
Човекът е чужденец, професионалист в пенсионна възраст, който дълго време е бил без работа. Много ясно, че ще се натиска за едната заплата (неустойка). Ти да не мислиш, че е дошъл в Левски заради СВ-то си или пък е слушал истории в някоя бръснарница в Римини?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 май 2018 10:15

koisa написа:То си имаше спортен директор, и какво? Беше прескачан и си тръгна като видя, че нещата пак отиват на зле, защото накрая точно той щеше да го отнесе. Ако Букарев беше останал, сега щеше да е на топа на устата на всички влезли в ролята на адвокати.
Тук се скъсаха да плюят Букарев като каза за гнилата ябълка, но май излезе прав.
За трансферите си прав, не повече от 4 макс 5, но само при положение, че се запази отбора и не си тръгнат 10 човека.
Ето вчера пак имаше статия, че Обертан решава бъдещето си след 24 май... Може да не е вярна, но от жестовете и физиономиите му на терена си личи, че има нещо.
Не знам още колко ще устискаме на взимането на скъпоплатени чужденци при нулеви резултати! :|

Взимането на скъпоплатени чужденци предизвиква в мен много повече тревоги, отколкото спокойствие че се върви в правилна посока. Те не са нито необходимо, нито достатъчно условие за постигане на успехи. Ниското текучество, добрата тактическа дисциплина, породена от качествата на треньора и доверието на играчите към него, развиването на техните качества и изстискването на максимума от потенциала им, да бъде запалена искрата в тях и да желаят на всяка цена успехи с отбора, а не да доминират при тях личните цели (да взимат висока заплата, да го използват като трамплин, да поиграят още малко, да възродят кариерата си, да играят на европейска земя). Това са по-важните неща.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 10:22

koisa написа:Нито веднъж не съм си позволил да обидя Роси или да го определя като менте. Но особено ми падна в очите когато започна да се крие зад договора си, вместо да излезе като мъж и да подаде оставка от кумова срама, която вероятно щеше да бъде отхвърлена. Но поне щеше да се види малко мъжество и отговорност. А не да изглежда като човек дошъл да си вземе всячески неустойката!

Човек, стига вече с тия Ганьовски работи - да си бил подал оставката, която вероятно щяло да бъде отхвърлена. Тия циркове само тука може да се видят, баси ... А после? Какво ще е настроението в отбора? Как играчите ще приемат указанията му? Щото, аз на работа, ако знам, че шефът ми вече е пробвал да се разкара, а не са го пуснали, много-много няма да си го слагам на оная работа що се отнася до респект и изпълнение на задачите. Да не говорим, че след всеки мач ще го питат кога ще си ходи и ще повтори ли пак да си подаде оставката, та белким му я приемат. Въобще, ще се говори само и единствено за оставки преди и след всеки мач, че и на полувремената даже. Идилия, просто мечтана "стабилност" и "спокойствие" в отбора, но поне на такива като теб ще им е начесан кефа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 10:53

Doktorut написа:Според мен, с по-популярен треньор като Роси имаме по-добър шанс да се привлекат по-стойностни играчи. Все пак, едно е да те е харесал и да те кани на проби треньор който е печелил купа на Италия, друго е примерно Ники Митов. Определено на отбора му липсва класа на определни позиции, а поне това което се видя през зимата е че Русев е склонен да удволетвори желанията на Роси откъм играчи. Твърде вероятно е Роси да си е извоювал този картбланш, като условие да подпише с отбора. Ако дойде друг треньор може изведнъж да се окаже, че няма бюджет за нови футболисти!

Браво за умното прозрение, колега! Дано повече сини колеги го прочетат и осмислят!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 май 2018 11:36

TristaNNN написа:Човек, стига вече с тия Ганьовски работи - да си бил подал оставката, която вероятно щяло да бъде отхвърлена. Тия циркове само тука може да се видят, баси ... А после? Какво ще е настроението в отбора? Как играчите ще приемат указанията му? Щото, аз на работа, ако знам, че шефът ми вече е пробвал да се разкара, а не са го пуснали, много-много няма да си го слагам на оная работа що се отнася до респект и изпълнение на задачите. Да не говорим, че след всеки мач ще го питат кога ще си ходи и ще повтори ли пак да си подаде оставката, та белким му я приемат. Въобще, ще се говори само и единствено за оставки преди и след всеки мач, че и на полувремената даже. Идилия, просто мечтана "стабилност" и "спокойствие" в отбора, но поне на такива като теб ще им е начесан кефа.

Това да излезеш като мъж и да покажеш, че поемаш отговорност едва ли ще демотивира отбора повече от това да се криеш зад договор и да обясняваш как други решавали... Същото го правеше Митов миналия сезон!
Сега какво е настроението в отбора? Случайно всички да са щастливи? По мед и масло ли е всичко?
Не знам дали на мен ще ми е начесан кефа, но се надявам накрая да не се окаже, че заради такива като теб ще се налага да припознаваме. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 11:56

koisa написа:
TristaNNN написа:Човек, стига вече с тия Ганьовски работи - да си бил подал оставката, която вероятно щяло да бъде отхвърлена. Тия циркове само тука може да се видят, баси ... А после? Какво ще е настроението в отбора? Как играчите ще приемат указанията му? Щото, аз на работа, ако знам, че шефът ми вече е пробвал да се разкара, а не са го пуснали, много-много няма да си го слагам на оная работа що се отнася до респект и изпълнение на задачите. Да не говорим, че след всеки мач ще го питат кога ще си ходи и ще повтори ли пак да си подаде оставката, та белким му я приемат. Въобще, ще се говори само и единствено за оставки преди и след всеки мач, че и на полувремената даже. Идилия, просто мечтана "стабилност" и "спокойствие" в отбора, но поне на такива като теб ще им е начесан кефа.

Това да излезеш като мъж и да покажеш, че поемаш отговорност едва ли ще демотивира отбора повече от това да се криеш зад договор и да обясняваш как други решавали... Същото го правеше Митов миналия сезон!
Сега какво е настроението в отбора? Случайно всички да са щастливи? По мед и масло ли е всичко?
Не знам дали на мен ще ми е начесан кефа, но се надявам накрая да не се окаже, че заради такива като теб ще се налага да припознаваме. ;)

Това да излезеш като мъж и да си подадеш оставката означава, че излизаш като мъж, подаваш си оставката и си заминаваш. Без такива шикалки дали щяла да се приеме, ама нямало да се приеме и т.н. Точно и ясно. Сега, като гледах настроението на играчите в мача в Разград и предвид тежкия и драматично загубен финал, не мисля, че нещата са толкова зле. Е, няма как да сияят, разбира се, но това е обяснимо. В крайна сметка, нека да си довършим сезона, живот и здраве да се класираме за Европа, а сетне собственика да решава какво ще се случи с треньора. Аз и ти сме никои да го направим. Ако го разкара - добре, ти ще си щастлив. Всичко ще започне отначало и пак "ще градим". Ако не го разкара - пак добре, аз ще съм щастлив, защото ще знам, че този пропилян сезон е послужил за полагане основите на нещо, което се надявам да има някаква устойчивост и възвръщаемост в скоро време. Пък кой крив и кой прав, ще покаже времето. Колкото до припознаването, правете каквото си искате, ако недай Боже стигнем до там. Аз не вярвам това да се случи, но няма и да си губя времето да разправям защо, не си заслужава просто. При всяко положение, за себе си съм сигурен какво ще сторя, ако стана свидетел на подобен позор, но както казах - това няма да случи с Левски, поне не и в обозримо бъдеще.
[offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 май 2018 12:24

koisa написа:

Ако ще припознаваме няма да е заради такива като Тристан, а ще е точно заради такива като теб и подобните ти. Които гоните играчи и треньори след всеки мач. За които такива като Тристан са баламурници защото дори след провален сезон подкрепят отбора си и ходят на мачовете му. А не като един индивид който обиди всички които пак ще бъдат на мача с припознатите, наричайки баламурници хората които въпреки всичко ще подкрепят любимия си отбор. Щото такива като теб единственото което може да правите е да плюете и да изисквате без да сте дали нищо насреща. Защото благодарение на вас се гониха играчи, сменяваха треньори през три мача, президенти, директори и какво ли още не. Как пък веднъж не ви се угоди. Един Гомес го плюхте цял сезон, после всички се молихте да не получи картон, че да не пропусне финала, след който отново е нарочен за гонене. Всяко ваше мнение е контра на предишното ви. Един от тия професори първо пише кво малоумно ръководство сме имали, та е допуснало Кабаков да свири такъв решаващ мач с Лудогорец и веднага в следващото си мнение казва, че от този мач нищо не зависимо и мача бил без значение. Е тва сте вие. Всяко действие на клуба е грешно за вас и нямате угодия. Важното е просто да се плюе. Уж тенекияга не беше важна , а играта. Е , игра имаше, тенекия не. И пак завъртяхте дупетата само и само да има кво да се плюе. Всяка година е едно и също, ама всяка и то заради ей такива екземпляри. Един път пробваха нещо различно, малко по като белите страни белким де промени нещо, ама не, Ганьо си сака да си плюе. Дано ви дадат някой ден акциите на клуба на такивата като теб, само вие ще го оправите дървените философи от форума на Гонг. Ай са плюйте , че и без тва за друго не ставате!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 май 2018 12:38

След - TristaNNN и terata , няма какво повече да се каже .
Четете внимателно и МНОГО бавно , белким вземе нещо да ви влезе в главите .
Преди малко си бърборих с едно левсарче от по младите ... ПАК се събират и ПАК ще ходят на мача !!!
В най тежките ни моменти трябва още по силна подкрепа за ОТБОРА .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 май 2018 12:56

Аз четох как Синчеца, обясняваше цяла пролет, че Левски се готви само за Купата. Четох, четох накрая загубихме Купата.
Сега и тях ги чета и нали се сещаш къде отиват техните приказки при положение, че Левски не се класира за Европа, което на този етап не е като да не е вероятно.
Вие така е не вдянахте защо половината фенове искаме Роси да се махне. Някак си не видяхте, че тоя тим цяла година не играе нищо и има 2 силни мача и още 2 полувремена. Не вдянахте, че малко преди края на първенството се намери позицията на Обертан. Не вдянахте, че Левски не е посредствения тим, с посредствения треньор Митов и такова представяне е неприемливо.
Не разбрахте, че не сме доволни Левски да записал 4 победи от 17 мача срещу топ отборите.
Не одоборявам, да се взимат играчи, които треньора е одобрил, а са пълни издънки - Кабрал, Белмонт, Белаид.
Не подкрепям посредствеността и никога няма да я подкрепя, когато става въпрос за Левски. Както съм критикувал Гонзо, когато мъкнеше разни ментета като Нар, Адениджи и треньорските му издънки, така ще критикувам и Роси.
Когато Левски не си изпълнява целите, какви цели, прави антирекорди и завършва на 25 точки, а има най-клансия си отбор в последните 5 години и един от най-високите бюджети в А група, няма как да си затворя очите.
Как по-дяволите очаквате да подкрепим Роси, когато отборът е толкова непостоянен, колкото времето навън?
Няма да се правим на ударени само, защото е италианец и е печелил Купата на Италия с Лацио.
Аз съм сигурен, че всички тези писания в защита на жабарчето, щяха да са грозни обиди, ако треньорът беше българин. Ама нали е чужденец, значи ще му правим........докато е в България.
Няма как да очаквате Роси да има пълна подкрепа.
Искрено се надявам да бъде освободен или да си тръгне след края на сезона, за да не се налага да търсим нов треньор по средата на първенството, както обикновено се случва и да имаме редовните оправдания, че не е правил селекция, подготовка и че му трябва време.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2018 13:03

metodito написа:
Изключително лошо впечатление ми направи атаката към хора като Мъри. Въобще не си задавам въпроса защо Кокала беше хулен и Мъри сега, защо Люпко бе обиждан, докато беше проявявана търпимост към хора като Стоев и Костов, а сега към Роси. Ама хич!
Можеби защото Костов и Стойчо не казаха лоша дума за Левски, когато напуснаха ?
И продължават до ден днешен да не се изказват негативно срещу Клуба.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”