/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот W84me » 14 май 2018 22:07

koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?

При още един провален сезон, Роси е свободен да си ходи, кой друг да поеме отговорност?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 14 май 2018 22:11

Според мен, с по-популярен треньор като Роси имаме по-добър шанс да се привлекат по-стойностни играчи. Все пак, едно е да те е харесал и да те кани на проби треньор който е печелил купа на Италия, друго е примерно Ники Митов. Определено на отбора му липсва класа на определни позиции, а поне това което се видя през зимата е че Русев е склонен да удволетвори желанията на Роси откъм играчи. Твърде вероятно е Роси да си е извоювал този картбланш, като условие да подпише с отбора. Ако дойде друг треньор може изведнъж да се окаже, че няма бюджет за нови футболисти!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2018 22:29

W84me написа:Ами да опитаме, а? Видя се, че със смяна на треньорите през 15 мача няма да стане. Защо да не дадем шанс точно на треньора с най-добра визитка?

Единственият, който беше изгонен след "провален сезон" (участие в групи на ЛЕ и втори след купената от Микре титла) беше Ясен Петров.
Нима Митов си тръгна след провалите миналия сезон и този през 2013г. Или Стойчо Стоев си тръгна през 2015г.

Тоя филм сме го гледали. Оставяме треньора след резила и го гоним няколко месеца по-късно...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2018 22:37

bilyaletdinov написа:
Тоя филм сме го гледали. Оставяме треньора след резила и го гоним няколко месеца по-късно...

Не мисля че сме го гледали, сега отбора има основа. Направете си сметка, че в последните 10 години, треньорът с най-много мачове е Илиан Илиев с 50 и няколко мача...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2018 22:39

Какво не сме гледали? Аз ти изброих резилите и ти дадох конкретни примери. Ама ти друго си знаеш :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2018 22:45

W84me написа:
bilyaletdinov написа:

Не мисля че сме го гледали, сега отбора има основа. Направете си сметка, че в последните 10 години, треньорът с най-много мачове е Илиан Илиев с 50 и няколко мача...

Тази информация малко ме съмнява - Илиан има повече мачове от Стойчо Стоев???

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2018 22:48

Абсолютни глупости, предвид че Стоев изкара сезон и половина.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2018 22:57

metodito написа:Тази информация малко ме съмнява - Илиан има повече мачове от Стойчо Стоев???

Всъщност бях забравил за Стоев, нещата са на кантар между двамата. Илиан има около 55-60 мача начело.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2018 23:12

На мен, хора сигурно съм един от тея де им е най-криво. Бях супер екзалтиран за Дельо. Веднага си го лепнах за аватар (ся не мога го махна - каква ирония?!). Дельо изпълняваше две от трите ми условия за бъдещ треньор: да е "дрът". Да не е някой "обещаващ и амбициозен млад специалист". Не, благодаря. И второто ми условие - да е врял и кипял в професията, което е свързано с първото. Третото ми условие беше да е печелил титли. За съжаление от последните десетина треньора, един имаше титла - една - и знаем много добре как я спечели. Сърбите не ги включвам в класацията, защото бяха прекалено малко като време начело на "Левски". Та това, което виждам днес, и това, което имах като очаквания... супер тъпо ми е.

Защо есента играхме така? Защо пролетта играем така? Това с обърнатите крила ми се нравеше. Обясних защо преди. Така крайните полузащитници не са "крила", офанзивни футболисти, а полузащитници (не "полунападатели"). Това именно изненада Лудогорец в първия мач на Герена. Те разчитат много на качествените си бекове да изнасят топката, а след това през Марселиньо, тя да се предава на крилата, които се включват от втора позиция обикновено. Е, да де, ама бековете им се блъскаха в полузащитата ни. Ако на крилата имахме футболисти като Нар, които в защита са тотал щета, нямаше да е така, но на крилата имахме хора с дефанзивни функции. Имаше и други неща, които ми харесваха - чистите мрежи, спокойствието. След това дойде зимната подготовка, докараха се една торба футболисти и тамън да се заформи едно ядро, което играеше заедно, то се разби, за да влязат Нашименто, Паулиньо и Тиам. Махнат беше Мапуку, дойде Костов, но поигра пет-шест мача и дотам. Какво се случи? Дали някой му ги докара на Дельо и му каза да ги пуска? Нямам отговор. Защото, ще извинявате, ама как Дельо бил настоял за Белаид... айде, моля, моля! Това онея лапета със свастиките няма да го повярват.

Иначе като човек, който харесва италианския футбол, нямаше как да не се кефя. Правех и онези сравнения с Аталанта - може би най-проспериращия отбор тази година след Рома. Но... зяпах полувреме - второто от Болоня - Киево. Все едно гледах "Левски". Болоня имат доста читав състав като единици - Крейчи, Джемайли, Верди, Торосидис, Паласио. Имат и за тренер човек, на който се кефя - Донадони. Интелигентен човек - чел съм интервю с него, интересен. Исках именно той да поеме Милан. Нещо се поизгавриха май с него и той напусна Милано. Не знам точно какъв е проблема там, но толкова спрял футбол не бях гледал отдавна. Може би има нещо на заден план, не знам. Но определено разбрах, че съм правил грешни сравнения. Или нека така да го кажа - есента играхме като Аталанта, пролетта заиграхме като Болоня.

И ще се повторя относно синьор Роси. Капело се провали в Китай. Означава ли, че той е калпав футболен специалист? Еми, не е било там неговото място. Просто, това се случва много често. Отново обаче правя уговорката - не знаем какво става зад кулисите. Ако на някой чужденец се опитват да му мътят водата - знаете какво се случи с Йока, когато Наско реши да се прави на мениджър. Знаем и Петрович как се врътна, когато му подливаха вода, нали? Замислете се. Никой не си подритва хляба. Това, че бг треньор ще позволи да му се месят... Ми нали, ако каже нещо, после не може си намери работа в България. На чужденеца и то добрия му е през... Та така - за мен Дельо е интересен специалист, но просто не е за България, не е за "Левски". Дано ме опровергае в Европа. Супер ще съм хепи!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2018 23:25

W84me написа:
koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?

При още един провален сезон, Роси е свободен да си ходи, кой друг да поеме отговорност?

Значи трябва да провали два сезона за да може някои хора да си начешат крастата, че сме имали италианец и бивш треньор на любимото им Лацио за треньор на Левски?
Е** мааму на загубените години, време и средства... После граденето да почва с нови масови селекции. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”