Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 18:47

someone написа:
Veso1913 написа:Период 1924-1944 година.21 шампионата.Три незавършили.Остават 18.Славия шампион 6пъти.Черно море 4пъти.Спартак вн,Ботев пд,АС23,Спртист сф,Локо сф по 1 път.Левски2 пъти.Какво става ясно от тази извадка.До идването на комунизма,Левски дори и с мръсните си номера е шампион ДВА пъти за 21 сезона!Отбор който според титлите е два пъти по слаб от Черно море и три пъти по слаб от Славия!Но!!!!!!!Какво става после?ЦСКА.Другия облагодетелстван отбор от комунизма.И отново подуенци не могат да доминират тотално.Но идва Видов ден!Нещата ще си дойдат на място.Ще свършат заменките,няма да има пари за пране в Левски и ЦСКА,аже и агент Гоце и агент Николай няма да ги има вече.И се надявам да започне да се играе честно в Родината.Тогава Левски отново ще бъде в миманса.Там където е историческото място на този отбор.И ще има футбол в България!Искаше факти-получи ги!

Черно море ?????? Такъв отбор не е имало в тези години... Виж Славия, Левски, Ботев, Локо Сф ги е имало тогава, има ги и сега... отбор с името Черно море се появява 1962 година и кой е виновен, че с идването на режима отбора става един от военните сателити на ЦСКА... Левски ли е виновен ? И Левски имат 3 титили до идването 1944, а не 2 титли както си написал, грешно си сметнал нещо... А виж Левски в миманса няма да бъде никога, защото Левски е символ, история и традиции още със създаването си...

Първо вие Черно Море е доказано, че е отбор от 1913 искаш или не ;)Световни футоблни изследователи и историци го казват, че на теб ли да вярвам :lol: Първата футболна топка е донесена във Варна, от тук е почнал футбола у нас....
След това да не казвам колко пъти вие сте били преименувани и ЦСКА също- ей така и нас същите комунисти ни преименуваха 1945 година! Това не значи, че заличиха историята и успехите ни- напротив....
Нали викахте да спрем с това 4-1- ми няма да спрем, щом вие повтаряте като папагали тези 30 години, аз ще повтарям като папагал 4-1...Няма да промените резултата искате или не! Разгрома си е разгром!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 18:53

someone написа:
И какво като си написал всички тези имена... Какво мислиш, че си направил ? Много ясно, че някакви комунистически отрепки ще бъдат начело на отбора, та нали всички отбори са били ведомствени ... Тук не става въпрос за клуба, защото той така или иначе не може да направи нищо... става въпрос за феновете на отбора, тези които са скандирали "И преди и сега Левски значи свобода", тези които са скандирали "Левски оле нищо общо с МВР"... единствено на мачовете на Левски, за преследването на тарторите на агитката на Левски и обвиняването в прокарване на фашистки идеи... много сте далече Варна от Левски и публиката на отбора през годините на режима, много сте далече и от Пловдив... виж с копачите от Перник може и да се мерите и там с Берое- Зара и другите отбори от вашата черга...

Слушай какво0- ти изобщо не си наясно какво е било преди години във Варна, а видимо не си наясно какво и е сега...Не знам какво сте скандирали, ама явно сте имали много, ама много общо с МВР....И аз мога да скандирам, че нямам двойка по някой предмет например, ама какво от това като в студентската книжка пише друго, а?
Не ти е удобно нещо от тези факти- нали вие говорите,че сте или репресирани- е както прави мадам Цола тогава във вашия УС???Айде стига сте говорили безумици.....
И да ти спомена нещо- на стадион Юрий Гагарин преди 25- 30, 40 години са ходили по 30-40 хиляди в шампионатните мачове и са скандирали! Не си мисли, че вие откривате топлата вода, пич!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 18:57

MORSKI написа:
...
След това да не казвам колко пъти вие сте били преименувани и ЦСКА също- ей така и нас същите комунисти ни преименуваха 1945 година! Това не значи, че заличиха историята и успехите ни- напротив....

Как вие сте били преименувани... Аз казвам, че отбор с името Черно море не е имало 1913 година, а сега че са съществували други два отбора, които после се обединяват и по-късно придобива името Черно море е съвсем друго и аз не го оспорвам ? Ама така и не разбрах какво са преименували 1945... като тогава се обединяват два отбора ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 18:58

someone написа:
Veso1913 написа:Явяват се връзка на миналото с мафията и ДПС.Какво да се прави.Скандирали Левски нищо общо с МВР,но титлите си ги броят за тени.Как става това,един бог знае.И да!Сега сме отбор от ранга на Миньор и Берое.Но това е именно заради онова изказаното по-горе.А вие сте отбор и преди и сега-на полицията,доносниците,бандитите и гейовете.Какво да се прави,съдба!И това не са обиди ,а факти. Щом ви харесва,бъдете си от този отбор.Само не се правете на ощипани моми,а си признайте за това че ви подпират безогледно и 90% от титлите ви са менте.Друго не искаме.Извинявам се за третата титла,която не съм споменал.Но не съм споменал и тази с която сте ни ощетили,ако забелязваш.А отношениета на публиката с Батков са повече от добри.Той ви дава парички,отваря ви фен клубове,вие се радвате като дете на близалка.Така ли беше?ТАКА!Даваха го по ТВ.И цяла България ви видя какви сте.Ако бяха феновете на Ботев срещу селския,дали щяха да му се радват на фен клуба?Това разбирам аз мъжко поведение,не като вашето.

Нали знаеш, че това са вятърничеви приказки... 90 % от титлите са ви менте... Как ги прецени, че точно 90 % ... И преди какви сте били, не сте били отбор от ранга на Берое и Миньор ли... Черно море никога не е бил фактор в първенството, това да твърдиш... все едно за Престън в Англия, като имат 2-3 титли 1900 година някъде, че едва ли не са фактор в Англия...
Има само едно нещо, за което съм съглсен с теб... а това е долната част за Батков... аз също не мога да го разбера това, но наистина е пу*кенско поведение това на фенклубовете СЗ и СД, но аз не съм никой да казвам, те си знаят какво правят... просто наистина беше смешно... :roll:

Искати се да не е бил фактор...То за вас и ЦСКА, няма други фактори в България...Я ми кажи каот напшите приказки са вятърничеви- твоите , че не сме фактор на какво ги оприличаваш, а???Ти ли определяш кой е фактор и кой не?
И още нещо- щом сме играли с Аякс и Нотингам значи е имало защо и сме били фактор- искаш или не!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 19:00

someone написа:
MORSKI написа:
...

Как вие сте били преименувани... Аз казвам, че отбор с името Черно море не е имало 1913 година, а сега че са съществували други два отбора, които после се обединяват и по-късно придобива името Черно море е съвсем друго и аз не го оспорвам ? Ама така и не разбрах какво са преименували 1945... като тогава се обединяват два отбора ?

Ей така - вие трябва да сте Витоша тогав апо тази логика, след преименуването спира да съществува Левски.,.....

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 19:05

MORSKI написа:Ей така - вие трябва да сте Витоша тогав апо тази логика, след преименуването спира да съществува Левски.,.....

Какво спира да съществува бе... :lol: Отбора се казва Левски със създаването си... отбор Черно море няма 1913 година ... разбираш ли разликата... По логиката, която е за Витоша, то значи че отборите на Ботев, Славия и т.н също не трябва да се казват така... т.е всички отбори в България са спрели съществуването си... май не разбираш...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 19:11

MORSKI написа:Искати се да не е бил фактор...То за вас и ЦСКА, няма други фактори в България...Я ми кажи каот напшите приказки са вятърничеви- твоите , че не сме фактор на какво ги оприличаваш, а???Ти ли определяш кой е фактор и кой не?
И още нещо- щом сме играли с Аякс и Нотингам значи е имало защо и сме били фактор- искаш или не!

Като реални... Черно море никога не е бил фактор в първенството, като Левски, ЦСКА, Локо Сф, Славия, Ботев Пд, Локо Пд... дори и по време на режима, никога не е имал футболистите, които са играли в тези отбори ... Не го определям аз кой е фактор или не, а заряда на мача, статистиката, посещаемостта на мачовете... Ето виж заяждане м/у публиката на Левски и Ботев винаги е имало, м/у Левски и Черно море никога, м/у Ботев и Черно море- никога, м/у Черно море и ЦСКА-никога и т.н... с кой е имало заряд на трибуните, с кой отбор, кой е дразнителя на Черно море извън Варна... може ли да кажеш ? Какво сте играли с Нотингам и Аякс ... контроли ли, били сте им спаринг, та те са играли със стотици отбори контроли ...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 19:16

someone написа:
MORSKI написа:Ей така - вие трябва да сте Витоша тогав апо тази логика, след преименуването спира да съществува Левски.,.....

Какво спира да съществува бе... :lol: Отбора се казва Левски със създаването си... отбор Черно море няма 1913 година ... разбираш ли разликата... По логиката, която е за Витоша, то значи че отборите на Ботев, Славия и т.н също не трябва да се казват така... т.е всички отбори в България са спрели съществуването си... май не разбираш...

Е и какво от това? Отбора при създаането си приема историята на предшествениците....Цветовете на единия отбор и стадиона се прекръства на другия- толкоз.....Те 1914 се обединяват Тича и Галата(1909 г. създаден), ама това не значи, че се създава нов отбор....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 19:16

Морски,нали си от Реал извън България,кажи му на тоя,че Реал М е основам първо като ФК Скай,после става ФК Мадрид и едва през 1920 за пръв виждаме Реал Мадрид :) .Реал Мадрид навсякъде пише,че е основан 1902,тогава се е казвал ФК Мадрид...точно както ние Владислав,Тича и в последствие Черно Море.Локо Пд е основан като Спортклуб ако не се лъжа :?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 19:21

Sagittarius написа:Морски,нали си от Реал извън България,кажи му на тоя,че Реал М е основам първо като ФК Скай,после става ФК Мадрид и едва през 1920 за пръв виждаме Реал Мадрид :) .Реал Мадрид навсякъде пише,че е основан 1902,тогава се е казвал ФК Мадрид...точно както ние Владислав,Тича и в последствие Черно Море.Локо Пд е основан като Спортклуб ако не се лъжа :?

Ама аз не казвам, че Черно море не е основан 1913... така е, ама такъв отбор с име Черно море не е имало... това казвам, а Морски говори за някакви преименувания 1945 година, като че ли е имало отбор Черно море до 1945 и после е преименуван, а просто тогава се обединяват два отбора ... :lol: А Локо Пд е основан грънци като Спортклуб, както и ЦСКА като АС-23, пълно изнасилване на историята след 80 години... сега са се сетили, че не са основани годините, които им пише на емблемите...

Върни се в “Черно море”