Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2018 22:51

galina4 написа:Още не е свършил сезона, още не се знае дали ще се kласираме за Лига Европа и започнаха спекулациите за нови трансфери.
Най-напред за Роси: аз съм го казвала винаги и ще го повторя пак - Роси успя да сглоби един що-годе стабилен състав и то за много кратко време.
В момента сме на трето място? A на кое място бяхме миналата година? И стигнахме ли финала за купата?
Като гледам някои от коментиращите тук, нещата ми напомнят на приказките на привържениците на Тирето преди старта на сезона. Те бяха уверени, че и титлата и купата ще са тяхни.
Е и какво се получи? Останаха с пръст в устата. А "дядо Роси" или "ментето", както го наричат подигравателно някои, не обеща нищо!

Относно трансферите: на Делио Роси му водят в повечето случаи футболисти на свободен агент и той трябва да решава дали стават или не. И когато повечето от тях са меко казано "шкарто", какво да прави тогава? Не може да откаже всичките и следва да избере някой от тях. Клуба ни поне до момента не може да си позволи да прави скъпи трансфери. Нещо повече - когато се намери някой да плати сравнително прилична сума за някой от играчите ни, веднага се продава и никой не се допитва до Роси. Както стана с Краев, с Костадинов и с ред други.
Искате голаджия като Кешеру? Ами дайте 4 милиона и Киро ще ни го джироса веднага. Още повече, че със Спас са вече доста гъсти. Естествено, че влаха ще се цани за годишното възнаграждение от минимум 800.000 евра, каквито получава в Разград. Предполагам, че дори и Гриша Ганчев би ни продал веднага Каранга за горната сума.

Нека остискаме мача с Тирето, нека си осигурим третото място, нека удържим и плейофа и тогава да си напрягаме главите с какво ще градим отбора. Засега имаме отбора който виждате, колкото и де е трагичен и смешен на моменти.

_____________________________________________________________________________________________________
Не се заяждайте с мнoгoпрофилното тролче sprv, arena23, doblesten, champoine, stone, champoin защото е злопаметно и отмъстително и ще докладва на модераторите!

Много точно , най лошото в случая е да се смени Роси , добър лош , това е .
Не трябва да гледаме само последните 10 мача а последните 10 години и да се учим от грешките .... за съжаление много хора на могат да го разберат това ... за това купата беше много важна , просто ни трябваше спокойствие .
За съжаление доста левскари има тук с чорбарско мислене :(
И ако трябва да се плюе по някой ... Во веки веков - това е Батков .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 май 2018 23:09

LSFC 1914 написа:
LoveAndPeace написа:НОВ треньор :?: :?:

:?: :?: :?: Кога ли ще стане това :?: :?: :?:

Иначе по анктетата:

Ще ни докарат поредните ментета

За какво ви е нов треньор? Овчата глава ли искате или какво?

# Всичко зависи от парите. Вероятно няма да купят нищо добро поради липса на средства. Последните добри играчи, които са идвали в Левски ги доведе Гонзо - Дъсти, Сержиньо, Гара и до там.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 14 май 2018 00:36

от 10 години гледаме един и същ филм и явно не му се наситихме. плюем и искаме нов вратар и защитници и някак си забравяме че толкова дълго време в това първенство бяхме с най-добрия дефенс.
по-голяма глупост от това че всичко трябва да зависи от класирането за ЕКТ не бях чел.
моето скромно мнение е че ни трябва един класен централен нападател / от типа на Арс/. просто погледнете статистиката. включително и финала за купата. погледнете отбелязаните голове /колко отбора са вкарали повече голове от нас?/, кои ни е голмаистор?
истината е че за да има надграждане ни трябват макс 2 нови /задължително голаджия/

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2018 12:10

koisa написа:
gzagorov написа:Оставяйки настрана сегашните спортно-технически възможности на отбора, най-готиното е, че "разбирачите" настояват да се вземе нов треньор, нови 10 футболисти, ако може и нов собственик. Отново. При положение, че 10 години го гледаме този филм, "специалистите" искат и още. Сладури! Ами да идва Кокала.

Извинявай, матросовецо, но какво точно постигна специалиста от Италия през тези 9 месеца с един от най-скъпоплатените ни отбори за последните 10 години? Не се ли борим за същото, което се борихме миналия сезон със "специалистите" Топчо и Митов, които разполагаха с далеч по-евтин и слаб като единици отбор? Казваш, че е много хубаво да се хвърлят маса пари за скъп треньор и скъпи чужденци, а ефекта да е като при Митов и Топчо? :oops: Това чуждопоклонничество или ви е изпило малкото мозъчни клетки или нарочно ги пишете тия работи само и само да не давате задна. :oops:

Добре де, не ти ли хрумва, че сега-засега, въпреки някои спорни резултати през сезона, има признаци на някакво градене в Левски. Не допускаш ли, че се поставят основите на отбор, който лека-полека да се завърне там, където му е мястото - в Европа и в борбата за златото у нас. Не знам какво е това сравнение с Митов и Топчо, много се съмнявам, че те изобщо са способни да мислят в перспектива и да градят отбор и организация за каквото и да е бъдеще.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 май 2018 12:30

Няма смисъл да сравняваме Топчо и Митов с Роси. Не са в една категория просто. Единия има опит и познания, другите не. Което не значи, че с италианеца ще се получат нещата. Трябва Спас да им направи тийм билдинг, белким започнат да се харесват. :)

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 май 2018 12:56

Нали бяха един месец в Малта на тиймбилдинг,то оттам започнаха дразгите и изгоряха Рошу,Белмонт и Мапуку :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 май 2018 13:31

TristaNNN написа:Добре де, не ти ли хрумва, че сега-засега, въпреки някои спорни резултати през сезона, има признаци на някакво градене в Левски. Не допускаш ли, че се поставят основите на отбор, който лека-полека да се завърне там, където му е мястото - в Европа и в борбата за златото у нас. Не знам какво е това сравнение с Митов и Топчо, много се съмнявам, че те изобщо са способни да мислят в перспектива и да градят отбор и организация за каквото и да е бъдеще.

Ще започна отзад напред... Не правя сравнения между Роси, Митов и Топчо като възможности и капацитет, а само единствено като резултати... Както при тях, така и при Роси се борим за бараж. Разликата в изоставането от Лудогорец е дори малко по-лоша от миналата година. Най-малкото, което се очакваше от Роси е да ни класира безпроблемно в Европа, а не пак да треперим до и на баража! Никъде не съм писал, че Роси е менте, слаб треньор или не става... Но е очевидно, че тук нещата не му се получават. За мен е загуба на време и средства да се инвестират толкова пари в него и скъпи играчи, а резултата да е като на физкултурниците от България...
В момента ние си правим един много скъп експеримент, който не дава очакваните и желани резултати. Надявам се само да не се окаже фатален и това е една от причините да смятам, че Левски се нуждае от смяна на треньорския пост веднага след края на първенството. Но щом Спас Русев е решил да го остави, няма какво да направим освен да се надяваме на чудо.
Аз вярвам във възможностите на играчите и знам, че повечето са качествени и могат много повече. За съжаление доверието ми към Роси се изпари още преди 2 месеца... Дори смятам да прекратя обсъждането на Роси, защото ми омръзна да споря и да се карам с Левскари, които също като мен искат само доброто на отбора.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 май 2018 14:36

Чува ли се нещо за италианския таран от серия Б? А за румънския ляв защитник? За играча с визитка на Обертан не питам тъй като още не сме се класирали за ЛЕ. До сега има един сигурен напускащ- Фигейредо, и един сигурен постъпващ (по- скоро завръщащ се)- Дидо. Договорът му за преотстъпване изтича. За останалите преотстъпени в двете посоки някой да знае нещо?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2018 14:39

wilge написа:Чува ли се нещо за италианския таран от серия Б? А за румънския ляв защитник? За играча с визитка на Обертан не питам тъй като още не сме се класирали за ЛЕ. До сега има един сигурен напускащ- Фигейредо, и един сигурен постъпващ (по- скоро завръщащ се)- Дидо. Договорът му за преотстъпване изтича. За останалите преотстъпени в двете посоки някой да знае нещо?

Кабов също се връща, но не вярвам да го оставим в отбора засега.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 май 2018 15:54

Забелязвам все по-нови регистрирани участници, чак ми е чудно от къде на къде, при условие, че форума общо-взето замира. От къде такъв интерес? "Златните" му години бяха до към 2013-14. :) Останахме тука едни муцуни, където поне се познаваме в определни раздели и се знаем кой за какво се "бори", дето се вика. А като се появят нови профили не знаеш тролове ли са, крият се зад друго име ли, наистина ли са нови лице, някак си попаднали във форума на Гонг... Аз имам един друг профил, на който забравих паролата, може би от 2010 или 11, не помня.

Върни се в “Левски”