Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Прохазка си тръгва 100% според мен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
zlatan написа:Малко е несигурно да се говори за трансфери,защото Левски не се знае в каква посока ще хване. ЕКТ са разковничето и всеки един трезво мислещ левскар знае това.Ако искат Роси да си тръгне ,няма да се класираме,заради клаузата на Роси че си тръгва ако не ни класира за турнирите.Ако приемем че вземем квота е ясно че Роси ще остане и той ще прави селекцията.Тръгват си Гомез,Кабрал,Рошу-яд ме за този пич,Белаид,Вутов-свършва му наема,Георги Ангелов,Фигейред-свършва наема,Белмонт и стигаме до Прохазка и Панайотов-за тях е 50 на 50.Или имаме напускащи около 8-10 играча.Какво ни трябва според мен.-вратар,ляв,десен бек,крило в дясно ,една десетка Нашимиенто по-скоро разочарова.Буш,КОстов,Ривалдиньо-единия или двамата ако отлетят класна деветка.Това е от мен.
Как разбра за Кабрал, Белмонт, Прохазка, Панайотов, Рошу? Аз не съм чул някой да казва, че ще напускат? Слагаме каруцата пред коня. Според мен ще има малко напуснали.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bilyaletdinov написа:За мен е най-добрият български нападател в момента. За пръв път от много години да имаме здрав физически играч, с техника, бързина и удар.
и аз така мисля. Ще е престъпление, ако Хубчев от сега на татък не го кани в националният. Играе вече редовно за разлика от тези, които вика.
-
- Контакти:
Стивън показа голямо израстване, евала. Бе замесен в един скандал, където нищо реално не излезе. Преди това си тръгна от Левски в посока Разград, а от там само надолу. Може да прави сезона на живота си, може да е естествено израстване. Тепърва ще се види. Не са един или два случаите, в които юноши си тръгват, доразвиват се някъде и после се връщат на Герена и започват да обясняват, че за тях има само един отбор (Левски). Иначе Жоао Пауло има ебаси скоростта и ударите, от всяка ситуация може да вкара, а такива като Кабрал, че дори и Обертан нацелват вратата веднъж на два мача. Обаче се съмнявам да дойде в Левски, ако въобще се обсъжда такъв вариант, де. Но се вписва в концепцията за трансфери на Русев от предимно играчи, имали досег с България или поне Източна Европа.
-
- Контакти:
Трябва да изчакаме дали евентуално ще се класираме за евротурнирите. Ние тук може да си обсъждаме много работи кой трябва да остане, кой да се махне, от играчи с какви профили имаме нужда и т.н. Едно некласиране обаче, което е доста възможен сценарии, ще доведе да такива катаклизми, че селекцията ни ще е просто страшна. В следващите два мача - 3 точки. После елиминираме противника на баража и тогава да обсъждаме селекцията. Иначе общо взето на всеки е ясно какво ни трябва.
1914.1902 написа:Нов треньор може би
Иначе НАЗДРАВЕ по анкетата![]()
Не знам какво да очаквам вече . Този сезон щом не стана и с подобна селекция от качествени играчи и треньор , който е водил доста отбори в Серия А , не знам вече с каква селекция ще стане .
И кои са тези качествени футболисти? Жорди Гомез на 30 и кусур, който спира всяка атака на Левски, има голямо самочувствие, което поне за 20 мача няма никакво покритие. Роси е супер неадекватен треньор, който не може да избере правилен състав, а Габриел Обертан е по-мързелив и от Бербатов, но на който му липсва неговата класа, а супер пасовете на Бербатов за един мач, той ги прави за 10! Да не говорим, че трудно намира рамките на вратата, което за всеки нападател е причина да не преподпише договор на всеки отбор с претенции. На Левски не му трябват нападатели, които трудно намират вратата и на всичкото отгоре им се плащат много големи пари. Обертан прилича повече на културист без глава, който като надбяга двама супер слаби защитници, не знае какво да прави с топката(вижте мача със Славия), а по-заблудените които уж разбират играта, цъкът с език и му се възхищават!
За да не е провал следващият сезон на Левски, трябва да вземат незабавно нов треньор, нов вратар, да прекратят по взаимно съгласие с Жорди и Габриел и да вземат достойни техни заместници, ако може от България, които ще милеят за отбора и няма да разхождат фланелката докато противника играе в атака. Ако може да вкарат и мозък в главите на защитниците, които правят безумни фаулове на нападатели на границата на наказателното поле или някъде около тъча, но близо дълбоко в половината на отбора си и то в моменти в които нападателите са с гръб на тяхната врата(това се отнася за всички защитници в БГ)!
1914.1902 написа:Нов треньор може би
Иначе НАЗДРАВЕ по анкетата![]()
Не знам какво да очаквам вече . Този сезон щом не стана и с подобна селекция от качествени играчи и треньор , който е водил доста отбори в Серия А , не знам вече с каква селекция ще стане .
И кои са тези качествени футболисти? Жорди Гомез на 30 и кусур, който спира всяка атака на Левски, ако попадне в него топката, има голямо самочувствие, което поне за 20 мача няма никакво покритие. Роси е супер неадекватен треньор, който не може да избере правилен състав, а Габриел Обертан е по-мързелив и от Бербатов, но на който му липсва неговата класа, а супер пасовете на Бербатов за един мач, той ги прави за 10! Да не говорим, че трудно намира рамките на вратата, което за всеки нападател е причина да не преподпише договор на всеки отбор с претенции. На Левски не му трябват нападатели, които трудно намират вратата и на всичкото отгоре им се плащат много големи пари. Обертан прилича повече на културист без глава, който като надбяга двама супер слаби защитници, не знае какво да прави с топката(вижте мача със Славия), а по-заблудените които уж разбират играта, цъкът с език и му се възхищават!
За да не е провал следващият сезон на Левски, трябва да вземат незабавно нов треньор, нов вратар, да прекратят по взаимно съгласие с Жорди и Габриел и да вземат достойни техни заместници, ако може от България, които ще милеят за отбора и няма да разхождат фланелката докато противника играе в атака. Ако може да вкарат и мозък в главите на защитниците, които правят безумни фаулове на нападатели на границата на наказателното поле или някъде около тъча, но близо дълбоко в половината на отбора си и то в моменти в които нападателите са с гръб на тяхната врата(това се отнася за всички защитници в БГ)!
Жоао Пауло - има договор с гората за година и половина .
При положение , че се готвят пак за доста мачове в Европа .... шансовете да го вземем са 0 .
Бленуваният , Стивън само мрънка че е резерва в Ботев и иска трансфер в чужбина , шансове 5% .
Надали има левскар който не иска да си върнем Живко Миланов до края на кариерата му , но мисля има още за година договор с АПОЕЛ Никозия , а и станаха шампиони .
Синьото сърце , Жо , ех ако има и 1% шанс да си го върнем ...
Колко и всички да настръхнат за Малката Перука , бих казал че е добър вариант .
При положение че стратегията за развитие на отбора ни е 2-3 годишна , изобщо няма да се учудя ако вземем пак 5-7 човека .
При положение , че се готвят пак за доста мачове в Европа .... шансовете да го вземем са 0 .
Бленуваният , Стивън само мрънка че е резерва в Ботев и иска трансфер в чужбина , шансове 5% .
Надали има левскар който не иска да си върнем Живко Миланов до края на кариерата му , но мисля има още за година договор с АПОЕЛ Никозия , а и станаха шампиони .
Синьото сърце , Жо , ех ако има и 1% шанс да си го върнем ...
Колко и всички да настръхнат за Малката Перука , бих казал че е добър вариант .
При положение че стратегията за развитие на отбора ни е 2-3 годишна , изобщо няма да се учудя ако вземем пак 5-7 човека .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Още не е свършил сезона, още не се знае дали ще се kласираме за Лига Европа и започнаха спекулациите за нови трансфери.
Най-напред за Роси: аз съм го казвала винаги и ще го повторя пак - Роси успя да сглоби един що-годе стабилен състав и то за много кратко време.
В момента сме на трето място? A на кое място бяхме миналата година? И стигнахме ли финала за купата?
Като гледам някои от коментиращите тук, нещата ми напомнят на приказките на привържениците на Тирето преди старта на сезона. Те бяха уверени, че и титлата и купата ще са тяхни.
Е и какво се получи? Останаха с пръст в устата. А "дядо Роси" или "ментето", както го наричат подигравателно някои, не обеща нищо!
Относно трансферите: на Делио Роси му водят в повечето случаи футболисти на свободен агент и той трябва да решава дали стават или не. И когато повечето от тях са меко казано "шкарто", какво да прави тогава? Не може да откаже всичките и следва да избере някой от тях. Клуба ни поне до момента не може да си позволи да прави скъпи трансфери. Нещо повече - когато се намери някой да плати сравнително прилична сума за някой от играчите ни, веднага се продава и никой не се допитва до Роси. Както стана с Краев, с Костадинов и с ред други.
Искате голаджия като Кешеру? Ами дайте 4 милиона и Киро ще ни го джироса веднага. Още повече, че със Спас са вече доста гъсти. Естествено, че влаха ще се цани за годишното възнаграждение от минимум 800.000 евра, каквито получава в Разград. Предполагам, че дори и Гриша Ганчев би ни продал веднага Каранга за горната сума.
Нека остискаме мача с Тирето, нека си осигурим третото място, нека удържим и плейофа и тогава да си напрягаме главите с какво ще градим отбора. Засега имаме отбора който виждате, колкото и де е трагичен и смешен на моменти.
_____________________________________________________________________________________________________
Не се заяждайте с мнoгoпрофилното тролче sprv, arena23, doblesten, champoine, stone, champoin защото е злопаметно и отмъстително и ще докладва на модераторите!
Най-напред за Роси: аз съм го казвала винаги и ще го повторя пак - Роси успя да сглоби един що-годе стабилен състав и то за много кратко време.
В момента сме на трето място? A на кое място бяхме миналата година? И стигнахме ли финала за купата?
Като гледам някои от коментиращите тук, нещата ми напомнят на приказките на привържениците на Тирето преди старта на сезона. Те бяха уверени, че и титлата и купата ще са тяхни.
Е и какво се получи? Останаха с пръст в устата. А "дядо Роси" или "ментето", както го наричат подигравателно някои, не обеща нищо!
Относно трансферите: на Делио Роси му водят в повечето случаи футболисти на свободен агент и той трябва да решава дали стават или не. И когато повечето от тях са меко казано "шкарто", какво да прави тогава? Не може да откаже всичките и следва да избере някой от тях. Клуба ни поне до момента не може да си позволи да прави скъпи трансфери. Нещо повече - когато се намери някой да плати сравнително прилична сума за някой от играчите ни, веднага се продава и никой не се допитва до Роси. Както стана с Краев, с Костадинов и с ред други.
Искате голаджия като Кешеру? Ами дайте 4 милиона и Киро ще ни го джироса веднага. Още повече, че със Спас са вече доста гъсти. Естествено, че влаха ще се цани за годишното възнаграждение от минимум 800.000 евра, каквито получава в Разград. Предполагам, че дори и Гриша Ганчев би ни продал веднага Каранга за горната сума.
Нека остискаме мача с Тирето, нека си осигурим третото място, нека удържим и плейофа и тогава да си напрягаме главите с какво ще градим отбора. Засега имаме отбора който виждате, колкото и де е трагичен и смешен на моменти.
_____________________________________________________________________________________________________
Не се заяждайте с мнoгoпрофилното тролче sprv, arena23, doblesten, champoine, stone, champoin защото е злопаметно и отмъстително и ще докладва на модераторите!
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Е той Роси освем, че не обеща нищо, нищо и не постигна. 30 пункта от първия, 15 от втория, загубена купа от 7-8 ят. И футбол на ръчна в 85% от мачовете.