ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Мнениеот Eminem » 12 май 2018 20:11

Ако бяхме паднали, щяхте да ги плюете и псувате, а при победа или равен - Лудогорец ни е пуснал. Как по дяволите трябваше да свърши този мач, че да сте доволни ?
Да не мислите, че на бразилците много им се играеше ?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 май 2018 20:11

Стига бе, даже Грънчаров каза, че мачът е уговорен, има ли нужда от повече разсъждения? :lol:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

fen1914

Мнениеот fen1914 » 12 май 2018 20:12

Надявам се, че оранжевите няма да имат късмет във вторник и няма да си го изкарат на осакатения ни отбор. Роси няма място в Левски.

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 12 май 2018 20:12

Иначе автогола беше топ изпълнение - ФАКТ !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 20:12

icemanbg33 написа:
popokutepetel написа:
icemanbg33 написа:Стига с тея уговорки. Лудите вече са на режим неприлични. Просто смените малко ни раздвижиха, а онези си мислеха, че не ни се играе. И разбира се към това уравнение прибавяме перфектния Паулиньо и нещата пасват.

Сериозно ли си го мислиш или е опит за нескопосана шега?

Покажи ми ситуацията в която футболистите на Лудогорец не се опитаха да предотвратят гола. Да естествено, врататя носи вина при втория гол, но не виждаше летежа на топката. Да не говорим, че от уговорки на тоя етап на сезона няма смисъл.

Пич ти май наистина имаш сериозни проблеми със зрението. Тия второто полувреме ти оставят 3-4 пъти от никаква ситуация преимущество 3 на 4-ма, че и 2-ма на 4-ма само и само да влезе гол да не говорим, че на Обертан му направиха шпалир при първия гол ти ми обясняваш как се били хвърлили. След автогола тия се чудеха как да вкараме втори мъчели са се. Че Левски до първия гол играеше на юруш напред, а нападателите на Лудогорец чоплеха семки и не помръдваха. По-измислен мач от това рядко се вижда.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 12 май 2018 20:13

icemanbg33 написа:
Neron написа:За какво ни е да се уговаряме нещо с Лудогорец? За да участваме в Европа? Стига глупости. На всички им е ясно, че "Ребрандирания отбор", "Маркетинговия трик", ловешкото ГМО няма да играе в Европа. От цялата работа печели сателитът ви - Чорбое.

Не бе как, не е възможно лудите просто да не им пука за развитието на мача, а ние да сме разиграми второто. Той мача бил уговорен.

Може да не е бил уговорен в буквалния смисъл на думата, но поведението на Гората през второто полувреме беше скандално. А това само по себе си е срамно и обидно спрямо нас. Аз няма как да се зарадвам на такава точка.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 12 май 2018 20:14

Eminem написа:Ако бяхме паднали, щяхте да ги плюете и псувате, а при победа или равен - Лудогорец ни е пуснал. Как по дяволите трябваше да свърши този мач, че да сте доволни ?

Този мач и тази игра са срам за клуб като Левски.
Последна промяна от fen1914 на 12 май 2018 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 20:14

Eminem написа:Ако бяхме паднали, щяхте да ги плюете и псувате, а при победа или равен - Лудогорец ни е пуснал. Как по дяволите трябваше да свърши този мач, че да сте доволни ?

Тоя мач трябваше да се играе без значение как ще свърши. За Левски изобщо нямаше да има кой знае каква драма ако и този мач и следващия Лудогорец го играят истински. Да, ама не.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 май 2018 20:14

Всичко е слОчаЕност, късмет, съдба и прокоба... Знаем!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 май 2018 20:15

icemanbg33 написа:
popokutepetel написа:
icemanbg33 написа:Стига с тея уговорки. Лудите вече са на режим неприлични. Просто смените малко ни раздвижиха, а онези си мислеха, че не ни се играе. И разбира се към това уравнение прибавяме перфектния Паулиньо и нещата пасват.

Сериозно ли си го мислиш или е опит за нескопосана шега?

Покажи ми ситуацията в която футболистите на Лудогорец не се опитаха да предотвратят гола. Да естествено, врататя носи вина при втория гол, но не виждаше летежа на топката. Да не говорим, че от уговорки на тоя етап на сезона няма смисъл.

ако е била уговорка, много нескопосано направена, съдията не знаеше за нея също явно, а при 1:1 защо се напъваха да атакуват и центрират тия не знам...............
трудно ми е на мен да преценя, ама ако трябва да съм честен, гледах целия мач, много много въпросителни ми изникнаха, за това казвам че ме е срам.

Върни се в “Левски”