vvessel написа:Cheradonna написа:vvessel написа:За мен Тиам трябва да остане. Борец е , има добър пас, излиза на голови положения и е млад. Има на къде да се развива.При един добър треньор с подходящо шлайфане може да излезе диамант от него. На финала му дадоха жълт картон за нищо,а срещу тирето червения беше пресилен. Ако му се обърне внимание на влизанията ще стане безценен. Или по-точно високо оценен на пазара.
Жалко , че е контузен и гори до края на сезона. Изобщо половината титуляри са аут. Цветкович също контузен, Гомез и Ейлофсон наказани. Имаше и друг наказан, ама забравих кой.
Само това зеленичкото пич показва колко ти е далечно футболчето,не не бе пресилен,ами си заслужаваже не един а няколко червени картона и ако тоя нешлайфан диамант бе направил това влизане в Германия да речем щеше доста дълго време да гледа терена от трибуните.Извинявайте,но такива дървета нямат място в никой имащ се за добър и приличен отбор,такива с нищо не помагат вие всеки мач го играете с един футболист,който всеки един момент може да бъде изгонен,нещо друго такива влизания предизвикват разправии и изнервяне и на останалите и от там разваляне на мачовете.
Същия шпагат направи вашия десен бек срещу Кабрал последните минути на същия мач, но понеже последствията не бяха такива, получи жълт. Иначе при влизането на Тиам удар с двата крака нямаше, а с третияИ в случая малшанс за Каранга. Вашия идол Ибрахима Гей правеше същите влизания, ако си спомняш, но не е получавал директен червен картон за това и сигурно мислиш ,че е абсолютно правилно. А ако влизането беше срещу Моци примерно, би го аплодирал. Така че нещата са много относителни.
Ммм не Ибрахимата никога не съм го харесвал,отдъхнах си когато се махна навремето....Това не са футболисти бре,тея са някакви дърводелци виреещи в първенства като нашите,честно ти казвам аз ако бях на Каранга на мястото и този ми влезеше така ставах и му набивах един в муцуната без да ме интересуват наказания и глоби.Приемам твърда игра,ама такива идиотски изпълнения просто не трябва да има,независимо кой футболист ги прави.Сега всеки футболист понякога прави закъснели и груби влизания,но на този това му е постоянно такава играта в колкото мача съм го гледал все едно и също,рязкане с двата крака и където уцели на късмет за противника!