Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Cheradonna » 11 май 2018 19:50

vvessel написа:
Cheradonna написа:
vvessel написа:За мен Тиам трябва да остане. Борец е , има добър пас, излиза на голови положения и е млад. Има на къде да се развива.При един добър треньор с подходящо шлайфане може да излезе диамант от него. На финала му дадоха жълт картон за нищо,а срещу тирето червения беше пресилен. Ако му се обърне внимание на влизанията ще стане безценен. Или по-точно високо оценен на пазара.
Жалко , че е контузен и гори до края на сезона. Изобщо половината титуляри са аут. Цветкович също контузен, Гомез и Ейлофсон наказани. Имаше и друг наказан, ама забравих кой.

Само това зеленичкото пич показва колко ти е далечно футболчето,не не бе пресилен,ами си заслужаваже не един а няколко червени картона и ако тоя нешлайфан диамант бе направил това влизане в Германия да речем щеше доста дълго време да гледа терена от трибуните.Извинявайте,но такива дървета нямат място в никой имащ се за добър и приличен отбор,такива с нищо не помагат вие всеки мач го играете с един футболист,който всеки един момент може да бъде изгонен,нещо друго такива влизания предизвикват разправии и изнервяне и на останалите и от там разваляне на мачовете.

Същия шпагат направи вашия десен бек срещу Кабрал последните минути на същия мач, но понеже последствията не бяха такива, получи жълт. Иначе при влизането на Тиам удар с двата крака нямаше, а с третия ;) И в случая малшанс за Каранга. Вашия идол Ибрахима Гей правеше същите влизания, ако си спомняш, но не е получавал директен червен картон за това и сигурно мислиш ,че е абсолютно правилно. А ако влизането беше срещу Моци примерно, би го аплодирал. Така че нещата са много относителни.

Ммм не Ибрахимата никога не съм го харесвал,отдъхнах си когато се махна навремето....Това не са футболисти бре,тея са някакви дърводелци виреещи в първенства като нашите,честно ти казвам аз ако бях на Каранга на мястото и този ми влезеше така ставах и му набивах един в муцуната без да ме интересуват наказания и глоби.Приемам твърда игра,ама такива идиотски изпълнения просто не трябва да има,независимо кой футболист ги прави.Сега всеки футболист понякога прави закъснели и груби влизания,но на този това му е постоянно такава играта в колкото мача съм го гледал все едно и също,рязкане с двата крака и където уцели на късмет за противника!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 20:14

Cheradonna написа:Ммм не Ибрахимата никога не съм го харесвал,отдъхнах си когато се махна навремето....Това не са футболисти бре,тея са някакви дърводелци виреещи в първенства като нашите,честно ти казвам аз ако бях на Каранга на мястото и този ми влезеше така ставах и му набивах един в муцуната без да ме интересуват наказания и глоби.Приемам твърда игра,ама такива идиотски изпълнения просто не трябва да има,независимо кой футболист ги прави.Сега всеки футболист понякога прави закъснели и груби влизания,но на този това му е постоянно такава играта в колкото мача съм го гледал все едно и също,рязкане с двата крака и където уцели на късмет за противника!

Той Каранга това и направи, ама предния мач. Пукна му кост на носа. Може да е имало някаква закачка м/у двамата, не знам ,но и аз против такива селски влизания. Затова се надявам Тиам да си изчисти играта за да стане играч от него. Иначе ако продължава така, хем ще ни остави някой важен мач с човек по-малко, хем съдиите ще го нарочат и ще му дават картони трябва -не трябва.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2018 20:35

Първата работа е на ръководството - да реши отсега остава ли Делио Роси или си тръгва. При оставане - да се започва веднага работа по селекция и това как трябва да изглежда клуба през новия сезон. При треньорска смяна - треньорът да е ясен в следващите седмици, за да може да си направи селекция и подготовка. Втората работа е на Делио Роси - да направи така, че Левски да се докопа до участие в Лига Европа. И да вдигне играчите, защото след този финал предстоят още три финала, от които зависи следващия сезон на Левски. Участие в Европа ще донесе приходи, ще бъде основа за надграждане.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 21:20

vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:Аз смятам, че Гомез съвсем правилно го махат защото по никакъв начин не оправда статута и заплатата си на звезда. Ако си беше вкарал и двете дузпи сега нямаше да сме в това унизително положение. Има изиграни 2-3 читави мача и до там. А преди тях не пропускаше мач без да направи 1-2 положения за противника с грешни пасове. На финала второто полувреме го нямаше никакъв и смяната му много закъсня. А дългите пасове към Обертан половината ги даде Тиам. И ефективността на Обертан спадна не защото го няма Гомез, а защото вече се умори. Най чистото му положение беше края на мача когато сърбина влезе и раздвижи играта. Лошото беше, че вече нямаше към кой да центрира.
Гомез е последния футболист който ще ми липсва. Дано запазим Панайотов.

А ти откъде знаеш колко му е заплатата?
Отделно това, че ни закопа в два мача е факт заради изпуснати дузпи, но пък ни извади в други. Но в случая ако я беше вкарал каква ти е гаранцията, че щяхме да вземем мача?
Прави ми впечатление, че из медиите и из феновете на разни фракции е виновен кой ли не с изключение на един, който е в чисто бяло - Спасчо. И най-странното е, че никой дори и не си помисля да зададе един интересен въпрос към него - на каква сума възлизат дълговете му във връзка с придобиването на БТК и заварените по строежите на стадиона към Асет банк и към други фирми на Маджо? Може пък ако отговори да последват други интересни теми за размисъл.

Пише че е 15 хил. евро:
https://www.dnevnik.bg/sport/2018/05/11 ... na_sezona/
От друга страна, сега пък в гонг пише, че Левски отричали за раздяла с Гомез.
Ако Гомез беше вкарал на Витоша щяхме да имаме 2 точки повече. Ако беше вкарал на Славия щяхме да имаме една купа повече. Мисля, че който е гледал мача е вън от съмнение, че след първия гол отиваха на разгром.
Далеч съм от мисълта да обвинявам за всичко Гомез, но за мен той има минимален принос към отбора. Дори си мисля че Дарко Тасевски, независимо в каква форма е може да свърши поне същата работа, ако не по-добра.
А това какви дългове имал Спас Русев изобщо не ме интересува, важното е да изплаща тези на Левски и да го издържа както го прави последната година. Грешката му е ,че няма спортен директор, но още по-голяма грешка е да сложи Сираков на този пост. Последните години се доказа повече като меркантилен плювач, отколкото като някакъв левскар. Но това е друга тема.

Ако, ако. Ами ако беше вкарал Славия щеше да изравни.
Относно дълговете не е важно какви, а към кой. И някой път плащането е по различни от традиционните начини.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 май 2018 21:29

Абе къде изчезна Синчеца?
Да ни светне там с тренировъчните мачове и тънките сметки е тия трите последните ще ги играят ли нашите, пак ли ще ги тренират или ще се възстановяват?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 май 2018 22:27

Да благодарим на канарчетата!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 22:29

Ботев току що ни направи услуга и опука Берое. Приказките за даване на мача си се оказаха фенски измислици, както и предполагах. Играха мъжки и направиха обрат последните минути. Или играха за честта си или имат някаква информация, че тирето може да изгори пак за евротурнирите и гледат да докопат четвърто място. По-вероятно е първото, ама знае ли човек. От оставащите 3 мача трябва да вземем 4 точки за да си гарантираме трето място, което не изглежда толкова невъзможно. Ако и Лудогорец играят с титулярите срещу Берое, може и една победа над оранжевите във вторник да ни свърши работа, което ще е приятен завършек на шампионата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 май 2018 22:50

Ботев направи голяма услуга на Лудогорец, които сега няма да се напрягат да падат, а могат да си позволят равен

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 май 2018 22:52

Респект за Ботев, без значение защо биха. Една точка утре и си връзваме на 99% нещата за баража. Надявам се след този резултат днес, утре да играят спокойно. Че ако им трябваше задължителна победа, можеш да налеят гипса, както направиха в продълженията в сряда.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 11 май 2018 23:07

Ботев са пичове и спечелиха моето дълбоко уважение! Надявам се и вашето!
Сега тайничко се надявам и да изместят Берое от 4-тото място.
Апропо, някой може ли да ми обясни защо точно след мача с нас Лудогорец разпускат титулярите, а не след последния мач за сезона? Нали имаха премии за максимална разлика с втория?! Значи са мотивирани да си бият и Берое и Ботев с титулярите. Заявката и действията си противоречат, не разбирам?!
А може би имат бразилски национали и ги пускат да починат за Мондиала?

Върни се в “Левски”