Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ChuckNorris » 11 май 2018 18:01

vvessel написа:За мен Тиам трябва да остане. Борец е , има добър пас, излиза на голови положения и е млад. Има на къде да се развива.При един добър треньор с подходящо шлайфане може да излезе диамант от него. На финала му дадоха жълт картон за нищо, а срещу тирето червения беше пресилен. Ако му се обърне внимание на влизанията ще стане безценен. Или по-точно високо оценен на пазара.
Жалко , че е контузен и гори до края на сезона. Изобщо половината титуляри са аут. Цветкович също контузен, Гомез и Ейлофсон наказани. Имаше и друг наказан, ама забравих кой.

Тиам много ми прилича като качества на един бивш холандски национал играл в Милан и Ман. Сити - Найджъл Де Йонг. Има много такъв тип играчи. Те са много ценни и важни, и ако притежаваш футболист с подобен профил би ти вършил чудесна работа. Не знам какво е това недоволство от представянето на Тиам. Въпреки това, мен ме съмнява да остане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 18:04

helic написа:Личното ми мнение - не запазим ли от тези 14 състезатели поне 12 за следващия сезон и не привлечем ли поне трима с подобно ниво на умения, този настоящия сезон ще ни се вижда песен пред следващия, ама песен..........
Не знам Краси Иванов и Срас какво ще правят, по корем ли ще се влачат да ги убеждават, ама според мен това е важно.

Подкрепям напълно.

Относно сравнението Тиам - Васко, мнението ми е, че Васко е по-комплексен футболист, работи добре и в офанзивен план и отнема по-чисто топките. И тичан наистина много. Но също така и оценявам това, че позицията на Тиам е чист разрушител и стопер - на която позиция игра Джери за последно. Това е трудна позиция. Минат ли те и става страшно, заради това, ако трябва риташ - топка, крак няма значение, не трябва да преминават през теб.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 май 2018 18:06

TristaNNN написа:
rane написа:[offtopic]Изображение

:!:[/offtopic]

Абе имам някакъв смътен спомен, че в една от сините книги, май беше "Ние Бяхме (в) Сектор Б" , се разказваше за една интересна подробност около тази случка: Илиан Илиев тогава е направил много слаб мач, в резултат на което хората от трибуните са започнали да го освиркват полека-лека, а с напредването на мача все повече. В някакъв момент, Сираков се е обърнал към публиката с призиви да оставят Илиев на мира и да освиркват него. Речено-сторено, публиката е подкарала Сираков, а резултатът от това е на снимката. Някой съфорумец от евентуално присъстващите на въпросния мач дали ще може да потвърди? :roll:

Аз мога да ти потвърдя и за бойкот на нац. отбор, за напускане на Левски със скандал(после отиде да играе в Ботев Пд), за демонстративна игра на 21 пред публиката, за едно сафари.
Изобщо, тук става въпрос за човек, който винаги поставя собствените си интереси пред тези на клуба и дори нац. отбор!

Тъжно е, че има хора, които искат този човек да се върне в Левски. Ще стигнем дъното, ако това стане.

Всъщност то дъно няма май? Бойко Величков :shock:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2018 18:08

mikata написа:Футболист на Левски ще играе на Световното
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... oto-484809

Поздравления за нашето момче! Истинска наслада е да гледаш спокойствието в отиграванията му, рутината с която се пласира и биткаджийския дух, който показва, когато трябва да се действа мъжката в дадени игрови ситуации.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 май 2018 18:09

metodito написа:
helic написа:Личното ми мнение - не запазим ли от тези 14 състезатели поне 12 за следващия сезон и не привлечем ли поне трима с подобно ниво на умения, този настоящия сезон ще ни се вижда песен пред следващия, ама песен..........
Не знам Краси Иванов и Срас какво ще правят, по корем ли ще се влачат да ги убеждават, ама според мен това е важно.

Подкрепям напълно.

Относно сравнението Тиам - Васко, мнението ми е, че Васко е по-комплексен футболист, работи добре и в офанзивен план и отнема по-чисто топките. И тичан наистина много. Но също така и оценявам това, че позицията на Тиам е чист разрушител и стопер - на която позиция игра Джери за последно. Това е трудна позиция. Минат ли те и става страшно, заради това, ако трябва риташ - топка, крак няма значение, не трябва да преминават през теб.

съгласен. Само с уточнението и че Васко не е чак толкова чист футболист. Ако ме не лъже паметта есента той имаше най-много картони от всички.
А и няма какво да си кривя душата, аз харесвам и двамата футболисти, но пък на мен Тиам ми се вижда една идея по-добър като цяло. Което идва за мен от доста добрия му усет за пласиране и тичането му без топка.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 май 2018 18:10

Виждам, че има снимки с жена си, но все пак до колко може да е реален профила на Афонсо в инстаграм? :?

http://prikachi.com/images/853/9325853r.jpg

http://prikachi.com/images/854/9325854f.jpg
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 18:21

ralka_levskarka написа:Виждам, че има снимки с жена си, но все пак до колко може да е реален профила на Афонсо в инстаграм? :?

http://prikachi.com/images/853/9325853r.jpg

http://prikachi.com/images/854/9325854f.jpg

Фейк. ;)

Тоест... поне аз така мисля. Не мисля, че един футболист на европейско ниво би си позволил подобно нещо. Не и когато те следват, следят всичко и всички в Интернет и нямаш нищо лично и всеки може да го види.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 май 2018 18:30

Без да запазим гръбнака на отбора нищо добро не ни чака, просто ще продължи същата агония смяна на треньори, играчи, сработване и т.н. Последният мач беше закучен, малшанс или там каквото и да е има такива мачове, играчите бяха гипс особено след пропуските и дузпата.

Преживявали сме и по-трудни времена...поне тези, които аз помня.

От сегашните задължително трябва да останат Холмар и Яблонеца, Горанов и Цветко т.е. защитата. Трябва ни вратар , класен и уверен.

Обертан Паулиньо също трябва да останат.

Вутов, Кабрал, Нашименто, Рошу, Белмон ако си тръгнат няма да съжалявам. Раздвоен съм съм за Гомес, о..а не малко мачове, но е един от малкото грамотни футболисти и когато не е натоварен със защитни си функции си подобри играта.

С малко попълнения и запазване на гръбнака ще бъдем много по-добре или поне се надявам следващия сезон.

колкото до Роси, явно не се вписа поради много причини, но прибързана смяна ще е глупаво особено ако е пак някой физкултурник. Има смисъл само ако е сериозен треньор с качества или от доказана школа.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 май 2018 18:45

Без значение да ли ще играем в ЕКТ, надявам се Русев да е усетил атмосферата на финала и да се амбицира, задържайки основните играчите и да надгради с още, ако иска и за напред да вижда пълни стадиони. Ако ли не, 2000 човек на дербитата и толкова.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 май 2018 19:01

Митрев - Става само за резерва. Задължително е да намерим добър вратар през лятото.
Яблонски - Задължително трябва да остане в Левски. Един от най-добрите ни защитници през този век. Напомня ми на Томашич.
Холмар - Същото като Яблонски. Паснаха си много добре. Ще бъде голяма грешка да разбутаме тази централна двойка защитници.
Горанов - Показва израстване и ще бъде полезен и през следващия сезон.
Цветкович - Въпреки многото обиди в началото на сезона лично аз в него виждах постоянство и добри качества. Видя се, че с напредването на сезона се представя много добре.
Белаид - За резерва може би става, но май няма да продължи при нас.
Прохазка - Истински левскар, а вече и почти наполовина българин. Ако не остане в Левски ще се отвори огромна празнина. Имаше спад във формата, но през по-голямата част от сезона беше стабилен.
Вутов - От месеци с нищо не показва, че става за Левски.
Обертан - Откакто е на позицията дясно крило няма слаб мач. И срещу тирето и срещу Славия е един от най-добрите.
Гомес - На моменти е един от най-добрите и на моменти е един от най-слабите. Не мога да преценя ще ни бъде ли от полза.
Тиам -
Рошу - За мен е огромна грешка да не се разчита на него. Играл е малко, но винаги е бил на ниво. Влезе срещу Ботев откъсна се и даде перфектен пас за Паулиньо.
Панайотов - Заслужава повече игрово време. Има бъдеще в Левски.
Белмонт - Не ме убеди, че има класа за Левски.
Кабрал - За мен остава загадка. Играе малко. Някой път се справя добре, но някой път е безличен.
Нашименто - Определено може повече.
Паулиньо - Голямо трансферно попадение. Дано остане още дълго в Левски.
Буш - За момента няма по-добра алтернатива. Дори само на тиерто да вкарва нека да седи при нас.
Ривалдиньо - ????
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”