Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот nikiobicata » 11 май 2018 17:03

От Левски: Никой не си тръгва, напуска само Афонсо

Единственият, който със сигурност си тръгва е Афонсо Фигейредо. Както Дарик първо съобщи, португалецът вече се раздели със своите съотборници.Той игра под наем от Рен, а в момента има лека травма и няма как да играе в следващите срещи.

В следващите дни „сините“ ще говорят с играчите, чиито договори изтичат. Става дума за Васил Панайотов и Роман Прохазка. Клубът вероятно ще им предложи контракти.
Последна промяна от nikiobicata на 11 май 2018 17:03, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 май 2018 17:03

За мен Тиам трябва да остане. Борец е , има добър пас, излиза на голови положения и е млад. Има на къде да се развива.При един добър треньор с подходящо шлайфане може да излезе диамант от него. На финала му дадоха жълт картон за нищо, а срещу тирето червения беше пресилен. Ако му се обърне внимание на влизанията ще стане безценен. Или по-точно високо оценен на пазара.
Жалко , че е контузен и гори до края на сезона. Изобщо половината титуляри са аут. Цветкович също контузен, Гомез и Ейлофсон наказани. Имаше и друг наказан, ама забравих кой.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 май 2018 17:08

Много ми се иска Роман остане в Левски. Но пък ако неговото желание да отиде в друг клуб....... никой няма да му се разсърди 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2018 17:11

Понеже темата за финала е с катинар, ще драсна моето скромно мнение за мача тук.
Публиката: Честито на всички, които бяха част от празника и се насладиха на пълния син стадион! Такива моменти в живота не се забравят, заради тях си струва да се вълнуваш, да не спиш, вкарват допълнителни притоци на кръв и енергия във вените, разтопяват душата и ни карат да се гордеем, че Левски е нашият отбор!
Противника: Винаги съм поздравявал победителите след такива срещи, но днес няма да го направя. Такъв антифутбол не практикуват и отборите във Втора ПЛ. Наглите им и неадекватни изказвания след мача също не заслужават внимание. Надявам се, че поне в близко бъдеще тук няма да има рев за обезателно 11 българи в синьо на терена, видя се защо.
Отбора ни: Оптимален състав и тактика, която беше печеливша на полуфинала. Вдъхновено начало на мача, преливащо в жажда за борба и приключило с непримиримост. Беше радост за окото да гледам хвърковатите ни крила, концентрираните бранители и мощната игра на Тиам в центъра! Силна мотивация у играчите и отлична физическа подготовка. Всичко това говори за добрата работа на треньорския щаб. Тук, разбира се, дежурните форумните тактици не са съгласни с избора на 11-те и подредбата им, като любезно са ни споделили кой е би трябвало да започне на някои позиции, що, какво, в каква постройка и т.н. При всички случаи никога няма да има угодия за нашего брата форумного специалиста.
Резултата: Невиждан, нелогичен и нечуван след такъв мач, не и след подобна развръзка на терена. Та ние, образно казано, нямахме толкова голови възможности за цяла пролет, колкото имахме онази вечер. И пак някой спец тука се изцепи, че сме били играли страхливо и защитно. :lol:
Бъдещето: Ей това най-много ме тревожи в момента, драги съфорумници. Боли от загубения финал, не мога да си кривя душата, но мира не ми дава загадката какво ще се случи с отбора - дали звездите в тима, както и другите момчета разбира се, ще пожелаят да останат, независимо дали имат договори или не, дали треньорът ни няма да реши да си събере куфарите, дали Русев вече не обмисля рокада и т.н. Тази купа беше жизнено необходима не заради статистиката и тенекето, а защото в момента Левски имаше крещяща нужда от мощно обединение на всички нива и повече спокойствие, тъй като очевидно има наченки на правилна работа в клуба, а и честно казано - направо вече си вървим по правия път. Но, уви! Сега не се знае какви месеци ни чакат... Времето ще покаже, а аз лично предпочитам да остана умерен оптимист.
Припознавачите:За пореден път доказаха, че основата на тяхната радост е синята нерадост. Не говоря конкретно за потребителите във форума, тук е нормално да се ръчкаме един друг, а визирам пребоядисаните души в реалния живот. Такава чисточовешка радост никога не е искряла в лукавите им очички.
САМО ЛЕВСКИ!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 май 2018 17:15

metodito написа:
OGI1914RZ написа:
metodito написа:
mikata написа:Според Гонг,Тиам ще подпише за три години с Левски.

Хахахаххахаа, няма такъв смех. ОООООООООооо, не мога.

Кое ти е смешно? Ако кажеш, че не харесваш Тиам, и то при условие че Прохазка ти е любимец... ще се посмея аз! Тиам е пример за вътрешен дефанзивен халф, Нашименто е пример за вътрешен разиграваш халф, с кой от тези двамата би оприличил Прохазка. Какъв тип халф е Прохазка? Кое му е силното футболно качество?

Какъв Прохазка те гони, човек. Тоя несретник Тиам всеки мач е за червен картон. Прохазка колко мача си го гледал да играе дефанзивен. Остави Прохазка. Кажи, според теб по-добро ли е негрото от Васко? Като игра в дефанзивен план. Игра в офанзивен пла. Като отнемане на топката на противника.

Тиам и Васко за мен са еднакви по сила футболисти, всеки със своите и минуси и плюсове, но горе долу еднакви. За мен това са взаимозаменяеми футболисти, като и двамата са класа над Рошу (дори и с уговорката, че сме го виждали твърде малко в игра) и класа над Белмонд. В отбора на Левски има място и за Тиам, и за Васко. Не забравяйте, че един отбор в днешния футбол не е само 11 футболисти, а поне 15-16 такива.
Не забравяйте и, че въпреки привидно дългата като бройка резервна скамейка в момента, ако взема за отправна точка титулярния ни състав във финала, имаме точно още трима футболисти, които са що годе равностойни на започналите 11 и това са Цветкович, Панайотов и Вутов (тук не мога да дам мнение за Ривалдиньо и защо Роси го остави извън групата във финала, за мен този е истинска енигма какво представлява).
Та момчета, вие наистина ли си мислите, че можем да изкараме сезон със само 14 равностойни състезатели - това контузии, това картони (следващите мачове ще страдаме точно от това).
Личното ми мнение - не запазим ли от тези 14 състезатели поне 12 за следващия сезон и не привлечем ли поне трима с подобно ниво на умения, този настоящия сезон ще ни се вижда песен пред следващия, ама песен..........
Не знам Краси Иванов и Срас какво ще правят, по корем ли ще се влачат да ги убеждават, ама според мен това е важно.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 11 май 2018 17:16

Аз, все пак мисля, че не Роси е големият проблем. Човека стъпка по стъпка прави отбора по-стабилен. Очевадно е!
Другаде е заровено кучето. Левски има крещяща нужда от умен футболен човек като спортен директор. Човек с профила на Сираков, с опит и визионер с поглед 2-3 години напред. Не казвам, че трябва да е той. Но трябва да намерим такъв. Някой от по-младата генерация, човек от типа на Бойко Величков. Правят ми отлично впечатление интелектуалните му качества и задълбочените анализи отвъд аграрния шаблонен тип "бориха се момчетата, но липсваше още дух и воля...". Не казвам, че трябва да е и той, а някой с "анти Вили Вуц" профил.
Ако Роси ще се маха, аз бих поканил Илия Груев или Ясен Петров за треньор в дуо с някой като Бойко Величков за спортен директор.
Със сегашната конфигурация няма да станат нещата.Ще извади очите неправилният баланс в селектирането на тима. Забележете подбора на групата за мачовете и огромните диспропорции в нея и извън нея. Има крещяща нужда от алтернатива на яловия нападател Буш, но две от последните покупки с този профил( Костов и Ривалдиньо) са извън групата в най-важния мач за сезона. Рошу и Белмонт са като прашасал декор в провинциален театър- един път в годината "играят" в представление. Белаид се появи изневиделица като заека в цилиндъра на Копърфилд, за да замени гълъба Пиргов, без да убеди, че е по-добър.
Това са фундаментални детайли, които, ако бяха обмислени овреме от качествен спортен директор, Левски отдавна щеше да е в друга орбита. Дори и с Делио начело!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 май 2018 17:33

Изображение

:!:

Аз с Гриша Ганчев съм приятел цял живот.

Въпреки че печелим следващия мач с Австрия (4:1), скандалите не стихват. Този път Наско Сираков се хваща за оръжието. Преди двубоя той е получил уверение от треньорския щаб, че ще поиграе поне едно полувреме. Само че мачът навлиза в последната си четвърт, а Наско е на резервната скамейка. Обиден, той отива да се къпе, а малко по-късно идват да го извикат да влиза в игра. До края на мача остават около 15 минути и Сираков категорично отказва да се появи отново по спортен екип. Обиден е, че са го пренебрегнали за сметка на Йордан Лечков.

От друга страна звездата на "сините" Наско Сираков има претенции да бъде титуляр. Вълка е ядосан, че срещу Австрия остава на пейката за сметка на Данчо Лечков. Пенев обаче не може да му гарантира място сред 11-те на стадиона във френската столица и Сираков остава твърд в решението си за бойкот. Така за легендарния №8 на Левски "Парк де Пренс" остава по телевизията.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2018 17:50

rane написа:[offtopic]Изображение

:!:[/offtopic]

Абе имам някакъв смътен спомен, че в една от сините книги, май беше "Ние Бяхме (в) Сектор Б" , се разказваше за една интересна подробност около тази случка: Илиан Илиев тогава е направил много слаб мач, в резултат на което хората от трибуните са започнали да го освиркват полека-лека, а с напредването на мача все повече. В някакъв момент, Сираков се е обърнал към публиката с призиви да оставят Илиев на мира и да освиркват него. Речено-сторено, публиката е подкарала Сираков, а резултатът от това е на снимката. Някой съфорумец от евентуално присъстващите на въпросния мач дали ще може да потвърди? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 май 2018 17:58

Футболист на Левски ще играе на Световното
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... oto-484809
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 май 2018 18:00

Някои искаха Цветкович да е почнал титуляр във финала - сега разбрахте ли защо не игра титуляр - той от 30 мин игра си е възобновил контузията, ако играеше от началото щеше да правим сигурно и принудителна смяна и щеше да има рев защо е бил пуснат, като не е на 100% :roll:

Тук няколко човека споменават как Ривалдиньо и Костов са били извън групата :?
Това е абсолютно невярно - Костов дори загрява от 60-65 мин до смяната на Кабрал, така че не е бил извън групата - защо той не е заменил Буш вече е друг въпрос, но никой треньор не е такъв кретен да вземе в групата за финал 1 нападател :o
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”