Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот realno » 11 май 2018 12:40

delqnski47 написа:От една страна бях сигурен,че ще станете носители на тва крайно безмислено тенеке,но от друга знаех,че само един посредствен отбор ще прави сметки без кръчмаря.Само отбор с претенции и силен такъв се хвърля навсякъде във всички мачове.Тия сметки ''ама тук,ама там'' .
Тука се развиваха едни ''математически'' теории,едни теореми,аксиоми,едни ''ако''-та ...''ако Левски не играе там,ако се хвърли тук''..
Отделен е въпроса,че се получаваха честитки за нас за калъфките и аз многократно писах,че докато не мине мача ви със Славия много много не трябва да коментирате в червения подфорум... :lol: Тва го писах тогава с ясната мисъл,че ''тия сега със сигурност ще станат носители на тенекето''.Ся втори ден нямам работа в червения подфорум.... :lol: :lol: Това е положението.Но го писах преди,пиша го и сега -> тенекето е просто билет за Европа.Това е.Най-силният отбор е този,който стане шампион.Тва тука може да го вземе всеки.Тенекето е просто някаква алтернатива на посредствените отбори или някакво ''закърпване'' на силните.

С купа без купа, поне ни има, а вие осиновявате и припознавате, че се хвалите с това. За нас калъфката днес, а за вас срама, завинаги. Не е унижение да паднеш от някого, но е унижение да си убиеш умишлено клуба и да осиновиш друг и да го прекръстиш, че и на стадиона си да го пуснеш.
Последна промяна от realno на 11 май 2018 12:43, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 12:41

delqnski47 написа:От една страна бях сигурен,че ще станете носители на тва крайно безмислено тенеке,но от друга знаех,че само един посредствен отбор ще прави сметки без кръчмаря.Само отбор с претенции и силен такъв се хвърля навсякъде във всички мачове.Тия сметки ''ама тук,ама там'' .
Тука се развиваха едни ''математически'' теории,едни теореми,аксиоми,едни ''ако''-та ...''ако Левски не играе там,ако се хвърли тук''..
Отделен е въпроса,че се получаваха честитки за нас за калъфките и аз многократно писах,че докато не мине мача ви със Славия много много не трябва да коментирате в червения подфорум... :lol: Тва го писах тогава с ясната мисъл,че ''тия сега със сигурност ще станат носители на тенекето''.Ся втори ден нямам работа в червения подфорум.... :lol: :lol: Това е положението.Но го писах преди,пиша го и сега -> тенекето е просто билет за Европа.Това е.Най-силният отбор е този,който стане шампион.Тва тука може да го вземе всеки.Тенекето е просто някаква алтернатива на посредствените отбори или някакво ''закърпване'' на силните.

Много ясно, че така ще кажеш, след като ние имаме повече купи от вас.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 май 2018 12:43

metodito написа:

Много ясно, че така ще кажеш, след като ние имаме повече купи от вас.

Не,изобщо нямам това предвид...Боже.Как ти хрумна тва. :lol: Мнението ми за ''тенекето'' съм го казал още преди първия мач с вас.Който има желание -> да търси в архива.Аз съм ставал свидетел на 2 купи последните няколко години.Мене купи не ми трябват.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 май 2018 13:34

След Гомес и Афонсо напусна Левски
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-484776
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 май 2018 13:41

Ние се чудим дали с евентуалната смяна на треньора няма да сменим и половината състав, ама имам подозрения, че доста от хората с периферна роля може да си тръгнат. Освен испанеца и португалеца, може би и Прохазка ще се раздели с Левски, което до известна степен ще е закономерно. Панайотов е един от най-нископлатените ни играчи (пишеше се, че взема 5хил.лв на месец), а това може да го откаже, ако е вярно, че предложенията към него и словака са със същите параметри. Белаид като нищо може да бъде освободен, като непотребен. А нали и Дидо се връща от Враца. Рошу и Белмонт са с неясен статут, а Кабрал не убеди с някакви качества. Вутов също е под наем и сигурно можем да го вземем за символична сума, макар, че не виждам особена полза от него, честно казано, въпреки, че ще направи 22.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 май 2018 14:18

mikata написа:След Гомес и Афонсо напусна Левски

Това за Алфонсо се знаеше. А освобождаването на Гомес мисля, че е огромна грешка. Не, че е направил мачовете на живота си и не е бил плют кога с основание, кога без вкл. и от мен, но без него, което се видя и на финала играта съвсем бъгясва и няма нито един който да може да даде точен пас на повече от 5 метра.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 май 2018 14:33

Странни неща стават. Или не съвсем. Лешоядите сякаш чакаха евентуална издънка и се нахвърлиха върху нас. И нямам предвид само припознавачите тирейци защото за тях е естетствено. Например президента на Славия, Венци Стефанов веднага след мача зави, че"интелекта победил простотията". Точни този човек който ръси глупост след глупост по наш адрес и не само да каже такова нещо. Да, някой го е засегнал по повод отвлечения му и евентуално загинал син. Не одобрявам такива отвличания и подобни неща. Но същия Венци когато се е съгласил да бъде част от силовите групировки които ляпяха на сила стикери и прибиваха хората трябва да е наясно, че там правилата са такива. Защото децата на мнозина порядъчни хора никога няма да бъдат отвлечени. Просто не са мутри. Венци би трябвало да знае, че няма как хем да е с жената на дявола, хем душата му да е в рая.
Друг мислител, Гошо Петков днес дал интервю в което изказва мнене, че Делио Роси трябва да бъде уволнен защото не бил направл нищо в Левски. Дали е вярно е друг въпрос, но явно Гошо вратарчето е забравил, че поста технически(спортен) директор в Левски не съществува в момента. А и да съществуваше, не бих го съветвал да се пробва. Тези хора вместо да си празнуват купата и да се радват изливат своята комплексарщина тук. Никой не отрича треньорските качества на Петков, но ние помни и головете от халите срещу Дебрецен, Спортинг, Генк, издънката тук срещу Залзбург, има и повече. ОК. взе една купа със Славия, но да се пише чак такъв голям славист. Защото в Славия знаят много добре, че същия Петков дойде при нас не защото е левскар, а за да постигне успехи и то не само титла и купа, ами четвърфинал в УЕФа, ШЛ. Все неща дето иначе щеше само да сънува.
Вчера слушам БГ радио, което харесвам. Има едно предаване след обяд, „Любими песни за любими хора“ в което се изпълняват музикални желания. И там някакъв славист поиска да "поздрави" всички левскари с песента "бяла тишина" за спечелването на купата. И онова моминченце водещата заяви, че няма нищо против въпреки, че и тя била от Левски. Пишман от ткива левскари. Разбира се веднага намерих номер на служител в радиото, обадих му се и го наругах без да дочакам отговор. Но ще напиша и писмо в което ще поискам тази дама да бъде уволнена дисциплинарно, а водещите на това предаване да се извиняват всеки дан на всички левскари докато Левски не спечели купата. Ако откажат, ще се обърна официално към НФК и Синя България за съдействие. Нико няма право да се гаври с Левски по радио с национален ефир което би трябвало да е безпристрастно.

И накрая чрешката на тортата, т.нар. „Левскар“ Жаклин Михайлов. Беше се поскрил напоследък, по повод юбилея на Гунди не написа нито ред като в същото време лееше дитирамби по повод „юбилея“ на тирето и пр. Но днес се обади най после. В дълга статия в „Тема Спорт“ надълго и нашироко заклеймява предишни и сегашни ръководители на Левски за това колко лошо са управлявали Левски и за това е на това дередже. Същия между двата полуфинала написа, че сме спечелили понже не били с титулярите, но в ответния мач разликата в класите щяла да си каже думата. Тя наистена си каза думата, но не в тази посока. Но той не обели и дума да каже едно извинявайте поне. След това обяснява как целта ни е била да спрем на всяка цена тирето кото иначе според него щяха да спечелят едва ли не ШЛ. Позовава се на Гонзо дето бил каза нещо си, но самият той плюеше многократно Гонзо докато беше шеф при нас. И накрая завършва с нещо което ми се ще да цитирам

„Поаната е, че със Спас Русев, с Иво Тонев, с Тодор Батков Левски бе докаран дотук.Панацеята е Господ да изпрати за собственик истински левскар. Човек на когото наистина му пука за Левски. И задължително да не бил доносник, кмосомолски секретар, агент на ВКР, шофьор на УБО, сни на гръцки комунисти или руски олигарх. Някакъв, който може да мине през всякаква лустрация и е с чисто досие. Но дори да се появи такъв светъл образ, тези които държат вече доста години в желязна хватка Левски, само защото се казва Левски, няма никога да го допуснат“

Това е написал Жаклин. Дали има нещо вярно е друг въпрос. Нито дума обаче за Ганчев, Венци, Домуса и пр. Шефове на други отбори които явно за него са едва ли не светци. Такъв човек няма в България, но и да имаше, едва ли Господ би го спуснал в Левски. Преди години знаех, че Господ е бил българин, но съдейки по това което се случва се съмнявам, че е от Левски. Може би за това и този свят е така объркан. Кой знае, може бе Всевишния в някой момент ще смени клубната си принадлежност и ще оправи нещата. Та нали той е създал човека по свой образ и подобие. Значи също като Жаклин може да смени отбора. Ако Жаклин въобще има отбор в момента, а не обикаля огризките на тирето само зади финикийските знаци. Това го разбирам, но поне да си мълчи.

А Господ няма да го карам да става от Левски, но бих го попитал защо е създал толкова простоия и злоба на този свят?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 май 2018 14:39

Б*клука Жаклин не един път е казвал, че не е от Левски а от СПАРТАК (София). Доказана пр******ка е. Това с радиото е прекалено. Момичето надали е и гледало мач на Левски скоро :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 май 2018 14:39

alexdb написа:
mikata написа:След Гомес и Афонсо напусна Левски

Това за Алфонсо се знаеше. А освобождаването на Гомес мисля, че е огромна грешка. Не, че е направил мачовете на живота си и не е бил плют кога с основание, кога без вкл. и от мен, но без него, което се видя и на финала играта съвсем бъгясва и няма нито един който да може да даде точен пас на повече от 5 метра.

За Гомес съм много съгласен. Човека в началото си играеше супер. После се наложи да играе на най дефанзивната позиция в халфовата линия, щот нямаше кой друг. И се справи доста добре - защитата ни до края на зимата беше най-добрата в ППЛ, за което той има заслуга толкова, колкото Яблонеца и Холмар. Обаче народа взе да плюе, че бил смотан, че не атакувал и т.н., не разбирайки, че Гомес изпълнява задачи на терена, такива каквито са му зададени от тренера.
После взехме Тиам и - Ооо Чудо! - Гомес пак започна да дава асистенции и вкара 2 гола. Защото вече не му се налагаше да играе супер дефанзивно. Дузпата на финала си я направи сам и си я изпусна. Почти всички пробиви по крилото на Обертан дойдоха след 40 метрови пасове на Гомес. Като го извадиха и Прохазка зае неговото място в халфовата линия, ефективността на Обертан рязко спадна. Просто защото Прохазка е пичага и борец, но не е от същата класа. Нито има такова виждане за играта, нито му е такъв паса.
Иначе феновете, а и доста журналя, включително и Томислав, плюха по Гомес. Плюха го и фенове и го заплашваха в профилите му в социалните мрежи.
Ама тва е... и аз да съм на негово място и аз щях да напусна. А човека беше тръгнал да учи български и да остане до края на кариерата си тук. Понякога сме много, ама много прости...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 14:51

alexdb написа:

А аз смятам, че Роси не му дава свобода и го изтегля назад.

Върни се в “Левски”