Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот makedonski » 11 май 2018 10:08

metodito написа:Каква прокоба, хора. Мислете, бе, моля ви. Да кажа, че е несериозно, ще е меко! Не може десетте последни треньора сумарно да имат ЕДНА титла, а ти да гониш титла! Изключвам Петрович и Йоканович, тъй като престоя им беше кратък. Не може да сменяш цял отбор между сезоните и да очакваш, че ще имаш отбор. Не може да привличаш само безработни футболисти и да очакваш от тях нещо. Ми, помислете, хорица. Ако един футболист е без отбор, в едно 80-90% има нещо. Има причина да е без отбор! Отделно тук някой посочи и самите футболисти. Колко от тях имат титла. Не отличие, титла? Колко от тях са били в отбор от горната половина на таблицата и им се е налагало всеки мач да дават 100 процента от себе си. Мислете, моля ви.

Прокоба. И Земята е плоска, нали?

Явно четеш само първото изречение и после ни караш да мислим. Хайде, сега прочети последното и помисли, ако можеш разбира се...

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 11 май 2018 10:11

koisa написа:Прокоби, късмети, случайности... Оправдания за наивници и слабаци.
Съдбата ни била виновна, че не можем да бием децата и ветераните на Славия. :shock: А не спортно-техническите неща, с които не са се справили играчите и треньора. Да нямаш план Б и В на финал е просто аматьорско изпълнение. Явно играчи и треньор са си мислили, че ей така ще бият Славия без да се подготвят. Ама какво очаквам като 8 месеца играхме едно и също без значение дали отсреща е Витоша или Лудогорец. :oops:

Ясно и ти си от "туристите", които ходят веднъж на пет години, но хранят яко във форумите. Все пак вземи и ти да прочетеш последното изречение, което казва, че не вярваме в прокоби и прочее глупости.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 10:23

makedonski написа:
metodito написа:Каква прокоба, хора. Мислете, бе, моля ви. Да кажа, че е несериозно, ще е меко! Не може десетте последни треньора сумарно да имат ЕДНА титла, а ти да гониш титла! Изключвам Петрович и Йоканович, тъй като престоя им беше кратък. Не може да сменяш цял отбор между сезоните и да очакваш, че ще имаш отбор. Не може да привличаш само безработни футболисти и да очакваш от тях нещо. Ми, помислете, хорица. Ако един футболист е без отбор, в едно 80-90% има нещо. Има причина да е без отбор! Отделно тук някой посочи и самите футболисти. Колко от тях имат титла. Не отличие, титла? Колко от тях са били в отбор от горната половина на таблицата и им се е налагало всеки мач да дават 100 процента от себе си. Мислете, моля ви.

Явно четеш само първото изречение и после ни караш да мислим. Хайде, сега прочети последното и помисли, ако можеш разбира се...

Коментарът ми не е към теб конкретно. Всъщност се зачетох в мнението на vvessel по-конкретно. Но и ти говориш за нещо, което не е основано на логиката. Аз пък си мисля, че трябва да върнем червено-жълтия екип. С него нямаме загуба, нали? И между другото го мисля сериозно. Нищо, че и това не е логически обосновано.

Привличаш треньор с визитка, печелил титлИ, правиш селекция с купени футболисти - които играят в момента, не безработни пеперудки с 6 отбора за пет години. Даваш им време - лятна подготовка и един сезон. Чакаш.

Пак ще се повторя: за мен в този отбор има потенциал.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 май 2018 10:31

SANSIRO7 написа:Четох някъде, че Жо е свободен агент.

Да, от лятото става свободен агент. Казал е, че напуска Краснодар, но желае да продължи кариерата си в Русия, защото му харесва и семейството му е там.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 11 май 2018 10:37

metodito написа:
makedonski написа:

Коментарът ми не е към теб конкретно. Всъщност се зачетох в мнението на vvessel по-конкретно. Но и ти говориш за нещо, което не е основано на логиката. Аз пък си мисля, че трябва да върнем червено-жълтия екип. С него нямаме загуба, нали? И между другото го мисля сериозно. Нищо, че и това не е логически обосновано.

Привличаш треньор с визитка, печелил титлИ, правиш селекция с купени футболисти - които играят в момента, не безработни пеперудки с 6 отбора за пет години. Даваш им време - лятна подготовка и един сезон. Чакаш.

Пак ще се повторя: за мен в този отбор има потенциал.

Не говоря за логика, а за традиция. В световен мащаб ние бяхме единствените, които използват различен символ на фланелките си от емблемата и така 100 години. Като десен клуб, който държи на традициите, разтурихме нещо толкова дълговечно. Това е същото, както когато имахме хубавата стара емблема и я заменихме с лопатата. Що се отнася до отбора, то Делио Роси трябва да остане и просто да се намери един голаджия и един вратар.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2018 10:59

Относно последното, не съм съгласен с теб, но може би бъркам. Бъдещето ще покаже. Иначе на мен също "Л"-то ми допада повече, а и ни отличава, защото е буква, която отсъства в други азбуки.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 май 2018 11:14

makedonski написа:
koisa написа:Прокоби, късмети, случайности... Оправдания за наивници и слабаци.
Съдбата ни била виновна, че не можем да бием децата и ветераните на Славия. :shock: А не спортно-техническите неща, с които не са се справили играчите и треньора. Да нямаш план Б и В на финал е просто аматьорско изпълнение. Явно играчи и треньор са си мислили, че ей така ще бият Славия без да се подготвят. Ама какво очаквам като 8 месеца играхме едно и също без значение дали отсреща е Витоша или Лудогорец. :oops:

Ясно и ти си от "туристите", които ходят веднъж на пет години, но хранят яко във форумите. Все пак вземи и ти да прочетеш последното изречение, което казва, че не вярваме в прокоби и прочее глупости.

Айде само да не ми казваш какъв съм и къде ходя без да ме познаваш?! М? Не ми пука в какво вярваш и в какво не... Коментара ми беше насочен към всички, които оправдават загубената купа с късмет, прокоба и случайност. Ако исках да отговарям на твоите простотии щях да те цитирам. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 май 2018 11:56

Според Спортал Гомес ще му бъде предложено да разтрогне договора си, а и той самия даде такива индикации на пресконференцията предната седмица. Според мен правилно, с оглед на това, че е човек, който е отишъл някъде, където ще взема такива пари, като и в Секунда, с разликата, че един трофей би му донесъл още кешовица, но уви, не стана. Не може да очакваме, че някой в края на кариерата си ще гори за Левски и то за един сезон. По-интересно е, ако е вярно, че получава 15хил евра, а тук се сееше акъл, че Гомес и Обертан вземат много над 20 хил евра на месец. Имаше периоди, когато в Левски по 30хил лв на месец вземаха Генков и Макриев, накуп.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2018 12:02

vladu написа:
Eminem написа:Ей, сега не се спира да се говори, че Славия били само с българи. Браво, ама какво играха тези българи ? Та те бяха супер жалки и смешни! Те повече лежаха, отколкото докосваха топката! Аз ако бях фен на Славия, щеше да ме е срам от тази "игра", в огромни кавички! Този отбор е най-жалкият носител на купата! Да бяха играли нещо, че да ги хвалите.
Остана ли част от тялото на петков, за която да не се хвана ? Този падаше с поглед. Баси жалкото същество. Не той спаси дузпите, а нашите ги биха некадърно. Гледайте повторения.

Само да вметна нещо за това което казваш, че така изглеждаше Левски в почти всички мачове от първенството, със супер дефанзивен стил на игра, ама тогава Левски печелеше мачове с грозна игра, ето сега по същия грозен начин Славия спечели!!!
Момче, ти не си наред.
Има си статистика, погледни я, в едва няколко мача ( с Лудогорец и етрополци ) Левски има негативна статистика.
В останалите над 30 мача ( включая и тези за Купата ) Левски е имал повече положения, повече удари и повече владение на топката от съперниците.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 май 2018 12:31

От една страна бях сигурен,че ще станете носители на тва крайно безмислено тенеке,но от друга знаех,че само един посредствен отбор ще прави сметки без кръчмаря.Само отбор с претенции и силен такъв се хвърля навсякъде във всички мачове.Тия сметки ''ама тук,ама там'' .
Тука се развиваха едни ''математически'' теории,едни теореми,аксиоми,едни ''ако''-та ...''ако Левски не играе там,ако се хвърли тук''..
Отделен е въпроса,че се получаваха честитки за нас за калъфките и аз многократно писах,че докато не мине мача ви със Славия много много не трябва да коментирате в червения подфорум... :lol: Тва го писах тогава с ясната мисъл,че ''тия сега със сигурност ще станат носители на тенекето''.Ся втори ден нямам работа в червения подфорум.... :lol: :lol: Това е положението.Но го писах преди,пиша го и сега -> тенекето е просто билет за Европа.Това е.Най-силният отбор е този,който стане шампион.Тва тука може да го вземе всеки.Тенекето е просто някаква алтернатива на посредствените отбори или някакво ''закърпване'' на силните.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”