Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Аз по принцип съм от защитниците на Роси, но какво означава прибързана в случая? Той дойде тук с две цели-да накара отбора да играе футбол и да спечели купата. Провали се и в двете, с редки изключения. Ако ще го махат, по-добре да е сега, та следващият да си прави подготовка и да няма оправдания. Ако пропуснем ЕКТ пък, изобщо няма нужда от коментар. С тия заплати, ще е срамота.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
gdlk написа:Сега като изгледах внимателно репортаж от вчера се вижда че лятото задължително ни трябва централен нападател. Мойте уважения към Буш ама вчера във всички по-опасни положения бе изостанал или се беше пласирал неправилно..
Аз това го говоря от вчера, но не, никой не ставал и отбора е провал. Мили и драги, Буш на едно от перфекните центрирания на Обертан да се беше пласирал като хората, мача заспиваше.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Равносметка
- изоставане от 25 точки от първия отбор в класирането (3 кръга преди края)
- загубен финал за купата , въпреки по-добрия отбор и по-добрата игра в съответния мач
- мястото в Европа е под въпрос
- качествена селекция , но отново не доведе до резултат
- с изключение на около 10 мача , в по-голямата част от сезона отбора не показа нищо
- отново разбити мечти на феновете
Само сините !
Като за под 1 сезон работа, пак добре. Виж ако догодина е такъв резултата вече е ясна работа.
-
- Контакти:
olimpi написа:Явно има прокоба над нас, не може 120 мин да има толкова невървеж. Заприлича ми на мача Бразилия Аржентина от СП 90.
След като не вкарахме дузпата и после след другите пропуски бях сигурен че ще се о...ме на дузпите. Между другото ГП хвана всички ъгли явно са ни разучавали и са разчитали на дузпи или някое изпълнение на Божката.
пшрибързана смяна на треньора ще е грешка, но май ще гледаме ЕКТ през крив макарон....тогава за яий не скъпия треньор и отбор.
Изключително бяха слаби изпълненията на дузпите, които изпуснахме. Това на Гомез беше слаб удар в обсега на вратаря, абсолютно некадърно и безотговорно изпълнена дузпа, която ни коства купата. Едно към едно като тази с Витоша Бистрица, която пак той опропасти. Същото се отнася и за Тиам. Прохазка с нисък и слаб удар на метър и половина от вратаря. Разликата с изпълнението на Нашименто, че удара на португалеца беше в същия периметър, но изпратен с много голяма сила, затова и влезе топката. Дузпата на Вутов беше много класно изпълнение. Спомням си на баража с Верея от миналата години как разни юноши бледни между които и Алекс Боримиров изпратиха много силни и премерени удари, които и Буфон не би могъл да улови. Моето мнение е, че дузпата трябва да се бие със сила, такова нещо не видях при пропуснатите от нас дузпи. Много ме е яд за Прохазка. Неговият пропуск се оказа решаващ, но явно нервите не му издържаха, както на Баджо през 1994.
olimpi написа:Явно има прокоба над нас, не може 120 мин да има толкова невървеж. Заприлича ми на мача Бразилия Аржентина от СП 90.
След като не вкарахме дузпата и после след другите пропуски бях сигурен че ще се о...ме на дузпите. Между другото ГП хвана всички ъгли явно са ни разучавали и са разчитали на дузпи или някое изпълнение на Божката.
пшрибързана смяна на треньора ще е грешка, но май ще гледаме ЕКТ през крив макарон....тогава за яий не скъпия треньор и отбор.
Не една, няколко прокоби има. И извънземна намеса вероятно

В задачката обаче се пита не каква е била стратегията на Славия, а на Левски

Не знам на теб на какво ти приличаше този мач, но на мен ми приличаше на нашия мач с Витоша Бистрица, макар, че тигрите бяха едно ниво над Славия и успяха да отправят някой и друг удар към вратата в рамките на редовното време. И се случи общо-взето точно това което може да се очаква в мач срещу отбор паркирал автобуса, а ти играеш с трима дефанзивни халфове, само един нападател (че и без) и цялата идея в играта е с дълги диагонални пасове от Гомез към Обертан и Паулиньо да се стигне до наказателното поле и да се търси с центриране единствения нападател обкръжен от поне трима защитници. И се случи разбира се нормалното - т.е нищо. Така че не е карък. Обикновена глупост си е.
-
- Контакти:
Sstefanov написа:icemanbg33 написа:Sstefanov написа:icemanbg33 написа:Serafim написа:Където вика Играта, че сме хора на крайностите и дойде Sstefanov с голямата лопата да ги нарине всичките. Ако бяхме били, щеше да дойде с менче, чемшир, питка и мед да ги храни от ръце всичките.![]()
Бием се в гърдите с голямата фенска маса, то 1/2 от тях са нацисти, наркомани, криминални типове, такива дето закриват след загуба и величаят след победа. Ако пък няма фенове сме Славия или Лудогорец... Левски страда от много неща през тези 10 години. Кофти управници, собственици, треньори, директори, съмнителни трансфери, набедени футболисти... Но и една част от феновете са си същински бич за отбора. А те си мислят, че показват обич.
В миналото, най-силната част на Левски са били феновете. В днешно време те са най-слабата. Затова и не заслужаваме трофей. Не и докато не разберем как работи футбола и света! Не може да свързваш чистия Левски с комунизъм или фашизъм и да твърдиш, че си Левскар. Да ги закриват тея фракции, може и да остане Левски.
Да бе феновете са виновни. ХАаххаха, Левски бил чист- да бе да....
Смешен си, защото си неспособен да мисли трезво, както и голяма част от феновете. Мача беше 3-0 до полувремето, оня ми говори да сменяме тактити. Шанс е БРАТ, топка е - не влиза. И аз мога да опреквам Роси за много неща, но не и за мача вчера. Направихме каквото можахме, смачкахме отбора на слаБия, но това е футбола. И най големите често не могат да победят най слабите, защото в края на деня футбола е 11-11 и две големи врати. Все така се случва, че не можеш да отбележиш. Не е само при нас и при Лудогорец е и при онея е и при Барселона, Реал и всички други. Факт е, че отбора заигра така както искаме. Иска се нападател и нещата заспиват. Най глупавото е да разграждаме сега отбора.
Ако не вярваш в чистотата на идеята Левски - ти защо си левскар?
Както се вижда от резултата, мача на полувремето не е блио 3:0. Никой не го е.е за това колко сме можели, хипотетично да вкараме. Видя се, че като можеше да е 3:0 - беше 0:0, следователно нещо не върви, я завършващият удар я п.тка си майна и правиш промени. Ама стига с тоя късмет бе, стига с тея мантри и глупости. Късмета помага на силните, когато се бориш, той ти се усмихва, бореха се все едно са отбор от кварталната кръчма. Какъв футбол сме показали, като не вкарахме нито 1 гол. Как да ти го обесня, футбола не се играе на удари, греди и късмет и т.н. Футбола е игра на голове, ако ще и 150 удара да се отправили, като не сме вкарали нито 1, значи е некадърност а не късмет. Ще ти дам пример със стрелбата с лък. Ако стреляш 50 пъти и нито 1 път не нацелиш 10ката, това късмет ли е или некадърност. Въпреки че си тренирал 20 години примерно ?
Аз съм Левскар заради идеята, но имам впредвид че самият клуб не е чист отвътре.
Трябва да те топли играта и това, че сме имали 100 положения, защото това е реалното израстване. Защото догодина в Европа, ако се класираме, никой няма да излезе стил Славия, а ще излязат да се надиграват. И тогава евентуално, ако имаме и нападател всичко е ясно. Виж, ако вчера бяхме били с нещо много грозно като игра, мен тенекията нямаше да ме топли. Но това е футбола, не винаги по-класния отбор печели. Колко такива мачове на Барса съм гледал, където само си подават настрани и не влиза и не влиза тая топка. Така че винаги има доза късмет и не е само до класа. Ако беше само до класа, нямаше да има букмейкъри и футбола нямаше да е интересен, защото всичко щеше да се знае предварително.
Ние сме Левски - горе главата! Знам, че си нервен, но пътя никога не е назад, а винаги напред. Левскарите сме минавали през какви ли не по-тежки събития, че 1 загубена от Славия купа да ни разделя и ядосва. Нека като фенове мислим трезво и поглеждаме над нещата с чиста глава.
-
- Контакти:
alexdb написа:olimpi написа:Явно има прокоба над нас, не може 120 мин да има толкова невървеж. Заприлича ми на мача Бразилия Аржентина от СП 90.
Не една, няколко прокоби има. И извънземна намеса вероятно. А естествено, че са ни разучавали. Дедо ти Гошо има два мача пролетта. Какво мислиш, че е правил през останалото време? Славия бяха ясни от класирането им още. Те сигурно в цялото това време до мача са тренирали лежане, симулации и изпълнения на дузпи и са засичали с хронометър колко време може да утрепят за да добутат нещата до дузпи. И стратегията им проработи.
В задачката обаче се пита не каква е била стратегията на Славия, а на Левски![]()
Не знам на теб на какво ти приличаше този мач, но на мен ми приличаше на нашия мач с Витоша Бистрица, макар, че тигрите бяха едно ниво над Славия и успяха да отправят някой и друг удар към вратата в рамките на редовното време. И се случи общо-взето точно това което може да се очаква в мач срещу отбор паркирал автобуса, а ти играеш с трима дефанзивни халфове, само един нападател (че и без) и цялата идея в играта е с дълги диагонални пасове от Гомез към Обертан и Паулиньо да се стигне до наказателното поле и да се търси с центриране единствения нападател обкръжен от поне трима защитници. И се случи разбира се нормалното - т.е нищо. Така че не е карък. Обикновена глупост си е.
Я си пусни 2та мача един след друг на трезва глава и ми кажи дали виждаш същия футбол. Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че в мача със Славия играхме много по-добре. Колкото до другите ти въпроси, там вече не знаем. И аз се чудих какво прави Костов на пейката при резултат 0-0 и защо влиза Вутов, но явно е имал някаква идея. Схемата иначе за мен беше добре подредена, защото имахме доста възможностите и съомявахме да спрем техните контри на ръба (както се забелязва от жълтите картони). Кабрал не знам защо влезе, ноо както казах това вече са неща от кухнята на които само Роси може да ти даде отговор. Те вече ще се гледат като се решава дали да остава на поста си.
Много гадно съм ва проклех. Тоз път ми стана жал. Инак играхте хубаво. Умряхте като мъже. Ама умряхте. Италианеца когато и да го съблечете ще е късно. Имам чувството, че следващата година на разградчани ще им е най-лесната титла. Тоя Паулиньо е добър футболист на средно ниво. Голямо попадение. Сред нашите дърводелци на полупрофесионално ниво блести. Обертан се вижда защо не е отанал в топа. Няма го последното докосване човекът. Тиам вероятно никога не е изпълнявал дузпа. Карбал за какво влезе минута преди края? Тоя италианец е супер спрял.
ChuckNorris написа:olimpi написа:Явно има прокоба над нас, не може 120 мин да има толкова невървеж. Заприлича ми на мача Бразилия Аржентина от СП 90.
Изключително бяха слаби изпълненията на дузпите, които изпуснахме. Това на Гомез беше слаб удар в обсега на вратаря, абсолютно некадърно и безотговорно изпълнена дузпа, която ни коства купата. Едно към едно като тази с Витоша Бистрица, която пак той опропасти. Същото се отнася и за Тиам. Прохазка с нисък и слаб удар на метър и половина от вратаря. Разликата с изпълнението на Нашименто, че удара на португалеца беше в същия периметър, но изпратен с много голяма сила, затова и влезе топката. Дузпата на Вутов беше много класно изпълнение. Спомням си на баража с Верея от миналата години как разни юноши бледни между които и Алекс Боримиров изпратиха много силни и премерени удари, които и Буфон не би могъл да улови. Моето мнение е, че дузпата трябва да се бие със сила, такова нещо не видях при пропуснатите от нас дузпи. Много ме е яд за Прохазка. Неговият пропуск се оказа решаващ, но явно нервите не му издържаха, както на Баджо през 1994.
Дузпа може да се бие по много начини и вратаря да не може да направи нищо. А с последните изменения на правилата и възможността изпълняващия да спира и финтира вратаря (това, което направи Вутов) отваря още повече възможности. В по-сериозните отбори има и нещо дет му се вика спортен психолог който работи по отношение на психическата устойчивост на играчите. Ама къде ти при нас подобни неща. Прохи си го каза след изпортената дузпа с Берое "Абе то дузпата си е късмет. Отиваш риташ там и каквото стане." Ами с такива разсъждения при 10 дузпи през сезона (пет от вчера) да вкараш само 4. Да не говорим, че единият успял да реализира това чудо вкарване на дузпа го бяха пратили да гледа мача от трибуната. А без него естествено потвърдихме статистиката даже и леко я подобрихме - от три дузпи вкарваме една

Последна промяна от alexdb на 10 май 2018 20:00, променено общо 1 път.
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z3NurBbHkNo[/youtube][/center]