Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 май 2018 11:04

Аз познах: Вутов вкара гол. :lol: :lol: :lol:

И още нещо. Аз съм "за" този отбор да бъде запазен. Без Тиам, може би. Този всеки мач е за червен картон.Смятам, че Нашименто не е Фалшименто. Че Кабрал може повече. Костов е много качествено попълнение. Давид и Милан са много сърцати футболисти. За Холмар, какво да кажа? Отива човека на Световно. Горанов успя да замести Веско напълно. Нещо, към което бях много скептичен. Васко. Васко е моторетка с два двигателя. Паулиньо е класа. Буш... Нямам мнение. Относно Вутов... и там не знам. :\

Въобще за мен този отбор има бъдеще.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 май 2018 11:42

Че не сме любимци на орисниците си личи от всяко участие на чичо Митко в жребий:)
Протяжна и тягостна беше тази нощ, но затова пък има и утро. Отборът ни не е лош, лошото е, че заложихме на един мач, а тогава е най-страшно. Сега имаме още по-тежка задача - да изиграем четири мача, в които да не бъдем като в този, последния.
Подкрепата сега ни е най-много нужна - не затова, че в Европа ще направим кой знае какво, а за това, че ако се сгромолясаме под третото място, ще настъпи нов, по-страшен разкол в редиците ни ... За промени нека мислим след тези мачове. Сега те само ще ни засилят по пързалката, на която стоим отгоре. Да не забравяме и всичко, което преди години ни изпрати във втората седмица. Сега всички ресурси ще бъдат мобилизирани с тази задача - да не се класираме за Европа. И ние, ако се подадем и предадем, няма какво да искаме от отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2018 12:06

https://topsport.bg/levski/tova-e-trage ... rofey.html
Супер качествен коментар.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 май 2018 12:13

Потресаващо! Родителите на тези да не стъпват на стадиона - това е повече от всякакви бомбички! И малките - също - да вървят на превъзпитание!
Колкото до трагедията - тя не е само на Левски - навярно и други такива има, но Левски сега е уязвим - заради подобни примати като родителите на тези деца!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 май 2018 12:14

За съжаление колкото е по-голяма фенската маса на един клуб, толкова повече ахмаци привлича. А те хич не се свенят да покажат тъпотията си. Лично имам съседи в квартала, които са ултраси на Левски. Общото е, че от обед пият бири, а нощно време вече са мат. И повечето имат деца, дето попиват от това битово поведение и от агресията по стадиона.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2018 12:16

Наминавам колкото да видя, дали ще закриваме Клуба ? :?
Уволнихме ли вече всички... Играчи, треньори, чистачките ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2018 12:18

metodito написа:Аз познах: Вутов вкара гол. :lol: :lol: :lol:

И още нещо. Аз съм "за" този отбор да бъде запазен. Без Тиам, може би. Този всеки мач е за червен картон.Смятам, че Нашименто не е Фалшименто. Че Кабрал може повече. Костов е много качествено попълнение. Давид и Милан са много сърцати футболисти. За Холмар, какво да кажа? Отива човека на Световно. Горанов успя да замести Веско напълно. Нещо, към което бях много скептичен. Васко. Васко е моторетка с два двигателя. Паулиньо е класа. Буш... Нямам мнение. Относно Вутов... и там не знам. :\

Хубаво-трезво мнение.
А по принцип си краен след даден крах. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 май 2018 12:20

В никакъв случай. Важно е да подкрепяме некадърниците до дупка, ама не на трибуните по време на мача. А ако са чужди некадърници с високи заплати да ги подкрепяме три пъти по-усърдно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2018 12:20

Странджата написа:Потресаващо! Родителите на тези да не стъпват на стадиона - това е повече от всякакви бомбички! И малките - също - да вървят на превъзпитание!
Колкото до трагедията - тя не е само на Левски - навярно и други такива има, но Левски сега е уязвим - заради подобни примати като родителите на тези деца!
К'во е станало ? :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2018 12:22

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Аз познах: Вутов вкара гол. :lol: :lol: :lol:

Хубаво-трезво мнение.
А по принцип си краен след даден крах. :lol:

Ами принципно се включвам с много бира в главата и на сутринта гледам си трия мненията. :lol: Сега съм уж ок. :lol:

Даже и не се ядосвам. Немам нерви вече да се ядосвам. Съжалявам, че не бях на стадиона. Това е единственото, за което ме е яд.

Върни се в “Левски”