Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Купата е...

Синя
246
60%
Бяла
162
40%

Общо гласове: 408

drvasko98
Контакти:

Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот drvasko98 » 09 май 2018 23:05

icemanbg33 написа:
drvasko98 написа:
icemanbg33 написа:Не ве ти луд ли си. Продаваме отбора и наново догодина. Може след 100 години да видим купа.

Не, бе, държим ги тези никаквци и пенсионери, които не можеха да ходят накрая по терена и най-вече великият Роси. Той ще ни вкара в групите на Лига Европа тази есен

Я отиди бягай 90 минути докато онези мърдат 2 метра от зоната си и ще те видя. Единственото което нямаше в този отбор беше нападател.

Аз съм чувал, че този който гони топката се уморявал повече, ама ти сигурно си друг голям спец, като италианското менте

Ludogorskiq

Мнениеот Ludogorskiq » 09 май 2018 23:05

За тези които незнаят Йомов който вкара решителната дузпа е юноша на Левски,но решава да премине в Славия когато е на 18години.ОТ ЛЕвски му искат 37 000 лева да го пуснат,но момчето няма парите и дядо му му ги дава на заем,а той му обещава един ден да му ги върне.И ето че сега кармата се завърта.
Целта на Лудогорец е 32 поредни титли на България!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2018 23:06

hydetoshi написа:
vvessel написа:Обаче радостта на оранжевите приятелки във форума ме радва и мен. След като Левски ги изхвърли за купата и ги спря за титлата сега едничката радост им остана да се радват на чуждото нещастие. Тъжна радост.

Е сега остава да кажеш, че не си се зарадвал, че ЦСКА се прецака за първенството и купата и ще те призная. Голям морал, голямо нещо!

остави го този
Левски с 1 българин в състава загуби от 11 българи.
Радвам се за Славия, именно за това нещо

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 май 2018 23:06

[center]Жоро Петков....огромен!!! Един отбор започва винаги с вратаря.....другите са допълнение. Това ЛЕВСКИ и ЦСКА винаги го забравят. Честито на всички слависти!![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 май 2018 23:07

Когато надиграеш тоя отсреща. Несправедливо нещо е футболът. ЧРД на мен. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 09 май 2018 23:07

drvasko98 написа:
icemanbg33 написа:
drvasko98 написа:
icemanbg33 написа:Не ве ти луд ли си. Продаваме отбора и наново догодина. Може след 100 години да видим купа.

Не, бе, държим ги тези никаквци и пенсионери, които не можеха да ходят накрая по терена и най-вече великият Роси. Той ще ни вкара в групите на Лига Европа тази есен

Я отиди бягай 90 минути докато онези мърдат 2 метра от зоната си и ще те видя. Единственото което нямаше в този отбор беше нападател.

Аз съм чувал, че този който гони топката се уморявал повече, ама ти сигурно си друг голям спец, като италианското менте

Ти мръдна ли? Когато стоиш с 11 отзад нищо не гониш. Обертан пробяга до Пловдив тоя мач.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 09 май 2018 23:08

icemanbg33 написа:
Eminem написа:
icemanbg33 написа:
Eminem написа:Няма такъв срам, няма такъв позор! Два часа да не можеш да вкараш гол на един супер посредствен, некадърен отбор. Нещастници! Некадърници! Ние сме най-идиотския клуб във Вселената! Закривай! Най-добре е да ни закрият и мъката да приключи! Закривай!

Или дай пари за качестен нападатен който да има правилно позициониране. Ама де да знам може и "да закриваме" е по-правилната позиция.

Тези смешници трябваше да ги бием и с 8 човека. Този отбор на Славия е най-жалкия носител на купата.
Обичам Левски, но сме най-идиотския клуб във Вселената.

Сещаш ли се за други такива много по-големи грандове които губят срещу дребни отбори. Примери много мога да ти дам. Така се получи, стига драми. Довършваме сезона и да се мисли кой да остава и да св маха догодина, започвайки от Роси.

Абе примери за грандове как са губили понякога от дребен отбор можеш да дадеш. Ама аз не се сещам за случай при който гранда да губи три пъти поред от измислени отбори. А ние сезона го довършихме. Всичко ще се реши в Пловдив. Ако Ботев не ни свърши работата освен нулевата година ще си водим спокойна подготовка за вътрешна консумация, че белким се научим да бием Витоша, Етър, Славия и други подобни антифутболни колоси.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 09 май 2018 23:08

ralka_levskarka написа:Когато надиграеш тоя отсреща. Несправедливо нещо е футболът. ЧРД на мен. :)

ЧРД ... живота продължава :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 май 2018 23:09

icemanbg33 написа:
Eminem написа:
icemanbg33 написа:
Eminem написа:Няма такъв срам, няма такъв позор! Два часа да не можеш да вкараш гол на един супер посредствен, некадърен отбор. Нещастници! Некадърници! Ние сме най-идиотския клуб във Вселената! Закривай! Най-добре е да ни закрият и мъката да приключи! Закривай!

Или дай пари за качестен нападатен който да има правилно позициониране. Ама де да знам може и "да закриваме" е по-правилната позиция.

Тези смешници трябваше да ги бием и с 8 човека. Този отбор на Славия е най-жалкия носител на купата.
Обичам Левски, но сме най-идиотския клуб във Вселената.

Сещаш ли се за други такива много по-големи грандове които губят срещу дребни отбори. Примери много мога да ти дам. Така се получи, стига драми. Довършваме сезона и да се мисли кой да остава и да св маха догодина, започвайки от Роси.

Сещам се, но такъв идиотизъм като нашия, няма.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 09 май 2018 23:09

nikiobicata написа:
demon777 написа:
vvessel написа:Обаче радостта на оранжевите приятелки във форума ме радва и мен. След като Левски ги изхвърли за купата и ги спря за титлата сега едничката радост им остана да се радват на чуждото нещастие. Тъжна радост.

След съдийската тесла и чист отменен гол в реванша друго не ни остана
Тоа отгоре си знае работата всичко се връща.

Оранжев ти какво търсиш тук и за какво се бориш? Що не си гледаш отбора, а си тръгнал да ни даваш наклон?

тихо тихо разваляш синята тишина
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Левски”