Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA69 написа:Кажете ми честно, че това е реалност...За пореден път в България тоталния антифутбол спечели... Славия изиграха потресаващ мач.. За Левски нищо не мога да кажа. Да загубиш за пореден път решаващ за трофей мач в последната декада говори за вече създаден някакъв сериозен комплекс при тях..
botevplovdiveoe написа:Сините след като твърдо спечелиха титлата "евродиоти", вече завоюваха и нова "тотални идиоти".Тва да нямаш психика да биеш слабака Славия не знам...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:botevplovdiveoe написа:Сините след като твърдо спечелиха титлата "евродиоти", вече завоюваха и нова "тотални идиоти".Тва да нямаш психика да биеш слабака Славия не знам...
А вие бихте ли "Славия", че не се сещам? Бахти склерозата!
Red thunderstorm написа:5ков- това е да се биеш срещу травестит. Мъжка сила и женска злоба!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], TristaNNN и 31 госта