Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:"Синята приказка" на Мъри стартира с отстраняването на френския Оксер, но преди това спечелихме Купата. Дано това се повтори! Иначе, само уважение към клуба на Славия. Радвам се, че на фона на дивашка и безпринципна глобализация, един чисто български състав стига до подножието на върха! Нещо, което нито глобализирания Лудогорец или онова де играе на Армията, успяха с всичките си скъпоплатени чуждестранни "дзвезди".
Слушах сега по "Хоризонт" нещо, което не знаех - "Левски"-Славия е не само най-старото дерби на България, а е най-старото дерби на Балканите.
popokutepetel написа:metodito написа:"Синята приказка" на Мъри стартира с отстраняването на френския Оксер, но преди това спечелихме Купата. Дано това се повтори! Иначе, само уважение към клуба на Славия. Радвам се, че на фона на дивашка и безпринципна глобализация, един чисто български състав стига до подножието на върха! Нещо, което нито глобализирания Лудогорец или онова де играе на Армията, успяха с всичките си скъпоплатени чуждестранни "дзвезди".
Слушах сега по "Хоризонт" нещо, което не знаех - "Левски"-Славия е не само най-старото дерби на България, а е най-старото дерби на Балканите.
Това за най-старото дерби на балканите не съм много сигурен. До колкото имам бегли спомени май първия мач между Левски и Славия е някъде 1919 г.
А Галатасарай и Фенерите са създадени 7-8 г. преди Левски и Славия и за десетина години да не са изиграли и един мач по между си ми се вижда странно.
Serafim написа:popokutepetel написа:metodito написа:"Синята приказка" на Мъри стартира с отстраняването на френския Оксер, но преди това спечелихме Купата. Дано това се повтори! Иначе, само уважение към клуба на Славия. Радвам се, че на фона на дивашка и безпринципна глобализация, един чисто български състав стига до подножието на върха! Нещо, което нито глобализирания Лудогорец или онова де играе на Армията, успяха с всичките си скъпоплатени чуждестранни "дзвезди".
Това за най-старото дерби на балканите не съм много сигурен. До колкото имам бегли спомени май първия мач между Левски и Славия е някъде 1919 г.
А Галатасарай и Фенерите са създадени 7-8 г. преди Левски и Славия и за десетина години да не са изиграли и един мач по между си ми се вижда странно.
Четох, че първото дерби между двата отбора е 1915. Иначе до тук над 28500 билета са изкупени от левскари, като има още около 1000 за сектор Г. Очаквало се да има около 3000 фенове на Славия.
Сметки, чудеса, върти го, сучи го и все излиза, че около 31-33хил. места са пуснати. Как така? Нали стадиона е около 43хил. Къде се губят едни 10хил места?
popokutepetel написа:Serafim написа:popokutepetel написа:metodito написа:"Синята приказка" на Мъри стартира с отстраняването на френския Оксер, но преди това спечелихме Купата. Дано това се повтори! Иначе, само уважение към клуба на Славия. Радвам се, че на фона на дивашка и безпринципна глобализация, един чисто български състав стига до подножието на върха! Нещо, което нито глобализирания Лудогорец или онова де играе на Армията, успяха с всичките си скъпоплатени чуждестранни "дзвезди".
Четох, че първото дерби между двата отбора е 1915. Иначе до тук над 28500 билета са изкупени от левскари, като има още около 1000 за сектор Г. Очаквало се да има около 3000 фенове на Славия.
Сметки, чудеса, върти го, сучи го и все излиза, че около 31-33хил. места са пуснати. Как така? Нали стадиона е около 43хил. Къде се губят едни 10хил места?
Ами има буферни зони, ложи, абонаментни карти. Нормално. А за Славия знам, че са заявили 3000 хил. билета, ама дали са изкупени и колко техни фенове ще ходят не знам. Не вярвам да ги продадат.
А и тази истерия с билетите и как свършили малко ПР си пада. Гледам в евентим и в момента може да си вземеш билет за сектор А, при все, че твърдят, че са свършили отдавна.
Eminem написа:Много се притеснявам от най-добрия нападател на Славия - Божидар Митрев.
Тръгне ли му играта, няма кой да го спре.
Нали покрай "юбилея" на Ловеч, стана ясно, че може да се наеме армията ? Ръководството ни да не се чуди, ами да наема армията, танкове, изтребители, подводници, бтр, рпг, ракети, лазерни оръжия, биологични, химически, психотропни оръжия и каквото още там има, пък дано стане чудо и да го опазят.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Eminem написа:Много се притеснявам от най-добрия нападател на Славия - Божидар Митрев.
Тръгне ли му играта, няма кой да го спре.
Нали покрай "юбилея" на Ловеч, стана ясно, че може да се наеме армията ? Ръководството ни да не се чуди, ами да наема армията, танкове, изтребители, подводници, бтр, рпг, ракети, лазерни оръжия, биологични, химически, психотропни оръжия и каквото още там има, пък дано стане чудо и да го опазят.
Е, те нашите хора вече отправиха едно официално запитване до Каракачанов да каже колко ще ни струва да наемем зенитни оръдия от БА с цел допълнителни пироефекти на мача с Бока лятото. Това ни е напълно достатъчно за купона, чак пък БТР-и и танкове не са ни нужни.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever и 25 госта