Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Warped » 04 май 2018 19:08

metodito написа:Настръхнах...
Не смея да кажа това, което сънувах, че няма да излезе, но... ще го кажа, като стане (ще се цитирам). Задава се нещо! Говоря за ЕвропЪтЪ. Помнете ми думата. ;)
П.С. Разбира се трябва да се класираме за там първо. :lol: Но и това го сънувах. Не съм сънувал за Купата. Но през първенството ще се класираме.

Ама ние винаги сме имали шансове в Европа. В последните години само веднъж си спомням мач, в който да са ни били така че да нямаме шансове да продължим в следващ кръг. Едно стигане до 4ти кръг няма да е изненада за мен, така както и отпадане в 3ти кръг. И най вече да, първо да се класираме за там
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 04 май 2018 22:13

Продължавай да сънуваш :), ама както досега - не казвай какво :). Иначе за купата - дано не съм лош пророк, ама може и без сънища - само да не вземе Левски да заспи на Васил Левски. След днешната победа и днешното честване да не вземем купата ще е харакири отвсякъде ...Само Левски! Май ще изгрее и на нашата улица - и то след като люляците клюмнаха :).

thresh
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот thresh » 04 май 2018 22:59

Странджата написа:Продължавай да сънуваш :), ама както досега - не казвай какво :). Иначе за купата - дано не съм лош пророк, ама може и без сънища - само да не вземе Левски да заспи на Васил Левски. След днешната победа и днешното честване да не вземем купата ще е харакири отвсякъде ...Само Левски! Май ще изгрее и на нашата улица - и то след като люляците клюмнаха :).

Дано си прав и да изгрее най-сетне това слънце на нашата улица, но в тази връзка много ме притеснява прогнозата за времето, тъй като се очертава да вали от неделя до сряда. Не знам в какво състояние ще бъде терена, но за нашите техничари едно слънчево и топло време щеше да е много по-добър вариант :roll:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 май 2018 23:01

Новите екипи харесаха ли ви?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 май 2018 23:12

На мен - да.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 май 2018 23:19

И на мен ми харесаха .

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 май 2018 23:22

1914.1902 написа:"Оказа се, че същия ден на "Ню Джърси Стейдиум" ще дава автографи върху автобиографията си великия Еузебио. Наредих се и аз на една огромна опашка и зачаках - все пак това е Еузебио! Най-накрая дойде и моя ред, поднасям книгата, а Еузебио, който седеше на един стол, без да вдигна поглед, ме попита: "За кого да я напиша"?Аз му отвръщам за Андрей Аспарухов от България. Еузебио се сепна, свали очилата и ме погледна: "Аз познавах един Аспарухов от България, играл съм срещу него, имате ли нещо общо?" Смутено отвърнах, че това е баща ми.Еузебио стана, върна ми книгата и каза простичко:" Тогава вие ще ми дадете автограф, защото Аспарухов бе най-великия футболист, срещу когото съм играл!"

Цял ден съм с насълзени очи , вече се разплаках !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 04 май 2018 23:32

Как Яблонски ще е пред трансфер бе ****цата ви долна?!?! :evil:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 май 2018 23:40

mikata написа:Новите екипи харесаха ли ви?

Страхотни са! Едни от най-хубавите от доста време.

1914.1902 написа:"Оказа се, че същия ден на "Ню Джърси Стейдиум" ще дава автографи върху автобиографията си великия Еузебио. Наредих се и аз на една огромна опашка и зачаках - все пак това е Еузебио! Най-накрая дойде и моя ред, поднасям книгата, а Еузебио, който седеше на един стол, без да вдигна поглед, ме попита: "За кого да я напиша"?Аз му отвръщам за Андрей Аспарухов от България. Еузебио се сепна, свали очилата и ме погледна: "Аз познавах един Аспарухов от България, играл съм срещу него, имате ли нещо общо?" Смутено отвърнах, че това е баща ми.Еузебио стана, върна ми книгата и каза простичко:" Тогава вие ще ми дадете автограф, защото Аспарухов бе най-великия футболист, срещу когото съм играл!"

Настръхнах. Велико!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 04 май 2018 23:59

Айляк са екипите (резервните на Арсенал?).
Аз обаче си чакам да върнат Л-то вместо емблемата.

Върни се в “Левски”