Повличам крак с тази:

Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Предлагам в навечерието на юбилея всеки да сподели по една (може и повече) свои любими снимки свързани с отбора ни.
Повличам крак с тази:
Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване
boabbb написа:TristaNNN написа:Гласувах за специалиста от село Плоски, макар че едва ли той е съвсем реалистичен вариант предвид това, че при ГГ няма да има комисионни за него, както е свикнал да си лапа. От друга страна, този човек ще се впише прекрасно в атмосферата около вас - цар е на оправданията, майстор на интригите и факир в намирането на врагове и завери. Освен това, уменията му като треньор се простират до границите с шкембе чорбата и семктите, което също би се вписало в нравите и традициите на хора като Стоилкас, Милко и господаря ви.
Е, няма как всички да сме фини и специалисти в мятането на бом... така, де, дискДа говориш за простотия при невероятната концентрация на примати сред вашите привърженици ( надявам се да не си сред тях ) е някак странно
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:boabbb написа:TristaNNN написа:Гласувах за специалиста от село Плоски, макар че едва ли той е съвсем реалистичен вариант предвид това, че при ГГ няма да има комисионни за него, както е свикнал да си лапа. От друга страна, този човек ще се впише прекрасно в атмосферата около вас - цар е на оправданията, майстор на интригите и факир в намирането на врагове и завери. Освен това, уменията му като треньор се простират до границите с шкембе чорбата и семктите, което също би се вписало в нравите и традициите на хора като Стоилкас, Милко и господаря ви.
Е, няма как всички да сме фини и специалисти в мятането на бом... така, де, дискДа говориш за простотия при невероятната концентрация на примати сред вашите привърженици ( надявам се да не си сред тях ) е някак странно
Неправилно е да се правят сравнения между привържениците и ръководителите/представителните лица на даден отбор.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:boabbb написа:TristaNNN написа:Гласувах за специалиста от село Плоски, макар че едва ли той е съвсем реалистичен вариант предвид това, че при ГГ няма да има комисионни за него, както е свикнал да си лапа. От друга страна, този човек ще се впише прекрасно в атмосферата около вас - цар е на оправданията, майстор на интригите и факир в намирането на врагове и завери. Освен това, уменията му като треньор се простират до границите с шкембе чорбата и семктите, което също би се вписало в нравите и традициите на хора като Стоилкас, Милко и господаря ви.
Неправилно е да се правят сравнения между привържениците и ръководителите/представителните лица на даден отбор.
Тоя вашия,който ви пише декларациите ,може да се конкурира с нашия Стойчо Стоилов..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Абсрурд! Вашият Стоилкас е меко казано слабо грамотен и не може да съчини такива изречения.
boabbb написа:Аз съм малко по-млад и най-добрия отбор на ЦСКА, който си спомням да съм гледал, е отбора на Стойчо от 2008 година, точно преди да ни вземат лиценза. Не знам колко скъпоплатени са били играчите ни, но бяха доста добри, макар да не вкарваха много голове. Особено в защита бяхме бетон с каре Машадо-Тунчев-Илиев-Вуядинович като резерви бяха Ландзаат, Котев и Тъча ... С Тулуза бях на стадиона и само лошия късмет ни прецака.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Абсрурд! Вашият Стоилкас е меко казано слабо грамотен и не може да съчини такива изречения.
А,то вашите декларации бъкат от интелект да знаеш.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 19 госта