Лига Европа - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Лига Европа - сезон (2017-18)

Мнениеот JackPackage » 04 май 2018 10:34

Alexx написа:
Tiberius написа:Поредното доказателство за надмощието на испанската Ла Лига над силните мъже на Диема. Заслужен финал за Атлетико! Честито на техните фенове!

И накрая на никого не му пука щото феновете на Атлетико в БГ са колкото феновете на отбор като ЕВертън примерно.

И колкото на Бристол Роувърс да сме феновете това какво ще промени по отношение на силите между Атлетико и Арсенал в случая и Ла Лига vs Висшата Лига като цяло :roll: :?

Последните 5 финала в ШЛ има 7/10 испански представителя и в ЛЕ 4/10 (Реал - 4, Атлетико - 3, Севиля - 3, Барса - 1) и винаги испанците са печелили финала до момента, пък нега Евертън, Тотнъм и Фулъм да са имали повече фенове от Атлетико и Севиля :mrgreen:

А да и на фона на всичко това - следващата година финала на ШЛ е..... в Мадрид! :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 май 2018 10:46

Не променя нищо. Просто е пълно с хора които им цел е да показват колко ненавиждат английския футбол. Може би основната причина е,че е той е популярен в България сравнение с другите първенства и това ги изкарва от кожата им.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 04 май 2018 11:07

Alexx написа:Не променя нищо. Просто е пълно с хора които им цел е да показват колко ненавиждат английския футбол. Може би основната причина е,че е той е популярен в България сравнение с другите първенства и това ги изкарва от кожата им.

Английският футбол наистина е най-популярен у нас (което не е никакво мерило, в Америките например е обратното и т.н.) и това си има своето дразнещо отражение. Например това, че трябва да гледам мачове на компютъра, докато почитателите на островитяните се радват на комфорта да наблюдават дори сблъсъци от трета и четвърта дивизия по телевизията. А аз евентуално (ако имам Булсатком) мога да гледам същия тоя интернет стрийм, но съответно без звук... Да не говорим за разни предавания, студия и т.н.. Изобщо у нас масово се приема, че извън Барселона и Мадрид испански футбол не съществува. Няма как това да не изнервя хора като мен и да не се радваме поне малко, че тенденцията постепенно се изменя.
Изображение Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 май 2018 11:38

Alexx написа:
Tiberius написа:Поредното доказателство за надмощието на испанската Ла Лига над силните мъже на Диема. Заслужен финал за Атлетико! Честито на техните фенове!

И накрая на никого не му пука щото феновете на Атлетико в БГ са колкото феновете на отбор като ЕВертън примерно.

По принцип в България има доста повече фенове на Евертън от колкото на Атлетико.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 04 май 2018 12:39

Мисля, че феновете на ВЛ могат да намерят утеха в коментарите на Боби Борисов по темата, защото към момента нямат никакви спортно-технически аргументи. Аз само ще напиша, че отбор, който в момента е на 8-ма позиция в Примера и се бори със зъби и нокти да се класира в ЛЕ, тотално надигра 2-рия в Англия (категорично и в двата мача). Оставам изводите на вас. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 май 2018 13:58

Tiberius написа:Мисля, че феновете на ВЛ могат да намерят утеха в коментарите на Боби Борисов по темата, защото към момента нямат никакви спортно-технически аргументи. Аз само ще напиша, че отбор, който в момента е на 8-ма позиция в Примера и се бори със зъби и нокти да се класира в ЛЕ, тотално надигра 2-рия в Англия (категорично и в двата мача). Оставам изводите на вас. ;)

Страхотна логика! 4-тият в Италия побеждава безапелационния шампион в Испания, без нито 1 загуба за цяла година. Оставям изводите на теб...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 май 2018 14:16

Tiberius написа:Мисля, че феновете на ВЛ могат да намерят утеха в коментарите на Боби Борисов по темата, защото към момента нямат никакви спортно-технически аргументи. Аз само ще напиша, че отбор, който в момента е на 8-ма позиция в Примера и се бори със зъби и нокти да се класира в ЛЕ, тотално надигра 2-рия в Англия (категорично и в двата мача). Оставам изводите на вас. ;)

Твоето мнение точно доказа моето по-горе. Благодаря за асиста!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2018 15:44

Венгер си отива по заслужен начин. Тоя провал трябваше да си отиде още преди 10 години, но уви.

Успех на Марсилия на финала.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 май 2018 16:59

Thsmith написа:Венгер си отива по заслужен начин. Тоя провал трябваше да си отиде още преди 10 години, но уви.

Успех на Марсилия на финала.

Как успех на тия негри и бежанци там ве :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2018 17:55

Еми принципно OM ми бяха най-симпатичния Френски отбор преди години. Сега не ме кефят особено, но все пак : ) Пък и Гризман и Коща ме дразнят супер много. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”