Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Мнениеот зеления » 24 яну 2010 14:26

Колеги, защо се карате с Крум? Та човека призна това, което другите фенове на Левски го мислят, но никога не го признават: "... понеже сте ни пряк конкурент". За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още. Може би защото и той самият е от Варна ;). Предполагам сега вече на всеки е ясно защо феновете на софийските "грандове" ни мразят :idea:. До преди няколко години всичко беше ясно - шампион е ЦСКА или Левски и през едно-две десетилетия Локо Сф. Да ама сега нещата се промениха. Появиха се отбори които разчупиха статуквото изграждано през дългите години на комунизЪма и социализЪма :lol:. Оказа се, че най-стария български отбор стана носител на новото, демократичното, истинското във футбола. С това софийските фенове и тези от страната, които поддържат софийските отбори никога не биха се примирили. Не биха се примирили за това, че сега за да станат шампиони, което ще се случва все по-рядко и по рядко, ще се наложи здраво да се борят на терена. Те разбират, че това, което направи БФС със съдийската комисия е едно от последните издихания на тоталитаризма във футбола. Ясно е, че при още 1-2 гафа хора като Боби Михайлов и сие ще бъдат махнати завинаги от футбола :!: и наистина българския футбол ще тръгне нагоре и напред.
Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 14:43

зеления написа:Колеги, защо се карате с Крум? Та човека призна това, което другите фенове на Левски го мислят, но никога не го признават: "... понеже сте ни пряк конкурент". За пръв път фен на Левски не ни нарича селяни и не знам какво още. Може би защото и той самият е от Варна ;). Предполагам сега вече на всеки е ясно защо феновете на софийските "грандове" ни мразят :idea:. До преди няколко години всичко беше ясно - шампион е ЦСКА или Левски и през едно-две десетилетия Локо Сф. Да ама сега нещата се промениха. Появиха се отбори които разчупиха статуквото изграждано през дългите години на комунизЪма и социализЪма :lol:. Оказа се, че най-стария български отбор стана носител на новото, демократичното, истинското във футбола. С това софийските фенове и тези от страната, които поддържат софийските отбори никога не биха се примирили. Не биха се примирили за това, че сега за да станат шампиони, което ще се случва все по-рядко и по рядко, ще се наложи здраво да се борят на терена. Те разбират, че това, което направи БФС със съдийската комисия е едно от последните издихания на тоталитаризма във футбола. Ясно е, че при още 1-2 гафа хора като Боби Михайлов и сие ще бъдат махнати завинаги от футбола :!: и наистина българския футбол ще тръгне нагоре и напред.
Та за това все повече и повече ще се увеличава враждата между нас, феновете на Черно море и софийските агитки.

Аз имам страхотни приятели в агитката на Черно море. Сигурно познавате Симеон Златарев и Марто Игнатов от "Албион". Аз ви уважавам и ще кажа някои неща:

1. Вие сте наш пряк конкурент за "Зона УЕФА", колкото и да не ми се иска да е така.
2. Вие помогнахте много за титлата ни миналата година, побеждавайки ЦСКА. Не приемам обаче изрази от рода на: "Ние ви направихме шампиони". Шампиони се направихме ние, а вие просто играхте честно , което ви прави чест.
3. В мача Левски- Черно море (3:0) от сезон 2008/2009 бяхте ощетени с една дузпа (Дяков фаулира Гаджев извън нак. поле), но също така другата беше 100%-ва, а и бяхте надиграни.
4. НАДИГРАХТЕ НИ категорично в последният мач помежду ни. Нашите оправдания за съдията мога да ги приема ако поне малко бахме равностойни на вас в този мач. При 4:1 едва ли в съдията е проблема.
5. Приемете, че фенове на Левски и ЦСКА има навсякъде, това са отборите с най-големи традиции и успехи. Аз мога само да се радвам за подема на Черно море в последните години, просто не разбирам злобата на много от тях спрямо нас- феновете на Левски, съжалявам.

Знам, че сега ще ме нападнат левскарите във форума, но просто изказвам лично мнение...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 15:08

Дяков не фалурира Гаджев никъде,Гаджев симулира,Дяков дори не го докосна,а Баницата даде не само дузпа,но и ЧК с което разбира се реши мача - стана 2:0 и останахме с 10 души.А вие как злобеете срещу Черно Море?От 13.12.2009 не сте се спирали дори за ден,дори за минута,както и сините медии не са се спирали.Просто София ги е яд на Черно Море и на Варна,това е факт.Като градове не се обичаме,от там идва.Какво да направим?Тях ги е яд на нас,нас ни е яд на тях,такъв е животът :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 15:40

Sagittarius написа:Дяков не фалурира Гаджев никъде,Гаджев симулира,Дяков дори не го докосна,а Баницата даде не само дузпа,но и ЧК с което разбира се реши мача - стана 2:0 и останахме с 10 души.А вие как злобеете срещу Черно Море?От 13.12.2009 не сте се спирали дори за ден,дори за минута,както и сините медии не са се спирали.Просто София ги е яд на Черно Море и на Варна,това е факт.Като градове не се обичаме,от там идва.Какво да направим?Тях ги е яд на нас,нас ни е яд на тях,такъв е животът :!:

Истината е следната, братле: софиянци не броят морето за живи, ако искаш вярвай. Дразнят ме, много ме дразнят, но такива като тебе само разпалват войната и лошите емоции. А всъщност много по-готино би било да гледаме на нещата с чувство за хумор, да се бъзикаме, да пием заедно, да става веселба, а по- добрият да си бие на терена, както го направихте вие. И не на последно място- да сме единни когато играе националният. А ние се делим. Пак казвам- живи и здрави да сте и да вземете Купата. ТОЛКОЗ !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 18:36

krum_kravov написа:
Sagittarius написа:Дяков не фалурира Гаджев никъде,Гаджев симулира,Дяков дори не го докосна,а Баницата даде не само дузпа,но и ЧК с което разбира се реши мача - стана 2:0 и останахме с 10 души.А вие как злобеете срещу Черно Море?От 13.12.2009 не сте се спирали дори за ден,дори за минута,както и сините медии не са се спирали.Просто София ги е яд на Черно Море и на Варна,това е факт.Като градове не се обичаме,от там идва.Какво да направим?Тях ги е яд на нас,нас ни е яд на тях,такъв е животът :!:

Истината е следната, братле: софиянци не броят морето за живи, ако искаш вярвай. Дразнят ме, много ме дразнят, но такива като тебе само разпалват войната и лошите емоции. А всъщност много по-готино би било да гледаме на нещата с чувство за хумор, да се бъзикаме, да пием заедно, да става веселба, а по- добрият да си бие на терена, както го направихте вие. И не на последно място- да сме единни когато играе националният. А ние се делим. Пак казвам- живи и здрави да сте и да вземете Купата. ТОЛКОЗ !!!

Дано има повече левскари мислещи като теб! Браво!
Иначе то и аз не броя софианците за живи, ама не им го натяквам нали ;) Освен това като не ни броят за живи от какъв зор влизат във форума ни да се заяждат ;)

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 18:45

Дано има повече левскари мислещи като теб! Браво!
Иначе то и аз не броя софианците за живи, ама не им го натяквам нали ;) Освен това като не ни броят за живи от какъв зор влизат във форума ни да се заяждат ;)[/quote]

Ба ли ги ? :) :) :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 19:22

Круме,Круме!Като ти чета поста,имам чувството че си маскиран моряк :mrgreen: !Няма лошо от такива изказвания.Адмирирам!Нямам нищо против да си пия пиенето с левскари,цска-ри,спартаклии...Но!Нещо ни раздели!Пустата демокрация изкриви всичко и най-вече футбола.Не изпитвам носталгия по комунизма.Просто отбелязвам фактите.А омразата между Варна и София ще продължи да се задълбочава.На какво се дължи,не знам.Но я има и ще продължи до тогава,докато съществуват тези два града.Хайде,лека!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 19:31

Veso1913 написа:Круме,Круме!Като ти чета поста,имам чувството че си маскиран моряк :mrgreen: !Няма лошо от такива изказвания.Адмирирам!Нямам нищо против да си пия пиенето с левскари,цска-ри,спартаклии...Но!Нещо ни раздели!Пустата демокрация изкриви всичко и най-вече футбола.Не изпитвам носталгия по комунизма.Просто отбелязвам фактите.А омразата между Варна и София ще продължи да се задълбочава.На какво се дължи,не знам.Но я има и ще продължи до тогава,докато съществуват тези два града.Хайде,лека!

Никнеймът ми е пародия на Крум Савов, иначе се казвам Камен.

Ама смятам, че няма лошо да сме разделени в известен смисъл- нека да има бъзици, шеги и закачки. Просто когато си създаваме напрежение, дърлейки се във форумите, само си докарваме негативни емоции. А иначе идват мачовете от пролетния кръг и преди шампионатния във варна между двата отбора пак ще има теми, заяждания и прочие...
Ама нека, нали пак ще ни е интересно ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 20:06

Така се прави,браво :) Не като другите,всяка година изцяло нов отбор 8-)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 яну 2010 11:39

Ето какво пишат сините журналисти в "Меридиан мач" преди полуфинала за КБ Калиакра-Ч.Море миналата година! :
"За Черно море днес е жизненоважно да стигне минимум до петото място. За да изтече наложената санкция от УЕФА, "моряците" трябва задължително да са на такава квота в класирането ни, че да получат право за мачове в някоя от трите континентални надпревари - Шампионската лига, купата на УЕФА или "Интертото". За втория турнир варненци могат да се класират през купата на България. Ще е голям конфуз обаче и грандиозно унижение за феновете Черно море да спечели трофея и да пропусне Европа, след като от три седмици от клуба убеждават всички, че няма наказание от Нион. При такова развитие на нещата ТИМ-аджиите ще се официализират като грандиозни лъжци, отричащи половин година една истина. Да, Черно море ще скочи на живот и смърт в Каварна, но то е по фирмени причини. И с оглед евентуалното отстраняване на тима на Вили Вуцов на финала пред Литекс ще се зададе най-протоколният мач в историята на турнира на купата на България. Всъщност, ако там са "канарчетата" вместо "оранжевите", Черно море, ще не ще, трябва да спечели, иначе изтърпяването на присъдата ще се отложи за догодина.
Подобен развой в турнира за националния трофей обаче е малко вероятен и затова варненци се движат по план 3 - "Интертото". От 12-ия кръг, та чак досега Черно море е в незапомнена успешна серия, "почернена" само с две загуби от Локомотив (Сф) и Левски. Причината е в поставената на пръв поглед невъзможна цел - петото място, която вече е напълно реална. Класирайки се там,"моряците" ще изконсумират наказанието,наложено от УЕФА, но тихомълком. За пред хората Никола Спасов или който ще е там наставник ще обяви, че участието в "Интертото" не се вписва в програмата му за подготовка, и в последното издание на надпреварата ще се появят я Славия, я Пирин. И така цялата срамотия със санкцията от евроцентралата ще бъде покрита. Факт е, че и Борислав Михайлов, и отговорникът за международните дела на централата Михаил Касабов, и вицепрезидентите Йордан Лечков и Стефан Орманджиев не смеят да излязат пред медиите и да вземат становище по скандала "Черно море". "Меридиан Мач" разкри какво пише в писмото на УЕФА, от канцелариите на "Тича" обявиха, че такова няма. При това положение най-нормалното нещо е някой от "Иван Асен" да си отвори устата и да измеца нещо. Каквото и да е. Все пак български отбор се предполага, че е изобличен в корупция.
От БФС обаче мълчат... И ще продължават да мълчат. Поне до май, когато ще стане ясно как ще се забърсва положението. Всъщност хората на Борислав Михайлов и по-специално тези, отговарящи за арбитрите, са в сериозна коалиция с Черно море. Поради несъщественото за момента положение на варненци във футболната ни геополитика никой не обръща внимание на воплите на техните съперници."
P.S. В последствие Ч.Море игра Финал за КБ с Литекс,взе бронза от Първенството и игра за УЕФА! Турнир Интертото нямаше. А, поредната синя помия срещу Моряците се оказа творение на болни сини мозъци.Но,това не попречи на "Меридиан мач" малко по-късно да избълва нова помия срещу Ч.Море изпъстрена с обиди към всички футболисти в деня преди мача Искра Стал-Ч.Море 0:3 за УЕФА.

Върни се в “Черно море”