Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Няма драми, просто бавното разпродаване на Б е показателно за жалкото, наркоманско състояние на сектора. За хората, билет за там е краен вариант.
Феновете на Левски от НКП и Тръст "Синя България" публикуваха отворено писмо до Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, с което го молят да им даде ценоразписа на различните подразделения на Българската армия. Ето какви са исканията на запалянковците:
До: Министъра на отбраната Красимир Каракачанов
Копие до: Министъра на финансите Владимир Горанов
Копие до: Министър-председателя Бойко Борисов
Отворено писмо от Национален клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България“
Уважаеми г-н министър,
От ваше съвместно интервю с министър Горанов стана ясно, че частни дружества имат възможност да наемат въоръжените сили на Република България за участие в празненства, чествания на рождени дни, абитуриентски балове, сватби и др. Министър Горанов ясно заяви, че Литекс ще плати за прелитането на изтребители над стадиона на един несъществуващ от 2016 година футболен клуб.
Националният клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България“ най-любезно Ви молят да ни предоставите повече информация относно цените и условията за наемане на различни подразделения на БА, защото планираме множество тържества по случай 75 години от рождението на Георги Аспарухов.
Специален интерес имаме и към зенитната артилерия, с която бихме желали да заместим пиротехниката по време на мачове, за да се избегнат инциденти.
Очакваме Вашия отговор в най-кратък срок, защото времето ни притиска и се надяваме, че след като правите всичко това за един несъществуващ клуб, с още по-голямо желание да го направите за 104 годишния Левски.
С уважение и братски поздрав към Левскар:
УС на НКП
УС на Тръст „Синя България“
Голяма гавра!

Еб*м ти държавата, щом можеш да си поръчваш армията.
Давайте, поръчвайте за рожденни дни, именни дни, сватби, кръщенета и т.н.
Аз мисля за рождения ден да наема няколко танка, изтребители и няколко войника да ми пеят.
- modor
- Контакти:
Може ли да си наема един БТР. Ей така....... от носталгия по казармата

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Eminem написа:Голяма гавра!![]()
Аз мисля за рождения ден да наема няколко танка, изтребители и няколко войника да ми пеят.
Другата година и Левски има юбилей. Ако съм жив и здрав, и още съм министър на отбраната, ще помоля колегите от МВР да направят жест към Левски”, заяви Каракачанов.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Eminem написа:Голяма гавра!![]()
Аз мисля за рождения ден да наема няколко танка, изтребители и няколко войника да ми пеят.Другата година и Левски има юбилей. Ако съм жив и здрав, и още съм министър на отбраната, ще помоля колегите от МВР да направят жест към Левски”, заяви Каракачанов.
Хахаха, "Левски" няма нищо общо с МВР, освен в главите на комунистическите сатрапи и агенти на ДС, като горецитирания. На колко години ви беше клуба според този капацитет, че забравих? Той във всичко е толкова капацитет, ама.... народе и седем въпросителни....
Слава Богу, стадионът ни поне никога не се е казвал "Милицията", а синята общност никога не е била наричана умилително "милиционерите", за разлика от едни други, дето и досега (дори след смъртта) се кичат с армейските си имена, минало и петолъчките...

phd написа:Ozzimozzi написа:Eminem написа:Голяма гавра!![]()
Аз мисля за рождения ден да наема няколко танка, изтребители и няколко войника да ми пеят.Другата година и Левски има юбилей. Ако съм жив и здрав, и още съм министър на отбраната, ще помоля колегите от МВР да направят жест към Левски”, заяви Каракачанов.
Хахаха, "Левски" няма нищо общо с МВР, освен в главите на комунистическите сатрапи.
Слава Богу, стадионът ни поне никога не се е казвал "Милицията", а синята общност никога не е била наричана умилително "милиционерите", за разлика от едни други, дето и досега (дори след смъртта) се кичат с армейските си имена, минало и петолъчките...
Министър Каракачанов, който е левскар го казва. Вероятно има някакво основание за да се изтърве така в публичното пространство. Аз само цитирах. Може би има връзка с това, а може и с нещо друго.
Сметната палата установи, че всички спортни обекти на МВР, които се ползват от спортния клуб "Левски", представляват низ от нарушения. Синият клуб получава най-различни спортни бази незаконно, преотдават ги на трети лица, докато МВР им плаща данъците
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
- blue avalanche
- Контакти:
Ozzimozzi написа:Министър Каракачанов, който е левскар го казва. Вероятно има някакво основание за да се изтърве така в публичното пространство. Аз само цитирах. Може би има връзка с това, а може и с нещо друго.
Министър Каракачанов се "изтърва" за нещо друго. Ако наистина беше левскар, щеше да знае, че това ЦСКА, за което говори - умря!
Но какво да се прави... С напредването на възрастта хората започват да се "изтърват". Кои по-рано, кои по-късно...
- blue avalanche
- Контакти:
phd написа:
Хахаха, "Левски" няма нищо общо с МВР, освен в главите на комунистическите сатрапи и агенти на ДС, като горецитирания. На колко години ви беше клуба според този капацитет, че забравих? Той във всичко е толкова капацитет, ама.... народе и седем въпросителни....
Те имаха прекрасната възможност да се "демилитаризират". Така да се каже... Да си направят едно ново цивилно клубче.
За сметка на това, обаче, искат да празнуват една годишнина, която за пореден път да покаже, че са създадени от Партията - майка. С Указ!!!

Емиии...щом така искат

- Балкански Орел
- Контакти:
Дори и да речем, че те са ЦСКА бла, бла.Те не тачат българската армия, ами онази другата която за да дойде на власт е взривявала църкви и български националисти.Пародия на държава.Ясно си личи, че ни управляват комунисти, просто леко ферментирали към уш западната култура.Гнусна работа.
[center]Levski & Lazio[/center]

modor написа:Може ли да си наема един БТР. Ей така....... от носталгия по казармата![]()
Само ако ставаш на 70 или 75 ( обърках се и аз вече ) пък и без това казаха , че от Литекс плащали !