Интер - Милан (24.01.2010 г. 21:45 ч.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Интер - Милан (24.01.2010 г. 21:45 ч.)

Мнениеот acmilan » 23 яну 2010 20:05

durex написа:
acmilan написа:Аз съм пристрастен и няма да правя прогнози.Колега интерист дурекс,не ти отива този аватар,но щом те прави по-голям пич няма лошо :lol:

EE айде сега...твоите колеги миланисти като слагат срещу Интер аз да съм казал нещо? Всеки сам избира какво да сложи...а и съм го оставил до мача с Милан ;)

Е,аз нямам намерение да слагам,защото се поставям на мястото на другия и знам,че не е приятно.А и след миналия срамен мач нямам моралното право да се заяждам :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 23 яну 2010 21:55

lioliljon написа:Здравейте росонери :)
Току що прегледах програмите на почти всички телевизии и с УЖАС разбирам, че никоя ТВ няма да предава супер дербито! Наистина ли е така, в някаква заблуда ли съм или има някаква уловка? Не мога да си обясня..
AC MILAN CAMPIONE

Супер дербито ще се предава по ТВ +.До колкото знам е в пакета на DCC и на Булсатком.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 00:35

originalni написа:Хахха 0-4 за МИлан ;)
Ехеее,ти пък се изказа...невъзможно е това,колега ;)

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 24 яну 2010 10:43

BrigadaTrakia написа: Супер дербито ще се предава по ТВ +.До колкото знам е в пакета на DCC и на Булсатком.

Колко пъти трябва да се напише, че мача ще върви по ФИЛМ+??? По същото време по ТВ+ ще върви Реал с Малага! Ето убедете се и престанете с безсмисленото писане къде ще се дава мача. http://www.bulsat.com/ppv.php И за да се спре с въпросите пак да кажа, че по време на тези мачове канала е свободен и се гледа от всички клиенти на Булсат, само където снощи някой галош от Булсат беше оплескал нещо и бяха прецакани най-старите и коректни клиенти с Ирдето карти, които не можеха да гледат Ювентус и Рома.

Потребителски аватар
lioliljon
Контакти:

Мнениеот lioliljon » 24 яну 2010 11:19

durex написа:
lioliljon написа:Здравейте росонери :)
Току що прегледах програмите на почти всички телевизии и с УЖАС разбирам, че никоя ТВ няма да предава супер дербито! Наистина ли е така, в някаква заблуда ли съм или има някаква уловка? Не мога да си обясня..
AC MILAN CAMPIONE

Ай първо провери дали няма пусната тема и тогава пускай и ти!!! inter/viewtopic.php?f=22&t=38425

Нямам нищо против, но във Форума на Милан това е единствената тема за мача ;)
Успех Миланисти :) Forza Milan

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 яну 2010 13:43

phoenix написа:
BrigadaTrakia написа: Супер дербито ще се предава по ТВ +.До колкото знам е в пакета на DCC и на Булсатком.

Колко пъти трябва да се напише, че мача ще върви по ФИЛМ+??? По същото време по ТВ+ ще върви Реал с Малага! Ето убедете се и престанете с безсмисленото писане къде ще се дава мача. http://www.bulsat.com/ppv.php И за да се спре с въпросите пак да кажа, че по време на тези мачове канала е свободен и се гледа от всички клиенти на Булсат, само където снощи някой галош от Булсат беше оплескал нещо и бяха прецакани най-старите и коректни клиенти с Ирдето карти, които не можеха да гледат Ювентус и Рома.

Колега,сигурен ли си,че мачът ще може да се гледа напълно свободно по Филм+?На мен постоянно ми изписва на тази програма,че имам еди колко си кредита и като използвам един,чак тогава ми тръгва някой филм.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 яну 2010 13:49

durex написа:EE айде сега...твоите колеги миланисти като слагат срещу Интер аз да съм казал нещо? Всеки сам избира какво да сложи...а и съм го оставил до мача с Милан ;)
Кои са тия ? :? :? Успех довечера ,и дано докажем кой е Номер 1 !!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Интер - Милан

Мнениеот POPCORN » 24 яну 2010 15:06

Хора, някой знае ли дали ще го дават мача по някоя бг телевизия?Мерси предваритено :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Интер - Милан

Мнениеот hlucho » 24 яну 2010 15:12

По ТВ+
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Интер - Милан

Мнениеот JalkiSte » 24 яну 2010 15:14

По ТВ+ пише, че ще дават Реал М - Малага.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Милан”