Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Барселонистчетата са в нервна криза.
Точно те да обясняват колко сме бутани...нелепо е. Забравихте ли мача с Милан, когато ви свиреха дузпа, докато топката още НЕ Е в игра ? Бързо забравиха и мачовете с Арсенал, Челси, ПСЖ, срещу Реал, когато изгониха Пепе за абсолютно нищо! и т.н. и т.н.

- ImmortaL_1000
- Контакти:
https://www.clippituser.tv/c/zkyldr Реал са вечните клоуни .
. Винаги са били смешници .

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
sapio0o написа:Imagine if you guys had to see Barcelona who have won UCL 12 times already, make it to the champions league final for the fourth time in last 5 years. Wouldn't that burn your arse so badly that you'd get depressed and won't be able to talk properly? This is happening to Cules right now. Don't make fun of them, support them and shower them some love.
Абе смехурко, вашите последни ШЛ никой няма да ги запомни с някаква хубава игра или доминиране над противниците ами с късмета, това и след 100 години ще се помни, щото ще има запазени клипове, не като мачовете от 50те години на 20 век! Един фен (неутрален) даже си каза - Абе и Барса ги подкрепяха съдиите при някои от техните ШЛ, ама поне играеха красив футбол и имаше за какво да се хване човек, а при Реал хем съдиите ги подкрепят, хем късмета все е с тях, а на всичкото отгоре и играят посредствен футбол чакайки проблясъци на някои от по-изявените фигури! Затова написах че творението на Зидан е един Франкенщайн (УРОД), на който е време късмета да му обърне гръб и да отиде на бунището на футболната история!

SilentKiller написа:sapio0o написа:Imagine if you guys had to see Barcelona who have won UCL 12 times already, make it to the champions league final for the fourth time in last 5 years. Wouldn't that burn your arse so badly that you'd get depressed and won't be able to talk properly? This is happening to Cules right now. Don't make fun of them, support them and shower them some love.
Абе смехурко, вашите последни ШЛ никой няма да ги запомни с някаква хубава игра или доминиране над противниците ами с късмета, това и след 100 години ще се помни, щото ще има запазени клипове, не като мачовете от 50те години на 20 век! Един фен (неутрален) даже си каза - Абе и Барса ги подкрепяха съдиите при някои от техните ШЛ, ама поне играеха красив футбол и имаше за какво да се хване човек, а при Реал хем съдиите ги подкрепят, хем късмета все е с тях, а на всичкото отгоре и играят посредствен футбол чакайки проблясъци на някои от по-изявените фигури! Затова написах че творението на Зидан е един Франкенщайн (УРОД), на който е време късмета да му обърне гръб и да отиде на бунището на футболната история!
Верно не си добре с главата...

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Тоя па
Зидан е един от най-великите футболисти, а вече е останал в историята на играта и като треньор.Отричайки това само показваш какъв коплексар си, ако приемем, че не си просто скучен трол. Тъпо е, когато мразиш повече отколкото обичаш.
Бтв, познанията ти за играта са под нивото на средно статистическия фен на Реал Мадрид пишещ тук...

Зидан е един от най-великите футболисти, а вече е останал в историята на играта и като треньор.Отричайки това само показваш какъв коплексар си, ако приемем, че не си просто скучен трол. Тъпо е, когато мразиш повече отколкото обичаш.
Бтв, познанията ти за играта са под нивото на средно статистическия фен на Реал Мадрид пишещ тук...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Furious_Monk
Когато си спечелил по такъв начин, няма какво да толкова много да кажеш. Остава да се надяваш другият мач да е по-различен и всичко да е наред откъм странични решения... другото са просто оправдания и страх от поглед в реалността.
Няма да се извинявам за това че съм фен на Реал, нито за това че лично аз не съм направил нещо лошо в тази ситуация, но ще се извиня за това че любимият ми отбор участва в подобни мачове, и за това че една част от мен се радва за класирането на финал. Заради тази част от фенщината, мога и ще го направя.
Няма да се извинявам за това че съм фен на Реал, нито за това че лично аз не съм направил нещо лошо в тази ситуация, но ще се извиня за това че любимият ми отбор участва в подобни мачове, и за това че една част от мен се радва за класирането на финал. Заради тази част от фенщината, мога и ще го направя.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
LaRgO написа:nghcvth написа:След мачовете на Рома, Ливърпул и Байерн се говореше за самите мачове и какво е станало в тях. След мачовете на Реал се говори за съдиите. Защо ли е така?
Така е, в двата мача между Ливърпул и Сити, въобще нямаше съдийски грешки. Само някакви си два отменени гола на Сити в супер важни моменти, решаващи за мачовете. И само някакъв си гол от засада. Но там няма нищо срамно, нали ? Всичко е точно
За неправилно отменения гол в края на първото полувреме не съм видял някой фен на Ливърпул да е спорил, всички признаха, че съдията сбърка и Сити са ощетени. Феновете няма какво повече да направят. А и Ливърпул спечели с общ резултат 5:1. Феновете на Реал се хвърлят на амбразурата, вадят някакви мачове на други отбори от предни години, само и само да не признаят че отново са бутани. Единствено Монк имаше доблестта да го признае. Останалите сте едни и същи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- slash1912
- Контакти:
Furious_Monk написа:Когато си спечелил по такъв начин, няма какво да толкова много да кажеш. Остава да се надяваш другият мач да е по-различен и всичко да е наред откъм странични решения... другото са просто оправдания и страх от поглед в реалността.
Браво,голям си!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Монка по заобиколен (завоалиран) път вероятно иска да каже следното:
Преди време се бяхме наредили в кюпа на невинните овчици жертви на съдийската конспирация в полза на Барса (когато изгониха Пепе в мачовете в ШЛ с Барса 2011г.) после обаче последва изгонването на Нани 2013г. (реванша на Олд Трафорд) през 2013/2014г. също имаше някои спорни моменти, мачовете срещу Ман.Сити (2015/2016), после два сблъсъка от миналата и тази година с Байерн и реванша с Юве пак този сезон. Гадно му е че вече са в другия кюп не на жертвите, а на подпомогнатите от съдийството и той като един от малкото фенове на Реал с проблеснала човешка съвест знае че това виси като дамоклиев меч над Реал и в някаква степен придава горчив вкус на последните няколко успеха в ШЛ. Хубаво е че има и такива хора и не всички фенове на Реал са заслепени зомбита.

Преди време се бяхме наредили в кюпа на невинните овчици жертви на съдийската конспирация в полза на Барса (когато изгониха Пепе в мачовете в ШЛ с Барса 2011г.) после обаче последва изгонването на Нани 2013г. (реванша на Олд Трафорд) през 2013/2014г. също имаше някои спорни моменти, мачовете срещу Ман.Сити (2015/2016), после два сблъсъка от миналата и тази година с Байерн и реванша с Юве пак този сезон. Гадно му е че вече са в другия кюп не на жертвите, а на подпомогнатите от съдийството и той като един от малкото фенове на Реал с проблеснала човешка съвест знае че това виси като дамоклиев меч над Реал и в някаква степен придава горчив вкус на последните няколко успеха в ШЛ. Хубаво е че има и такива хора и не всички фенове на Реал са заслепени зомбита.

- Furious_Monk
slash1912 написа:Furious_Monk написа:Когато си спечелил по такъв начин, няма какво да толкова много да кажеш. Остава да се надяваш другият мач да е по-различен и всичко да е наред откъм странични решения... другото са просто оправдания и страх от поглед в реалността.
Браво,голям си!
Не, не съм и никога не съм бил, едва ли ще бъда.
Може и да съм като тях, но въпреки това не искам да бъда като тези които държат цели сайтове, правят уж някакви аматьорски предавания (преди години фенклуба на Реал създаваше подобни, доста по-интересни и най-смешното, понякога по-безпристрастни дискусии), които имат два водещи мотива- омраза и скандал.
Голям е този, който има силата да промени това. Другите просто се борим със собствените си демони, с променлив, понякога привидно шизофреничен резултат.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.