Принципно, ако може да се каже нещо лошо и за Байерн, то е, че ако не можеш да биеш този Реал Мадрид, няма да имаш шанс срещу този Ливърпул. Спестихме им пореден загубен финал.
ШЛ: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:2 FT (4:3 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:2 FT (4:3 agg)
От друга страна, най-тежката група, най-тежкият възможен противник за осминафинал, най-тежкият за четвъртфинал, най-тежкият и за полуфинал и всичко това в най-слабият сезон на клуба от сезон 2008/09 насам. Опълченци пълни, но на финал. След 100 години това ще се помни. 
Принципно, ако може да се каже нещо лошо и за Байерн, то е, че ако не можеш да биеш този Реал Мадрид, няма да имаш шанс срещу този Ливърпул. Спестихме им пореден загубен финал.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Стига глупости! Да, Байерн игра много добре, но колко 100 % положения имаха ? Повечето бяха разбърквания. Да, Реал беше слаб и в двата мача и аз не съм доволен от играта и в момента не ми е чак толкова радостно, но чак пък срам ? Ами Байерн да си беше вкарал НЕ100%-ите положения и да ни бяха били.
Какво да направим, Реал да си вкара автогол ли ?
Барселона е с дубъл, но фенчетата им се пръскат от злоба и комплекси.
хахахаха
Какво да направим, Реал да си вкара автогол ли ?
Барселона е с дубъл, но фенчетата им се пръскат от злоба и комплекси.
- Furious_Monk
Нещо съм крайно раздвоен от случващото се в последно време в клуба и от това класиране. Не знам още какво точно трябва да усетя от тези мачове.
Браво на Бензема за големия мач, който изнесе. Време бе да живне малко. С такава страст и агресия се играе във всеки двубой.
П.П
Много мразя този израз "това ще се помни" и какво точно ще значи той, че друго не се случвало ли...човек помни това което иска, но историята помни всичко.
Браво на Бензема за големия мач, който изнесе. Време бе да живне малко. С такава страст и агресия се играе във всеки двубой.
П.П
Много мразя този израз "това ще се помни" и какво точно ще значи той, че друго не се случвало ли...човек помни това което иска, но историята помни всичко.
Последна промяна от Furious_Monk на 02 май 2018 00:02, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
SilentKiller
сапио, грешиш! Моуриньо изобщо нямаше да допусне толкова положения пред Навас. Щеше да задуши баварците в центъра дори с цената на няколко клонинга-рендета ала Каземиро. Не виждам как Зидан бил подредил правилно отбора в дефанзивен план след като защитата ви беше брюкселско зеле - 20 удара за баварците 9 от тях точни. Зидан просто е некадърник. Друг е въпроса че в Мюнхен Моуриньо с неговата нагласа вероятно нямаше да спечели мача, т.е. ви трябват 2 различни типа треньори за сблъсъците на елиминация в ШЛ.
Засега късмета покрива Зидан, още от мачовете с Волфсбург, но стомната ще се счупи с гръм и трясък в даден момент, както стана в Примера тоя сезон и с рекордната дистанция от Барса.
Засега късмета покрива Зидан, още от мачовете с Волфсбург, но стомната ще се счупи с гръм и трясък в даден момент, както стана в Примера тоя сезон и с рекордната дистанция от Барса.
- paceto
- Контакти:
CSKA69 написа:Паце, изобщо не ги жали каталунчетата - те пишат тук, в темата за мача в раздела на Реал с една, единствена цел - да провокиратРаздавай смело БАНановите кори, да им е сладко
Аз ако взема да спазвам стриктно правилата няма да остане каталунски фен или може би само един - kingofpop.
Би трябвало да кажа честит финал, но няма да кажа! Според мен беше незаслужено! Това е! Да се свършва вече и да се прочиства отбора начело с треньора!
- KOPScousers
- Контакти:
Фараона ви чака на финала, а да знаете, че ако играете както в тези два мача срещу Байерн, картинката ще е доста грозна в Киев. 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Furious_Monk написа:Много мразя този израз "това ще се помни" и какво точно ще значи той, че друго не се случвало ли...човек помни това което иска, но историята помни всичко.
Историята ще помни кой се е класирал, а не дали е бил по-добър. Реал бе по-добър през 2012 срещу Байерн, през 2015 срещу Юве, преди това в някои от отпаданията на осминафинал, но на никого не му пука в момента след като е отпадал.
KOPScousers написа:Фараона ви чака на финала, а да знаете, че ако играете както в тези два мача срещу Байерн, картинката ще е доста грозна в Киев.
Опитът ще надделее в Киев. Бъди умерен оптимист, от мен да го знаеш.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Фараона ви чака на финала, а да знаете, че ако играете както в тези два мача срещу Байерн, картинката ще е доста грозна в Киев.
Вие сте фаворит- факт! Аз не знам какво да мисля след подобен мач. Много съм разочарован!!!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
-
SilentKiller
Иначе жалко че Клопо е такъв неудачник що се отнася до финали...ако Ливърпул бяха с Рафа Бенитес бях сигурен, че щеше да ви пръсне с нещо като онова 4-0 на Анфийлд през 2009г. където ви разката фамилийката. Клопо обаче има само 1 спечелен финал в живота си от мисля че общо 9 (финала за Купата на Германия 2012г.), а в ШЛ и ЛЕ загуби двата си финала, но ще видим де, може и да ни опровергае или Мохамед С Аллах да влезе пак в Год моуд и сам да реши мача!