W84me написа:Иначе се молете все пак да не играете в Европа, че с Ицо Янев ще има нова порция открития.
Я ги кажи тия открития?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Иначе се молете все пак да не играете в Европа, че с Ицо Янев ще има нова порция открития.
Karpachev написа:Хо-хо-хо! Истината било товаИли е истината, защото ти отърва на тебе? Аз пък в това интервю намерих много неистини, искаш ли да ти ги изброя? Само споменавам емблемата и че Киро пак е шампион. Това, че Дебелия е в добри отношения с ГГ и нещата, които говори ви се харесват, не означава че са истина. Венци Корема, мутра и търгаш на мачове ще ни отваря очите за истината. Точно тоя ли бе?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
damyanov1963 написа:Разбрахте ли се кой ще плаща на ВВС за юбилея?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ето какво точно заяви Красимир Каракачанов:
“Цяла България знае, че аз съм левскар. За разлика от други политици нито си сменям пола, нито си сменям политическите убеждения, нито си сменям футболната принадлежност.
Но все пак, ако бъдем обективни, трябва да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на българския футбол. И поради тази причина аз съм се погрижил те да получат пълен комфорт при отразяване на 75-годишнината. И военният клуб и на разположение, 75 години”, заяви Каракачанов.
След като му бе обяснено от министъра на финансите Владислав Горанов и от журналистите, че автентичното дружество става на 70 години, Каракачанов добави:
“Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски кога е основан и какво и как е постигнал като успехи. Длъжен съм да покажа уважение към този клуб, който много време е бил в армията. Поради тази причина ще има програма, която Министерството на отбраната ще участва в нея.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:damyanov1963 написа:Разбрахте ли се кой ще плаща на ВВС за юбилея?
Вие![]()
Ето какво точно заяви Красимир Каракачанов:
“Цяла България знае, че аз съм левскар. За разлика от други политици нито си сменям пола, нито си сменям политическите убеждения, нито си сменям футболната принадлежност.
Но все пак, ако бъдем обективни, трябва да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на българския футбол. И поради тази причина аз съм се погрижил те да получат пълен комфорт при отразяване на 75-годишнината. И военният клуб и на разположение, 75 години”, заяви Каракачанов.
След като му бе обяснено от министъра на финансите Владислав Горанов и от журналистите, че автентичното дружество става на 70 години, Каракачанов добави:
“Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски кога е основан и какво и как е постигнал като успехи. Длъжен съм да покажа уважение към този клуб, който много време е бил в армията. Поради тази причина ще има програма, която Министерството на отбраната ще участва в нея.
phd написа:Христо Янев? Ами добре, успех до края на сезона...
Не ме интересува, честно казано, но понеже ми е симпатичен в някаква степен, все пак се изкушавам да напиша и това:
Учудвам се малко, че хората във футбола с такава лекота си плюят на достойнството. А може би на Янев нищо му е нямало на достойнството, когато го изхвърлиха. Не знам.
А след месец, в случай, че ГГ реши да прави отбор и довлече Стойчо или чужденец - на Ицо Янев пак нищо няма да му има... Железен!
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, Majestic-12 [Bot] и 14 госта