Както казах вече Хайнкес продължава, когато резултата от първия мач е положителен. Когато 2/3 от кариерата ти е минала в митарстване в отбори от сорта на Тенерифе, Атлетик Билбао и Мьонхенгладбах няма как да убедиш хората че си топа на топ. Хитцфелд например изгради цяла епоха в години, когато в Бундеслигата имаше жестока конкуренция с Дортмунд, Леверкузен (които играха и финал в ШЛ) и Вердер Бремен, които бяха в зенита на силите си в началото на 21 век. Хайнкес има един по-дълъг престой в Байерн края на 80те и началото на 90те без да постигне нищо особено, освен отпадането от Цървена Звезда 1991г., което позволи на гнусните сърбета после да спечелят КЕШ и да ни се дуят пред нас (добре че после стана войната малко да им свият перките, щото ни гледаха много от високо тогава как ние българите сме по-низши от тях едва ли не понеже нямаме носител на КЕШ). Та...втория му престой в Байерн е 2011-2013 - едва две години, в едната от които обра всички калъфки. А иначе конкретно за реванша, това което ме тревожи е че ще постъпи като на финала за Купата с Дортмунд 2012г., когато тръгна бързо да връща получен гол и мача завърши катастрофално 5-2 за Дортмунд (впрочем единствения спечелен финал в кариерата на Юрген Клоп и то именно разгром срещу Хайнкес). Прагматичният Анчелоти миналият сезон го бяха отписали за реванша, но човекът търпеливо си изигра картите и удари през второто полувреме приспивайки Реал, които си бяха помислили че баварците са се предали, понеже не атакуваха яростно. Но Хайнкес не е хитрата лисица Анчелоти и ще се поведе по натиска на феновете, че видиш ли първия мач загубата е незаслужена и вероятно ще излезе с някаква суперофанзивна формация, аз затова очаквам Реал да им вкара 2 гола още през първото полувреме, а и Реал няма как да не са си взели поука от реванша срещу Ювентус - просто втори път така да играят в рамките на няколко седмици е изключено, освен това сега не водят с 3-0, а с 2-1 т.е. ще са много по-концентрирани. Дано все пак прогнозата ми да излезе грешна де, ще се радвам много ако нещата се развият по друг начин, защото на всички им писна от незаслужените последни ШЛ на Реал, които и двата пъти не убедиха никого, че са най-добрия отбор в Европа.