Берое-Левски-0:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое-Левски-0:4

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2018 20:21

Някой ако може да ми каже кога точно Левски са ни били като шкембе у довар и като тъпан на селска сватба с 4:0 насред Стара Загора :oops: :lol: :mrgreen: :?: :!: :idea: И всичко това некадърника Ал Бънди Томаш го постигна с убийствена лекота и финес :mrgreen: Евала за което.Вън от Берое мръсен некадърник и скапано менте.Оставка.Веднага.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 29 апр 2018 20:28

Томаш взе да му става навик .7-0 ,6-0 ,0-4
Отдавна му изтече времето, но теца са толкова некадърни , че ич не им е на куреца за него.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2018 20:43

0:7 от Лудогорец,0:6 от Тирето,0:4 от Левски :lol: :mrgreen: Евала на ментето и некадърника Томаш.Който го може си го може.Факт. :lol: :mrgreen:

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 29 апр 2018 21:04

sandi74 написа:0:7 от Лудогорец,0:6 от Тирето,0:4 от Левски :lol: :mrgreen: Евала на ментето и некадърника Томаш.Който го може си го може.Факт. :lol: :mrgreen:

Спрямо тия резултати излиза,че говедата пак са най-големите некадърници :lol: вкараха ни само 4 парцала в сравнение с първите два отбора. :lol: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2018 21:10

pyrwaka написа:
sandi74 написа:0:7 от Лудогорец,0:6 от Тирето,0:4 от Левски :lol: :mrgreen: Евала на ментето и некадърника Томаш.Който го може си го може.Факт. :lol: :mrgreen:

Спрямо тия резултати излиза,че говедата пак са най-големите некадърници :lol: вкараха ни само 4 парцала в сравнение с първите два отбора. :lol: :mrgreen:

Добре че ни пожалиха и не извадиха нож на умряло куче :mrgreen: В тези 3 мача ако противниците ни играеха мъжката срещу трупата на ментето Томаш и не я бяха пожалили головата ни разлика щеше да е поне 0:30 минимум.ФАКТ :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2018 21:21

Интересно защо чак сега се сетихте за Томаш?
Загубите с 0:6 ги възприемсхте за нещо нормално, щото се надявахте да си ги избиете с Левски ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 29 апр 2018 21:22

pyrwaka написа:
MarianDimitrov написа:Аз само така и не разбрах, как така на нас полягате а другите ви мандръсат, както си искат. На всички ли сте сателити, или само на нас ? Да ги изясним нещата !

Кои сте вие, миндил :?:

Ти от тези, които са смели в интернет ли си ?
ЦСКА сме ние ! Най-великите !
Велик ЦСКА !

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 29 апр 2018 21:28

MarianDimitrov написа:
pyrwaka написа:
MarianDimitrov написа:Аз само така и не разбрах, как така на нас полягате а другите ви мандръсат, както си искат. На всички ли сте сателити, или само на нас ? Да ги изясним нещата !

- Не,не съм интернетаджия,аз съм от тези които могат да ти прередят керемидите много бързо. ;)
-Такъв отбор вече няма.Вие сте духачите на фирменния отбор на Григор Ганчев.Ай ся лапай моркова. :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 апр 2018 21:56

MarianDimitrov написа:
pyrwaka написа:

Вие сте Микре Юнайтетед и сте най-смешния клуб в България! ЦСКА умря на 9.IX.16.
Иначе за мача сините се бяха презастраховали с камикадзеto No.2 BЖ. 2 чисти дузпи за Берое не бяха отсъдени. Още в 5та минута Белаид и Гомес направиха "марка" на Райнов и само дето не му счупиха краката и при 0:2 Еуженио бутнат в гръб в нак.поле. Но олигофрените по Диема както винаги замазаха положенията в ползу отбора на народа, като даже твърдяха,че Райнов дори не са опитали да го спънат, а Еуженио не се видяло да го бутат :lol:

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 29 апр 2018 22:37

pyrwaka написа:
MarianDimitrov написа:
pyrwaka написа:

- Не,не съм интернетаджия,аз съм от тези които могат да ти прередят керемидите много бързо. ;)
-Такъв отбор вече няма.Вие сте духачите на фирменния отбор на Григор Ганчев.Ай ся лапай моркова. :lol:

Ние такива интернет лаладжии ги знаем ! В къщи пред компютъра сте много яки :mrgreen: Добре, че има интернет, за да можеш да се правиш на някакъв, защото в живота само надолу гледаш засрамено :mrgreen: И пак повтарям за да се знае и в Тетевен : Ние сме Великия ЦСКА ! Питай Сашо камилата, нали ви е чорбаджия :mrgreen:
Велик ЦСКА !

Върни се в “Берое”