Пийте ... ЛЕВСКИ играе футбол

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kotooshu написа:Честита победа , Левскари!
Пийте ... ЛЕВСКИ играе футбол![]()
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
SANSIRO7 написа:zeitung23 написа:Нищо не е решено. Цска ше ни даде мача и Лудогорец тука. Така че не е сигурно дали сте 3ти. Верея ще ги бием и Ботев също така че....
А имаше дузпа за нас на Райнов но съдията си ви тика това не е нещо ново за вас Левски. Нищо общо нямате с Васил Левски. Иначе Купата ще ви я дадат това се знае. Головете ви ме бяха от игра, то игра нямаше как да ни ги вкарате просто тази схема вашата 6-2-2 или пък 8 1 1 е ясна.
Пич, пий си хаповете.
gzagorov написа:popokutepetel написа:И за кво се мърдосваха цял сезон?
Защото отбор не се гради за месец или два, независимо колко форумни специалисти дават акъл.
zeitung23 написа:Нищо не е решено. Цска ше ни даде мача и Лудогорец тука. Така че не е сигурно дали сте 3ти. Верея ще ги бием и Ботев също така че....
А имаше дузпа за нас на Райнов но съдията си ви тика това не е нещо ново за вас Левски. Нищо общо нямате с Васил Левски. Иначе Купата ще ви я дадат това се знае. Головете ви ме бяха от игра, то игра нямаше как да ни ги вкарате просто тази схема вашата 6-2-2 или пък 8 1 1 е ясна.
zeitung23 написа:Нищо не е решено. Цска ше ни даде мача и Лудогорец тука. Така че не е сигурно дали сте 3ти. Верея ще ги бием и Ботев също така че....
NOMER14 написа:Как поне един припознавач не намина насам. След други мачове бяха много тъдявшни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта