ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / 0:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Берое
98
30%
Равен
36
11%
Победа за Левски
196
59%

Общо гласове: 330

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Неделя /

Мнениеот metodito » 28 апр 2018 21:31

blue avalanche написа:
metodito написа:Появи ли се Белаид в стартовия състав - губим! Ако е Прохи на бека или на крилото - хиксим. Защо, дявол го взел, никой не пуска за повече от един мач Роман на титулярната му позиция? :evil: И другото, което е Вутов е добре да е на пейката.

Защо, дявол го взел, никой не пуска за повече от един мач Роман на титулярната му позиция?

Кого, дявол го взел, да пусне десен бек???

Той е по-умен от мен да го измисли. Със същия успех може да пусне Нашименто или Костов. Просто толкова абсурдно звучи дефанзивен халф на бека, колкото и всичко друго. Крило, да речем на бека, не звучи толкова абсурдно.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 28 апр 2018 21:32

levskarcheto96 написа:Не мога да повярвам!!! Рошу е в групата?!?!?! Какво се случва?!?!

Нормално е накрая Нашименто и Гомез да получат почивка след като изкараха на педал мартенско-априлският маратон.Надявам се Рошу да е напълно мотивиран и да докаже,че не е бил привлечен за да е твърда резерва.Именно в такива мачове се доказва,че заслужаваш място в състава, с уговорката,че на първите двама не им е обещано твърдо титулярно място.

Целта пред отбора беше постигната - класиране за финал.Славия е и удобен, и коварен съперник.Какво ще се случи на финала е рано да се каже - има още 10 дни до тогава.

Относно мача с Берое:все тая ми е как ще завърши честно,даже и да бяхме играли във втората шестица пак щеше да ми е през к**а за измисленото първенство в което още зимата се знаеше кой ще е шампиона.Мъчно ми е за припозналите фенове на ФК Ловеч-Етрополе,които таяха надежда и потънали в злоба и завист търсеха реванш от всички...Накрая видяхме какво се случи.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 апр 2018 21:33

blue avalanche написа:А??? Нали Вутов беше "голямата работа"? Или да ти изкарам постовете, дето му се кланяше?

Да, аз ще го подкрепям момчето, защото вярвам в младите, а ти, освен хейт, някога позитивна позиция ще изразиш ли някога или си тук само да сере6?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2018 21:34

metodito написа:
blue avalanche написа:
metodito написа:Появи ли се Белаид в стартовия състав - губим! Ако е Прохи на бека или на крилото - хиксим. Защо, дявол го взел, никой не пуска за повече от един мач Роман на титулярната му позиция? :evil: И другото, което е Вутов е добре да е на пейката.

Защо, дявол го взел, никой не пуска за повече от един мач Роман на титулярната му позиция?

Той е по-умен от мен да го измисли.

Сам признаваш, че Роси е по-умен от теб, а се опитваш да му даваш акъл. :? Я пак обясни, че никой нищо не разбра...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2018 21:36

metodito написа:
blue avalanche написа:А??? Нали Вутов беше "голямата работа"? Или да ти изкарам постовете, дето му се кланяше?

Да, аз ще го подкрепям момчето, защото вярвам в младите, а ти, освен хейт, някога позитивна позиция ще изразиш ли някога или си тук само да сере6?

Страшно го подкрепяш, ама било добре да е на пейката. Ти сам разбираш ли си какво пишеш?
Не мога да имам позитивна позиция към футболист, който вреди на отбора.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 апр 2018 21:51

metodito написа:
ralka_levskarka написа:

Направи ли си труда да видиш колко играчи имаме застрашени?
Реваха, че Цветкович се контузил, щото играл всеки мач, извади Холмар именно заради многото мачове, да не говорим, че и има 7 картона и пак рев.. Угодия нямате.

А ти какво мислиш за Белаид?

Не го харесвам, но ако си изкара картони ули се контузи, м? Предпочиташ Белаид ли на финала?
От тук Буш е с 4 картона, Нашименто с 3, Панайотов с 4, Прохазка е с 3. Тиам също е с 4, Гомез с 8, Холмар с 7, Яблонски с 4..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 28 апр 2018 22:11

bsz1916 написа:
rebel написа:
galina4 написа:Много труден мач! Отбора на Томаш няма да се "надиграва" със сините както правеше на предишните мачове с Тирето (изключение последния им мач), ами ще тръгне на първа с балтии. Целта им да запазят третото място и ако могат да подлеят вода на сините за следващите им мачове включително и финала за Купата като контузят няко от основените играчи на "Левски".
Зааралиите са традиционно с чорбарска закваска, а и хората на Ганчев вършееят там от години. Спомнете си само как част от футболистите на "Берое" подля вода на Хубчев в мача за купата срещу бившото ЦСКА и го накара да хвърли кърпата.
Най-интересното е, че ако някой някога е подпирал "Берое" за шампионската му титла, то това е именно синия клуб, но това в Стара Загора никой не иска да си го спомня и само се вайкат, как по времето на бай Тошо ги били изхвърлили от "А" група. Нещо, за което те самите си бяха виновни!
Или както казват казанлъкчани - "Ако искаш да видиш какво е неблагодарност, направи добро на някой зааралия!"

"Берое" - "Левски" 0 : 1

Толкова глупости скоро не бях чел. Факт. Не ти е лесно!

Наистина тая Галя няма равна по отношение на глупостите и простотиите . Спомням си преди няколко месеца един неин нескончаем спор във позфорума на Челно море с един много обективен и толерантен фен --" Киро Варна " . Какво ли не направи човека поне малко да я ограмоти и вкара нещо в главата и но накрая вдигна ръце и се отказа .

За глупака всичко което е в състояние да прочете е глупост! Въпросният "обективен" и "толерантен" фен Киро-Варна изля цялата си отвратителна чорбарска помия върху отбора на "Спартак" Варна като ги нарече плебеи и твърдеше, че футболистите на този отбор са били през всичките години по времето на соца на служби в МВР. Нещо което е абсолютна глупост и нагла лъжа. Макар, че общоизвестно е, че след като станаха ЖСК Спартак те бяха на хранилка към Министерството на транспорта подобно на всички тогавашни железничарски ведомствени отбори. Напълно възможно е след 1944 година по времето на комунистите този или онзи спортист не само от спартаклиите във Варна да е бил нареден на работа в МВР така както стана и със доста спортисти от всичките спортни клубове в България по него време. Но "Спартак" Варна никога не е бил ведомствен отбор към МВР! За разлика от "Черно море" които бяха кротнали на яслата на МНО. Просто обидно е в подобен спор да се привличат някакви "спомени" на бивш шумкарин активен борец против фашизма, защото всичките тези люде днес имат наглоста да пренаписват историята във всички нейни области, така както си пренаписаха биографиите.
Що се отнася специално до теб уважаеми господине, редно е да погледнеш поста си и тъпотиите, които си нардил в него. След като оплю София и всвички живеещи в него софиянци, ти въздигна в небесата Стара Загора, като я изкара исторически едва ли не на пъпа на балканската цивилизация.
Впрочем аз така и не разбрах, кое те накара да се намесиш в дискусията ми с "начетения" варненски Киро, но щом започна вайкането как левскарите изкарали "Берое" от "А" група през ония години веднага се усети че си от зааралийските патриоти, които правят-струват, но като чуят името на святото за тах четирибуквие, веднага се снишават.
И накрая ще ти открехна, че в моята глава са влезли и влизат много неща и затова съм успяла в живота! За разлика от твоя милост! Останал си посредствен и малко образован човечец като добавка на вродения ти природно умствен мързел. :)
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 29 апр 2018 02:15

metodito написа:
blue avalanche написа:

Той е по-умен от мен да го измисли. Със същия успех може да пусне Нашименто или Костов. Просто толкова абсурдно звучи дефанзивен халф на бека, колкото и всичко друго. Крило, да речем на бека, не звучи толкова абсурдно.

Аз ще ти отговоря.Защото,благодарение на абсурдната селекция на БориМитов разполагаме със само един десен бек,който е контузен.Прохазка ще играе десен бек,защото - 1.Има опит и достатъчно мачове на тази позиция,2.Е достатъчно тактически грамотен играч,който в повечето случаи се е справял без проблем на тази позиция.Мача е тежък и не бива да се прави точно сега експеримент тип Найденов или някой друг.

ПС-Прохазка се справя наистина почти брилянтно като бек.Неутрализира почти на 100% Енрике в реванша за купата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2018 02:24

sinfen14 написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:

Аз ще ти отговоря.Защото,благодарение на абсурдната селекция на БориМитов разполагаме със само един десен бек,който е контузен.Прохазка ще играе десен бек,защото - 1.Има опит и достатъчно мачове на тази позиция,2.Е достатъчно тактически грамотен играч,който в повечето случаи се е справял без проблем на тази позиция.Мача е тежък и не бива да се прави точно сега експеримент тип Найденов или някой друг.

ПС-Прохазка се справя наистина почти брилянтно като бек.Неутрализира почти на 100% Енрике в реванша за купата.

Той па тоя Енрике една дзвездъ. Човек, наистина е голяма щета това, но така или иначе е щета и на крилото. Той си има място и позиция. Никой не го използва на нея. Аз съм убеден, че Обертан ще се справи там, и? А между другото Прохазка съвсем не е толкова добър на бека. Просто пича където и да го поставиш, ще свърши работа - на мускули, ама... не е това идеята. В защита най-добре да има защитници, в халфовата линия - халфове, отпред - нападатели и тъ нъ. Не е толко сложно.

И онова де играе на Армията, няма крила (без Космонавта). Крила има Разград. Примерно. Сега е моментът - когато го няма "звяра от Дакар" :lol: - да видим дефанзивни халфове Прохазка - Васко! За разлика от Тиам-Гомес, те са от типа раздвижени дефанзивни халфове, които оперират ...ок (не казвам "супер"), както в дефанзивен, така и в офанзивен план.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 29 апр 2018 02:37

Разбирам идеята ти и съм напълно съгласен с нея.Ние задължително трябва да имаме по двама играчи на всеки пост и да се спре с това малоумно преквалифициране на играчи.Роси прави стъпки в тази насока,но очевидно не стана с един трансферен прозорец.Затова и отново ще се наложи Прохазка да играе на бека.Основното предимство,пак казвам е опита му на тази позиция.Иначе,до колкото все повече се говори,словака и Панайотов няма да останат при нас.

Предполагам,че защитата ще е Прохазка-Яблонски-Белаид-Афонсо.Халфове Панайотов-Нашименто-Рошу/Вутов

Върни се в “Левски”