Черно море задържа най-добрите до 2013 г.
Ръководството на Черно море направи мъдър ход, като върза по-голяма част от титулярите и перспективните си футболисти с договори до лятото на 2012 и 2013 г. Сред тях са Георги Илиев, Даниел Георгиев, Йордан Юруков, Мирослав Манолов, Илко Пиргов, Александър Александров-Сашо, Eли Маркес, Даниел Димов и Тодор Колев, както и новите попълнения Александър Александров и Георги Божилов.
Първият подписа за три години, а вторият ще направи същото днес или утре. Единствено на Милен Петков ангажиментите към клуба изтичат през това лято, а на Атанас Борносузов - през декември.
Най-вероятно обаче Наката ще преподпише.
http://www.novsport.com/news76484_1059.html
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
-
- Контакти:
Re: Черно море задържа най-добрите до 2013 г.
Разумно!Така ще се избегнат и номера от тия дето Периш и Рикардо започнаха да въртят!
Аз много харесвам Наката,дано му предложат нов договор.
Аз много харесвам Наката,дано му предложат нов договор.
Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
Fichango написа:Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
колега ти голям лаф каза,точно от тези футболисти ще се чудят кой да разкарат-хахаха,единствено новите попълнения ще видим как ще се напаснат към отбора,но за гореспоменатите футболисти са ядрото на отбора-така че без коментар,нещо си объркал рейса(темата) пич

HASTA DE LA VICTORIA
- krum_kravov
- Контакти:
thebully написа:Fichango написа:Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
колега ти голям лаф каза,точно от тези футболисти ще се чудят кой да разкарат-хахаха,единствено новите попълнения ще видим как ще се напаснат към отбора,но за гореспоменатите футболисти са ядрото на отбора-така че без коментар,нещо си объркал рейса(темата) пич![]()
![]()
Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби. От всички тези футболисти съм сигурен, че поне един ще ви разочарова занапред. Някога Алекс беше най-великия (прекалено добър бил за Левски) сега ще му устройвате ад във Варна. Разбирам ви, че сега ви е паднало да имате що годе стойностен отбор и някакви успехи (след дългите години в Б група, насадили у вас дълбоки комплекси), макар че вашите успехи какви са- победи над Искра Стал, Левски и ЦСКА- вие само за това говорите, забравяйки, че повечето от вас не са били родени при последната победа на Левски или участие в евротурнирите. Така че по-кротко бе хора, добър отбор имате, стискам ви палци за купата след като отстранихте моя отбор по категоричен начин с резултат и игра. Но спрете да говорите за синьо-червена мъгла, спрете да мислите ,че софийските отбори ви пречат и че ги подпират съдиите за ваша сметка. По-добре подкрепете Спартак за спасяването му, че да има на какво да се радвате после когато ги биете като тъпан.
Fichango написа:Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
Да,бе.Това да не е твоя отбор,дето не си знае играчите.

Само Черно море.
krum_kravov написа:thebully написа:Fichango написа:Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
колега ти голям лаф каза,точно от тези футболисти ще се чудят кой да разкарат-хахаха,единствено новите попълнения ще видим как ще се напаснат към отбора,но за гореспоменатите футболисти са ядрото на отбора-така че без коментар,нещо си объркал рейса(темата) пич![]()
![]()
Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби. От всички тези футболисти съм сигурен, че поне един ще ви разочарова занапред. Някога Алекс беше най-великия (прекалено добър бил за Левски) сега ще му устройвате ад във Варна. Разбирам ви, че сега ви е паднало да имате що годе стойностен отбор и някакви успехи (след дългите години в Б група, насадили у вас дълбоки комплекси), макар че вашите успехи какви са- победи над Искра Стал, Левски и ЦСКА- вие само за това говорите, забравяйки, че повечето от вас не са били родени при последната победа на Левски или участие в евротурнирите. Така че по-кротко бе хора, добър отбор имате, стискам ви палци за купата след като отстранихте моя отбор по категоричен начин с резултат и игра. Но спрете да говорите за синьо-червена мъгла, спрете да мислите ,че софийските отбори ви пречат и че ги подпират съдиите за ваша сметка. По-добре подкрепете Спартак за спасяването му, че да има на какво да се радвате после когато ги биете като тъпан.
Много добре казано!!!!

- Ticha
- Контакти:
krum_kravov написа:Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби. От всички тези футболисти съм сигурен, че поне един ще ви разочарова занапред. Някога Алекс беше най-великия (прекалено добър бил за Левски) сега ще му устройвате ад във Варна. Разбирам ви, че сега ви е паднало да имате що годе стойностен отбор и някакви успехи (след дългите години в Б група, насадили у вас дълбоки комплекси), макар че вашите успехи какви са- победи над Искра Стал, Левски и ЦСКА- вие само за това говорите, забравяйки, че повечето от вас не са били родени при последната победа на Левски или участие в евротурнирите. Така че по-кротко бе хора, добър отбор имате, стискам ви палци за купата след като отстранихте моя отбор по категоричен начин с резултат и игра. Но спрете да говорите за синьо-червена мъгла, спрете да мислите ,че софийските отбори ви пречат и че ги подпират съдиите за ваша сметка. По-добре подкрепете Спартак за спасяването му, че да има на какво да се радвате после когато ги биете като тъпан.
Незнам кой е докачлив. Това си е една нормална тема за договорите на нашите футболисти. Никъде не се споменаваше друг отбор преди този изключително "недокачлив" коментар че ще се чудим половината как да ги разкараме. Не мисля че ако аз примерно бях написал такова мнение в някой чужд форум, реакцията щеше да е различна.
krum_kravov написа:thebully написа:Fichango написа:Догодина ще се чудят половината как да ги разкарат
![]()
Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби.
къде ми видя мнението да е грубо,след като преподписват за 3 години напред-как да му приема мнението на колегата,каква му е логиката,аз ще ти кажа-няма такава(поредното чесане на езици),много големи професори станахте-господа от синия отбор,гледайте си вашия клуб и подготовка-трансфери и си ги коментирайте,току виж Борат пак е продал някой за да върже бюджета,пс-да беше спартаклия щях да ти приема мнението,ама на такива бояджии като тебе уви нямам какво друго да кажа,support your local team

HASTA DE LA VICTORIA
- krum_kravov
- Контакти:
fraport написа:krum_kravov написа:
....................OT VARNA BIL A NE SI ZA VARNENSKI OTBOR AMI KAJI OT KOI OTBOR SI BE I NA KOLKO MACHA NA OTBORA SI SI HODIL SIGURNO E NIAKOI OT SOFIISKITE EVROIDIOTI CSKA ILI LEVSKI AMI TE KAKVO SA POSTIGNALI BILI SME ISKRA STAL SAMO AMI VIE KAKVO STE BILI BE EVROIDIOTI BATE,JILINA ,DEBRECEN,TAMPERE SMESHNICI
Мацко, пиши на кирилица. Левскар съм и съм ходил на доста мачове на Левски. Това, че съм варненец не значи, че трябва да съм от варненски отбор. Варненец съм и се гордея с това. Левскар съм и се гордея с това.