Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Neron » 27 апр 2018 16:55

thresh написа:
Neron написа:В Ивентим вече има схема с местата. Интересно е, че дават буферна зона между А и Б. Според тази схема голяма част от А вече е продадена?!?! Последно пуснати ли са билетите или не?

Купувай смело. Вече си взех 2 за А

Айде още 2 и от мен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 17:00

Corwin написа:
TristaNNN написа:Аз искам да похваля Русев за маркетинговия трик да покани Джерард Бътлър в съблекалнята след мача с тирейците и да го остави да се пощрака с нашите футболисти. Щото тия дни във вестниците пише, че Бътлър е Левскар, Бътлър празнува победата с Левски и т.н. , а от днес и някои международни издания почнаха да раздухват случката. Това е много хубава реклама за клуба ни. :)

И аз това си мислех. Русев в това отношение е играч от класа. По абсолютно същата причина в отбора изобщо взехме Ривалдиньо... заради известнотта на баща му. Според мен идеята е да се постигне exposure, което да привлече 1. някой залъгал се западен спонсор и 2. млади футболисти, които да знаят, че от този клуб ще ги забележат на Запад.
Дано успее.

Разбира се. На мен ето тези ходове на ръководството (Странно защо сякаш остават малко неразбрани и недооценени от привържениците ни :roll: ) ми дават надежда, че отборът се връща полека-лека към европейските си маниери и в един момент, веднъж-завинаги, ще преминем границата със семките и шкембето, така както беше преди десестина години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 апр 2018 17:04

Neron написа:
thresh написа:
Neron написа:В Ивентим вече има схема с местата. Интересно е, че дават буферна зона между А и Б. Според тази схема голяма част от А вече е продадена?!?! Последно пуснати ли са билетите или не?

Айде още 2 и от мен.

Хайде още 3 и от мен :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 апр 2018 17:05

Трололо какъв отговор от ръководството :lol: :mrgreen: :mrgreen:

В момента ПФК Левски извършва правна консултация с намерението да даде шанс на "цска-софия" да докаже твърденията си по съдебен път.

В духа на придържането към фактите, искаме да обърнем внимание на ръководството на "цска-софия", че посочените в декларацията им футболисти Антон Карачанаков и Коста Янев са се състезавали за отбора на тогава все още съществуващия автентичен клуб ЦСКА, а не за този на "цска-софия".
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 апр 2018 17:06

А някой в Eventim как мощно се издъни с тия билет, не е истина.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2018 17:11

JackPackage написа:Трололо какъв отговор от ръководството :lol: :mrgreen: :mrgreen:

В момента ПФК Левски извършва правна консултация с намерението да даде шанс на "цска-софия" да докаже твърденията си по съдебен път.

В духа на придържането към фактите, искаме да обърнем внимание на ръководството на "цска-софия", че посочените в декларацията им футболисти Антон Карачанаков и Коста Янев са се състезавали за отбора на тогава все още съществуващия автентичен клуб ЦСКА, а не за този на "цска-софия".

Изображение
Eдвам е стигнал до Ринг МОЛ :( :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 27 апр 2018 17:14

ах как мощно сме сипали на припознавачите с големия черпак 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 27 апр 2018 17:31

ralka_levskarka написа:
Neron написа:
thresh написа:

Айде още 2 и от мен.

Хайде още 3 и от мен :mrgreen:

Шоуто ще е във В сектор. Който има желание, да се присъединява да казва, ще ви кажа местата, които сме заели (близо 80 човека сме за сега - от различни групи през годините и доста фенове на възраст, познати лица от сектор Б през 90-те и началото на 21 век).

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 17:32

Corwin написа:А някой в Eventim как мощно се издъни с тия билет, не е истина.

Да бе, баси, какво се случва днес :?: Значи, първо излиза "новинатa", че билетите се продават, която нашето ръководство отрича и няколко часа след това народът граби от Ивентим. :roll: Аз ще изчакам малко за нещо ново от официален характер.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2018 17:33

TristaNNN написа:
Corwin написа:А някой в Eventim как мощно се издъни с тия билет, не е истина.

Да бе, баси, какво се случва днес :?: Значи, първо излиза "новинатa", че билетите се продават, която нашето ръководство отрича и няколко часа след това народът граби от Ивентим. :roll: Аз ще изчакам малко за нещо ново от официален характер.

Вече има над 1000 продадени билета.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”