Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2018 16:22

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:Няма бре, никой няма да мести юбилея, не се тревожете. Колкото до посещаемостта, ГГ ще уреди тая работа с транспортните фирми и някак ще го докарате до 25 000 - 26 000, хич не се кахърете. Освен това никога не е късно да влезе в сила промоцията с безплатните билети за детето на комшията, бабите в блока, дядовците от парковете и гарата, леличките от форума на Бг Мама и други "футболни" люде от всякаква възраст, пол и занятие. :)

Май единствените, които се тревожат за юбилея ни са динамовци, чак седнали да смятат колко цесекари ще бъдат на стадиона. :) Нали ЦСКА умре бре броячи? Какво сте се закахърили?

То че умре - умре, няма спор, а пък аз как съм се закахърил за юбилея ако знаеш ...
Просто високата ми футболна култура изисква да се интересувам и от това, няма как, а и честно казано ми е много любопитно да видя доколко ще се сбъднат прогнозите на твоите колеги-глашатаи. :geek:

[offtopic]По-скоро ти е умрела циганката на тебе. :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 16:36

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:Няма бре, никой няма да мести юбилея, не се тревожете. Колкото до посещаемостта, ГГ ще уреди тая работа с транспортните фирми и някак ще го докарате до 25 000 - 26 000, хич не се кахърете. Освен това никога не е късно да влезе в сила промоцията с безплатните билети за детето на комшията, бабите в блока, дядовците от парковете и гарата, леличките от форума на Бг Мама и други "футболни" люде от всякаква възраст, пол и занятие. :)

Май единствените, които се тревожат за юбилея ни са динамовци, чак седнали да смятат колко цесекари ще бъдат на стадиона. :) Нали ЦСКА умре бре броячи? Какво сте се закахърили?

То че умре - умре, няма спор, а пък аз как съм се закахърил за юбилея ако знаеш ...
Просто високата ми футболна култура изисква да се интересувам и от това, няма как, а и честно казано ми е много любопитно да видя доколко ще се сбъднат прогнозите на твоите колеги-глашатаи. :geek:

[offtopic]Ще си припозная друга циганка. :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 апр 2018 16:42

delqnski47 написа:
trokadero_ написа:Много е противоречиво да се маха Стамен Белчев.

Аз съм на същото мнение.
Преди да се маха Стамен трябва да има яснота как ще се надгражда отбора и дали ще се инвестира сериозно там. Без читави футболисти е безсмислено да се сменя Стамен. То и сега сме мнайсет точки пред динамовци и се класирахме за ЕКТ. Ако ще има същите резултати със скъпоплатен треньор, то упражнението е безсмислено - справка играещите на Виваком арена. Маса пари плащат за вносен треньор и футболисти и нищо - пак са зад нас.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Karpachev

Мнениеот Karpachev » 27 апр 2018 16:46

Аз като гледах какво ви правим с 10 човека и изобщо как от всички мачове до сега не сте ни надиграли нито веднъж, то започвам да се съмнявам в начина, по който си печелите мачовете с останалите отбори.
Колкото до класирането ви за ЕКТ - няма голям смисъл от него. Дори и да не ми вярвате, скоро ще се уверите сами.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 апр 2018 16:48

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:

[offtopic]Ще си припозная друга циганка. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Славия?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Така ще имат шанс за купа по случай панихидата.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 апр 2018 17:08

delqnski47 написа:

Аз съм на същото мнение.

АхААХАХА
Тоа и вратарчети са ви най-слабите в отбора .

Махайте ги ако искате да сте поне трети

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2018 17:15

https://www.sportal.bg/news.php?news=721789

:mrgreen: Ххахаха,тез ги жегнАхме нещо.И ми говорят за някакво си ''неприемливо '' поведение.Същите,които изписват имената на противниците си с малки букви,молятисе...
Иначе успяха най-накрая да жегнат нашите ръководители и да им обърнат внимание след хилядите им идиотски декларации срещу нас.Ся глей ква война на декларации ке падне :mrgreen:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 апр 2018 17:15

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:

Аз съм на същото мнение.

АхААХАХА
Тоа и вратарчети са ви най-слабите в отбора .

Махайте ги ако искате да сте поне трети

ЦСКА 3ти не може да стане. Но вие имате още шанс.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 апр 2018 17:17

delqnski47 написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=721789

:mrgreen: Ххахаха,тез ги жегнАхме нещо.И ми говорят за някакво си ''неприемливо '' поведение.Същите,които изписват имената на противниците си с малки букви,молятисе...

Напомняме ви кои сте вие, че ни давате някакви смехотворни примери с контузии на играчи от друг отбор :lol: :twisted:

Викнете Първан да ви защитава и да убеждава съда как заради мнение на някой от форум сте си писали декларацийката :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2018 17:19

JackPackage написа:
delqnski47 написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=721789

Напомняме ви кои сте вие, че ни давате някакви смехотворни примери с контузии на играчи от друг отбор :lol: :twisted:

Викнете Първан да ви защитава и да убеждава съда как заради мнение на някой от форум сте си писали декларацийката :mrgreen: :mrgreen:

Можете да пишете ''Литекс'',ако щете.Ама да изписвате ЦСКА-София с малки букви е такава тежка селяния че няма накъде. :lol: А същите обиждат нас,че сме били ''селяни''.
Не че ми пука какво си пишете,просто ми направи впечатление как хора като вашите ръководители говорят,едва ли не,за добро поведение.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”