Player написа:Всички с висящ картони да играят и да чистят. Поне ще играят 1 мач, а не да пропуснат 2.
Гомез при 9 картон отнася два мача.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:Всички с висящ картони да играят и да чистят. Поне ще играят 1 мач, а не да пропуснат 2.
helic написа:blue avalanche написа:ChuckNorris написа:blue avalanche написа:Ако правилно съм разбрал колегите, в мача с Берое трябва да играят всички, висящи с картони, да си изкарат картон (по възможност жълт), следващия мач да се чудим как да сглобим отбор и т.н.???![]()
Това значи да ритаме като коне, да покажем на всички, че наистина сме рогачи/ръгачи и да завършим мача в Ст.Загора със енннайсе ЖК.
Правилно ли съм разбрал?
Това с чистенето на картони е нормална практика и в най-големите европейски отбори.
Какво толкова учудващо има? Това не значи, че всеки, който виси с картони трябва да го изчисти, но поне трима футболисти е абсолютно в ред на нещата да го направят. Тоя мач с Берое не е от първостепенна важност, но не е като да е хич без значение, че да излезем с втория отбор.
Ако всички си "изчистят" картоните, в мача с Ботев с кой отбор ще излезем? Третия?
чак пък третия - Яблонски ще бъде заместен от Белаид, в нападение ще играем с Ривалдиньо и Вутов
Какво му е толкова третото на един състав като
Митрев-Ивайло Найденов-Белаид-Холмар-Фигейредо (Горанов)-Прохазка-Нашименто-Обертан-Паулиньо-Вутов-Ривалдиньо?
И даже ако Роси реши може да пусне да почива примерно Паулиньо и да го замести с Кабрал. Пък следващия мач да почива Обертан (който май също виси с 4 картона, макар и да го няма в статията)
TristaNNN написа:... Ако не сте забравили - Берое все още се бори за третото място, както и ние, и тази визита в неделя не бива да се подценява. Това не е мач със Сокол (Марково) все пак.
Captain Stottlemeyer написа:TristaNNN написа:... Ако не сте забравили - Берое все още се бори за третото място, както и ние, и тази визита в неделя не бива да се подценява. Това не е мач със Сокол (Марково) все пак.
Дано не стане като "оня мач" за купата със "Сокол" (Марково), когато с човек по-малко ни водеха с 1:0 до 90-та минута!...
alexdb написа:Captain Stottlemeyer написа:TristaNNN написа:... Ако не сте забравили - Берое все още се бори за третото място, както и ние, и тази визита в неделя не бива да се подценява. Това не е мач със Сокол (Марково) все пак.
Дано не стане като "оня мач" за купата със "Сокол" (Марково), когато с човек по-малко ни водеха с 1:0 до 90-та минута!...
Ти пък какъв пример измисли. Там поне бихме накрая
Captain Stottlemeyer написа:alexdb написа:Captain Stottlemeyer написа:TristaNNN написа:... Ако не сте забравили - Берое все още се бори за третото място, както и ние, и тази визита в неделя не бива да се подценява. Това не е мач със Сокол (Марково) все пак.
Ти пък какъв пример измисли. Там поне бихме накрая
Ами добре че бихме, щото ако не бяхме били, щеше да ме е срам да се покажа пред приятелите-цесекари поне 1 месец!...Дано да не греша, но за този мач съм спокоен, напрежението за "Берое" е много по-голямо, ние имаме алтернатива, пък и футболистите ще играят с настроение след изхвърлянето на люляците...
ChuckNorris написа:blue avalanche написа:Ако правилно съм разбрал колегите, в мача с Берое трябва да играят всички, висящи с картони, да си изкарат картон (по възможност жълт), следващия мач да се чудим как да сглобим отбор и т.н.???![]()
Това значи да ритаме като коне, да покажем на всички, че наистина сме рогачи/ръгачи и да завършим мача в Ст.Загора със енннайсе ЖК.
Правилно ли съм разбрал?
Това с чистенето на картони е нормална практика и в най-големите европейски отбори.
Какво толкова учудващо има? Това не значи, че всеки, който виси с картони трябва да го изчисти, но поне трима футболисти е абсолютно в ред на нещата да го направят. Тоя мач с Берое не е от първостепенна важност, но не е като да е хич без значение, че да излезем с втория отбор.
greenday написа:Финал преди финала! Много по-спокойни ще влезнем срещу Славия, ако сме 3-ти, иначе на 9-ти май залогът ще е двоен-Европа и купа! Дано футболистите осъзнаят, че сезонът ще се осмисли с 3 победи в следващите 3 мача и да ги изиграят на 101%! Роси да мисли врътки, но трябва да му се обясни, че за дебелият вече е почнал финалът и нищо чудно да ни гонят футболисти на поразия!
Затова неделя трябва леко и без напрежение да ги победим! Дано видим Кабрал, Костов, Васко и други по-периферни играчи, борещи се за свещеното "Л", за себе си, за нас, за купата!
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 14 госта