Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Neron » 27 апр 2018 16:23

Прекалено много билети ще отпуснат за Славия. Цели 3 блока :lol: :lol: Това означава около 33 - 34 000 билета за левскари. За Монтана срещу покойниците въобще не бяха толкова щедри от ПФЛ. Тогава те получиха само един блок.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2018 16:26

Те Славия ще имат по-малко хора и от Монтана сигурно.

Абе, кой кретен насрочва мачовете в тая държава? Финал за купата в сряда? В работен ден и сигурно пак ще го плеснат от 6 часа, понеже не им се работи по тъмно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 27 апр 2018 16:28

Мача е от 19:30

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 27 апр 2018 16:29

rhaegar написа:Те Славия ще имат по-малко хора и от Монтана сигурно.

Абе, кой кретен насрочва мачовете в тая държава? Финал за купата в сряда? В работен ден и сигурно пак ще го плеснат от 6 часа, понеже не им се работи по тъмно.

Мача е от 19:30. Малко по-нормално е.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 16:34

thresh написа:
rhaegar написа:Те Славия ще имат по-малко хора и от Монтана сигурно.

Мача е от 19:30. Малко по-нормално е.

То и един от последните три мача с тирейците беше насрочен за толкова, ама техният кръстител г-н Борисов рече да се играе в 18:00. Така че хич не бързайте да се радвате на предварително оповестения час. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 апр 2018 16:39

В Ивентим вече има схема с местата. Интересно е, че дават буферна зона между А и Б. Според тази схема голяма част от А вече е продадена?!?! Последно пуснати ли са билетите или не?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 27 апр 2018 16:40

Neron написа:В Ивентим вече има схема с местата. Интересно е, че дават буферна зона между А и Б. Според тази схема голяма част от А вече е продадена?!?! Последно пуснати ли са билетите или не?

Купувай смело. Вече си взех 2 за А

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2018 16:41

Ем 19:30 е по-добре, дано остане. Съмнявам се че ще мога да отида, но поне за останалите хора да е нормално.

И все пак е кофти в работен ден, хората от провинцията трябва да мислят варианти как да отидат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2018 16:41

[center]Омразата не е добър съветник
[/center]

Левскари и привърженици на футбола,

От новините вчера разбрахме, че играчът на "цска-софия" Фернандо Каранга е с установена травма на коляното. Тази новина беше съпроводена с публична декларация на неговия клуб. Поради характера и съдържанието на тази декларация, ПФК Левски е задължен да отговори.

Ръководството на клуба пожелава на Фернандо Каранга бързо и пълно възстановяване. Използваме възможността да предадем и личните пожелания на Хали Тиам за скорошно възстановяване.

Препоръчваме на ръководството на "цска-софия" да включи в обхвата на обявените допълнителни медицински консултации за състоянието на Фернандо Каранга и оценка на решението на медицинския щаб на техния клуб при съмнения за тежка контузия да върне в игра въпросния състезател. Надяваме се, че ще има обективна медицинска информация относно това в каква степен текущото състояние на техния състезател се дължи на сблъсъка с Хали Тиам и отделно от допълнителните минути в игра на състезателя и действията, които той е извършил в тези минути.

Скандално е обвинението, че нашият клуб е планирал умишлена контузия. Това е долнопробна лъжа. В момента ПФК Левски извършва правна консултация с намерението да даде шанс на "цска-софия" да докаже твърденията си по съдебен път. Неприемливо е ръководството на "цска-софия" да търси обяснение за постигнатите от техния клуб резултати с лъжи по адрес на нашия клуб. Именно такъв тон и тип поведение пораждат агресия, която виждаме да се проявява понякога по стадионите. И може би неслучайно в днешно интервю Аспарух Никодимов се обърна с расистки израз към нашия състезател, наричайки го „човекоядец“.

В духа на придържането към фактите, искаме да обърнем внимание на ръководството на "цска-софия", че посочените в декларацията им футболисти Антон Карачанаков и Коста Янев са се състезавали за отбора на тогава все още съществуващия автентичен клуб ЦСКА, а не за този на "цска-софия".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 апр 2018 16:46

TristaNNN написа:Аз искам да похваля Русев за маркетинговия трик да покани Джерард Бътлър в съблекалнята след мача с тирейците и да го остави да се пощрака с нашите футболисти. Щото тия дни във вестниците пише, че Бътлър е Левскар, Бътлър празнува победата с Левски и т.н. , а от днес и някои международни издания почнаха да раздухват случката. Това е много хубава реклама за клуба ни. :)

И аз това си мислех. Русев в това отношение е играч от класа. По абсолютно същата причина в отбора изобщо взехме Ривалдиньо... заради известнотта на баща му. Според мен идеята е да се постигне exposure, което да привлече 1. някой залъгал се западен спонсор и 2. млади футболисти, които да знаят, че от този клуб ще ги забележат на Запад.
Дано успее.

Върни се в “Левски”