Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 27 апр 2018 14:16

Teo написа:Какво става с емблемата, ще я плащаме ли?!
@ Му е*а майката какво се чака още????

"Татко каза, че ще ми купи колело, обаче друг път."
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 апр 2018 14:25

JackPackage написа:Пишете една декларация до Прокуратурата, Цацаров ще ви помогне за каквото трябва :lol:

Нема смисъл, щото веднага ще последва ...... донос. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 апр 2018 15:04

И ква стана тя?
Вместо 70 000 на Националния – 15 000 на Армията.
Вместо Ливърпул, Барселона, Нотингам или в краен случай Ливърпул – Лудогорец.
Вместо Металика, АС/DC или Бон Джоуви – Данчето.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 апр 2018 15:16

Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга отправи емоционално обръщение към феновете, които му оказват голяма подкрепа. Голмайсторът беше тежко контузен от Хали Тиам в дербито с Левски (2:2), след което "армейците" отпаднаха от турнира за Купата на България. Преди реванша пък Каранга узна трагичната вест от родината му Бразилия за кончината на майка му.

"Искам преди всичко да благодаря за стотиците съобщения, които ми изпратихте! Благодаря ви за подкрепата, тя ми даде сили да преодолея болката от загубата на мама и травмата в сряда! За съжаление, ще отсъствам за известно време от терените, но нямам търпение да се раздавам за най-великата публика! Благодаря ви за всичко, показахте защо ЦСКА е повече от клуб!", написа в социалната мрежа Каранга.

"Напълнете стадиона на 5 май, няма нищо по-хубаво от това да покажем тогава, че червената общност е едно цяло! САМО ЦСКА!"
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 15:27

Няма бре, никой няма да мести юбилея, не се тревожете. Колкото до посещаемостта, ГГ ще уреди тая работа с транспортните фирми и някак ще го докарате до 25 000 - 26 000, хич не се кахърете. Освен това никога не е късно да влезе в сила промоцията с безплатните билети за детето на комшията, бабите в блока, дядовците от парковете и гарата, леличките от форума на Бг Мама и други "футболни" люде от всякаква възраст, пол и занятие. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 апр 2018 15:53

TristaNNN написа:Няма бре, никой няма да мести юбилея, не се тревожете. Колкото до посещаемостта, ГГ ще уреди тая работа с транспортните фирми и някак ще го докарате до 25 000 - 26 000, хич не се кахърете. Освен това никога не е късно да влезе в сила промоцията с безплатните билети за детето на комшията, бабите в блока, дядовците от парковете и гарата, леличките от форума на Бг Мама и други "футболни" люде от всякаква възраст, пол и занятие. :)

Май единствените, които се тревожат за юбилея ни са динамовци, чак седнали да смятат колко цесекари ще бъдат на стадиона. :) Нали ЦСКА умре бре броячи? Какво сте се закахърили?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Karpachev

Мнениеот Karpachev » 27 апр 2018 16:02

Принципно сме озадачени какъв точно юбилей ще празнувате. 20 години от първата титла ли?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 апр 2018 16:14

Много е противоречиво да се маха Стамен Белчев. Човека цял сезон показа, че работи правилно и възпитано. Може би ще е грешка да се махне , но може би не .
Мисля си , че ще бъде махнат и ще дойде някой нов , но да се запитаме кой ще е той ? Варианти няма много - Стойчо Младенов , Любо Пенев и кой друг , то не остана ? Може би някой чужденец , но едва ли.

По-отношение на селекцията се видя , че много футболисти не са за този отбор и няма с какво да му помогнат. Като започнем от някои от чужденците Лое и стигнем до Бодуров , който във всеки мач прави недопустими грешки.
За Лига Европа трябва да се освободят тези играчи и да се вземат поне 5-6 нови качествени играчи. От чужденците може би само Каранга и Енрике заслужават място в отбора.
Барт цял сезон търка пейката и винаги е контузен и си мисля ,че стои само заради заплата в отбора.

Останаха още няколко мача до края на сезона и трябва да се обмисли всичко много хубаво.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2018 16:17

trokadero_ написа:Много е противоречиво да се маха Стамен Белчев.

Аз съм на същото мнение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2018 16:20

Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:Няма бре, никой няма да мести юбилея, не се тревожете. Колкото до посещаемостта, ГГ ще уреди тая работа с транспортните фирми и някак ще го докарате до 25 000 - 26 000, хич не се кахърете. Освен това никога не е късно да влезе в сила промоцията с безплатните билети за детето на комшията, бабите в блока, дядовците от парковете и гарата, леличките от форума на Бг Мама и други "футболни" люде от всякаква възраст, пол и занятие. :)

Май единствените, които се тревожат за юбилея ни са динамовци, чак седнали да смятат колко цесекари ще бъдат на стадиона. :) Нали ЦСКА умре бре броячи? Какво сте се закахърили?

То че умре - умре, няма спор, а пък аз как съм се закахърил за юбилея ако знаеш ...
Просто високата ми футболна култура изисква да се интересувам и от това, няма как, а и честно казано ми е много любопитно да видя доколко ще се сбъднат прогнозите на твоите колеги-глашатаи. :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”