Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 26 апр 2018 21:45

maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Успокой топката пък ти бе, ще вземеш да получиш апоплектичен удар! Веднъж ни бихте резервите и вече не може да се говори с вас! :shock: :lol: :lol:
А оттук насетне ни чака ЕКТ! Не съм сигурен, че това важи и за вас, защото шкембелията се заканва да покаже мустака отново! :mrgreen:
И след като ще играем в ЕКТ, селекцията ще е на съвсем друго ниво, чат ли си?! То досега като точков актив ни дишахте прахта, а от новия сезон срещу вас да тичаме няма да ни стигнете! :mrgreen:

Я отвори темата със селекцията отворко . То и с тази трупа щяхте да сте отличници . Щом ви харесва полуфинал с 16 точки зад Лудите и 16 пред нас . Само това ви пожелавам да ви се случва . Пожелавам ви също да си запазите Стамен и капитана за много години на пред . А да и този път не си същия разбирач да ми говориш за крила , късмет и т.н. Няма ли какво да кажеш как играете ( или не играете ) с човек повече 60 мин. ? Нещо почна да ти бяга материята . А и последно вие нас не може да ти отстраните ( мега слабите ) те за ЕКТ се борят .

То и тази селекция са отличници, в сравнение с вашата! За крила няма да ти говоря, ще те открехна на психология! Ако ни бяха зачели гола, просто отичахте в канала! Но не ни го зачетоха, и футболистите се пречупиха, съдията си свърши работата! Славия също ще си свърши нейната! :shock: :mrgreen:

ПП А аз ви пожелавам да си запазите Обертан и испанеца! Никой футболист от Трета лига не може да върши работа, като тяхната! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:46

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Имам чувството, че медицината е безсилна да помогне на някой хора тука. :lol:
Кога ще ни натиграете по един мач с достойнство питам?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП При 1:2 и 30 минути оставащо време отивахте на 7-ца!

Тоест, защото на теб така ти се иска, голът трябва задължително да е редовен?

Никаква засада няма, РЕДОВЕН ГОЛ отменен!
@ МАЧА отиваше към 1:7.... СЪДИЯТА за пореден път ни ЗАКЛА в КЛЮЧОВ МОМЕНТ!

Добре да приемем , че Тиам играе умишлено . Съдията свири за нас . За какво искаш оставка на Стамен ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2018 21:47

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Имам чувството, че медицината е безсилна да помогне на някой хора тука. :lol:
Кога ще ни натиграете по един мач с достойнство питам?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това, че имаш диплома от НСА, не те прави автоматично разбиращ правилата на играта футбол! Сладурите от Диема така и не показаха забавен каданс от другата страна, на линията на засадата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2018 21:47

maxi1914 написа:
kolokolo написа:
maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .

Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .

МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .

Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 апр 2018 21:48

maxi1914 написа:Ти нещо не си в ред . Кога допуснахме 4 гола в 1 мач този сезон ? Я се събуди Чорбата е от вашия отбор не от нашия ? Колко удара имате в очертанията на вратата ? Чорбата колко беше наказан и защо не получи ЧК ? Е това е подпиране .

Всъщност вчера допуснахте три гола, но един не ни го зачетоха! Та от 3 до 4-ри не е далече! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:48

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Успокой топката пък ти бе, ще вземеш да получиш апоплектичен удар! Веднъж ни бихте резервите и вече не може да се говори с вас! :shock: :lol: :lol:
А оттук насетне ни чака ЕКТ! Не съм сигурен, че това важи и за вас, защото шкембелията се заканва да покаже мустака отново! :mrgreen:
И след като ще играем в ЕКТ, селекцията ще е на съвсем друго ниво, чат ли си?! То досега като точков актив ни дишахте прахта, а от новия сезон срещу вас да тичаме няма да ни стигнете! :mrgreen:

Я отвори темата със селекцията отворко . То и с тази трупа щяхте да сте отличници . Щом ви харесва полуфинал с 16 точки зад Лудите и 16 пред нас . Само това ви пожелавам да ви се случва . Пожелавам ви също да си запазите Стамен и капитана за много години на пред . А да и този път не си същия разбирач да ми говориш за крила , късмет и т.н. Няма ли какво да кажеш как играете ( или не играете ) с човек повече 60 мин. ? Нещо почна да ти бяга материята . А и последно вие нас не може да ти отстраните ( мега слабите ) те за ЕКТ се борят .

То и тази селекция са отличници, в сравнение с вашата! За крила няма да ти говоря, ще те открехна на психология! Ако ни бяха зачели гола, просто отичахте в канала! Но не ни го зачетоха, и футболистите се пречупиха, съдията си свърши работата! Славия също ще си свърши нейната! :shock: :mrgreen:

ПП А аз ви пожелавам да си запазите Обертан и испанеца! Никой футболист от Трета лига не може да върши работа, като тяхната! :lol: :lol:

Последен въпрос имам . Колко удара във вратата имате от ЧК до засадата ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:49

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

Това, че имаш диплома от НСА, не те прави автоматично разбиращ правилата на играта футбол! Сладурите от Диема така и не показаха забавен каданс от другата страна, на линията на засадата.

Засада е налице лично от фейсбука на Кирцата си признаха... каква диема.
Гледам левскарите дърпат тая линия се едно дърпат краставици от земята... нз, ама тия и в геометрията имат двойки!
Последна промяна от Teo на 26 апр 2018 21:50, променено общо 1 път.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:49

peliforewer написа:
maxi1914 написа:
kolokolo написа:
maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .

Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .

МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .

Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.

А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:51

Чупиш крака на играча които е сърцето на отбора, оставаш с 10 човека.
@ ВСИЧКО Е ТОЧНО!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 апр 2018 21:52

maxi1914 написа:Последен въпрос имам . Колко удара във вратата имате от ЧК до засадата ?

Тази игра е на голове, май?! :o ;) И се гледа целия мач, а не само частта, която на теб ти е допаднала! ;)

Върни се в “ЦСКА”