Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 20:40

Tiberius написа:
Teo написа:Какво става с емблемата, ще я плащаме ли?!
@ Му е*а майката какво се чака още????

:lol: :lol: :lol:
За какво му е да е плаща? Не виждаш ли, че се изнася от София. Връща се в Ловеч. ;)

Къв Ловеч те тресе теб бе астматик :lol:
@ Крайно време е да се плаща и да си я прибираме и документално!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 апр 2018 20:43

Teo написа:Какво става с емблемата, ще я плащаме ли?!
@ Му е*а майката какво се чака още????

Ти не разбра ли?..Плащане няма..Направлението е Ловеч!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:12

От другия сезон сме само с една мисия... всеки мач трябва да унижаваме сините и зелените, пък нека взимат капарирани трофей от сателитите им. :idea:
@ Абсолютно ме боли оная работа за тия кирливи трофей... Ливърпул отива на ФИНАЛ в ШЛ, а е без титла вече почти 30 години.... ЦСКА е много повече от титли и купи!

ПП Мощна лятна селекция и атака в ЕКТ!
Там е истинската сила на ЦСКА!

Ляв и десен защитник задължително трябва да са класни попълнения... в съвременния футбол това са двата поста с най-голямо значение в играта на един отбор.
Последна промяна от Teo на 26 апр 2018 21:20, променено общо 1 път.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:20

Teo написа:От другия сезон сме само с една мисия... всеки мач трябва да унижаваме сините и зелените, пък нека взимат капарирани трофей от сателитите им. :idea:

С каква мисия си па ти бе . Кого унижихте този сезон ? 60 мин . с човек повече и да не бият . Е това е унижение . Оня ден ти казах , че Стамен е пътник ти ми се смееше . Сега какви ги пишеш за Стамен ? Щяхте 5 поредни да ни биете с 4 гола разлика . От тук на татък само това ви чака .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:23

maxi1914 написа:
Teo написа:От другия сезон сме само с една мисия... всеки мач трябва да унижаваме сините и зелените, пък нека взимат капарирани трофей от сателитите им. :idea:

С каква мисия си па ти бе . Кого унижихте този сезон ? 60 мин . с човек повече и да не бият . Е това е унижение . Оня ден ти казах , че Стамен е пътник ти ми се смееше . Сега какви ги пишеш за Стамен ? Щяхте 5 поредни да ни биете с 4 гола разлика . От тук на татък само това ви чака .

Кой плати на Тиам да счупи крака на Каранга?! :lol:
@ Плана е бил следния... чупим му крака, ние с 10 човека, те без душата на отбора?! :idea:
Вие какви сте долни... е така преди години баща ми разправя преди реванша с Байерн М в КЕШ, чупите крака на Пламен Марков и той не може да играе в реванша... е такива като вас няма втори на земята... всичко възможно правите, че да ни попречите за всичко. На живот и смърт ви е тоя мач от ден 1. По 100 човека на стадиона, ДОЙДЕ ЦСКА, НЯМА МЯСТО ВЛЕЗНАТ ВСИЧКИ...

ПП СЛАВИЯ С КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!
РАДОСТ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 апр 2018 21:28

maxi1914 написа:С каква мисия си па ти бе . Кого унижихте този сезон ? 60 мин . с човек повече и да не бият . Е това е унижение . Оня ден ти казах , че Стамен е пътник ти ми се смееше . Сега какви ги пишеш за Стамен ? Щяхте 5 поредни да ни биете с 4 гола разлика . От тук на татък само това ви чака .

Успокой топката пък ти бе, ще вземеш да получиш апоплектичен удар! Веднъж ни бихте резервите и вече не може да се говори с вас! :shock: :lol: :lol:
А оттук насетне ни чака ЕКТ! Не съм сигурен, че това важи и за вас, защото шкембелията се заканва да покаже мустака отново! :mrgreen:
И след като ще играем в ЕКТ, селекцията ще е на съвсем друго ниво, чат ли си?! То досега като точков актив ни дишахте прахта, а от новия сезон срещу вас да тичаме няма да ни стигнете! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:28

Имам чувството, че медицината е безсилна да помогне на някой хора тука. :lol:
Кога ще ни натиграете по един мач с достойнство питам?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП При 1:2 и 30 минути оставащо време отивахте на 7-ца!
Последна промяна от Teo на 26 апр 2018 21:29, променено общо 1 път.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:28

Teo написа:
maxi1914 написа:

@ Плана е бил следния... чупим му крака, ние с 10 човека, те без душата на отбора?! :idea:
Вие какви сте долни... е така преди години баща ми разправя преди реванша с Байерн М в КЕШ, чупите крака на Пламен Марков и той не може да играе в реванша... е такива като вас няма втори на земята... всичко възможно правите, че да ни попречите за всичко. На живот и смърт ви е тоя мач от ден 1. По 100 човека на стадиона, ДОЙДЕ ЦСКА, НЯМА МЯСТО ВЛЕЗНАТ ВСИЧКИ...

РАДОСТ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Кой строши носът на Тиам ? И аз да съм и аз ще му строша краката и няма и да се замисля .На нас ли ни е на живот и смърт ? Ние сме 9 години без успех . За вас 3 поредна ще е край на този проект . Кажи като мъж аз казах ли ти онзи ден , че Стамен е пътник ? Долно е това което вие направихте преди 2 години .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2018 21:31

Teo написа:
maxi1914 написа:

РАДОСТ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Прав си, ако беше играл Марков в Мюнхен направо ЦСКА отнасяше Байерн насред Бавария!
Всъщност, ти нали си фен на Ребрандираните, к`во те вълнува някакво "кирливо" дружество как е играло години преди да се родиш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 апр 2018 21:33

maxi1914 написа:Специално за теб има калъфка . Господин късмет нали бяхте с титулярите ? Я кажи защо мега великия за теб господин Чорба беше резерва ? Я пак ми обясни за ляв и десен фланг , нали много я разбираш материята .

Питай съдията какво стана, защото при зачетен гол и резултат 1:2, както и оставащи 30 минути...ами можехте да поемете още два! Но влачете, явно въобще не ви подпират, след като вашата чернилка получи само 1 мач наказание за директен червен картон! Аз обаче съм спокоен, вие обичате да се "изпускате" в най-важните мачове, и точно срещу Славия! :shock: :mrgreen:

ПП А за теб и калъфка няма! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”