NOMER14 написа:Кашчей, 6-2 беше за шампионат, а не за купата.
Прав си, но понеже не следя подробно нещата съм се объркал, сигурно заради последния кръг.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Кашчей, 6-2 беше за шампионат, а не за купата.
xbox2 написа:Здравейте, Левскари. Честито за класирането срещу тях . Искам да Ви попитам от къде мога да си изтегля мача. Ако споделите ще съм супер благодарен.
Teo написа:Съдиите са главните виновници да сте на финал!
@ Славия по същия начин вчера ги добутаха дотам.
Този финал ще бъде най-срамния в историята на този турнир!
Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:Съдиите са главните виновници да сте на финал!
@ Славия по същия начин вчера ги добутаха дотам.
Този финал ще бъде най-срамния в историята на този турнир!
Ти у ред ли си? ЧК на Тиам не го оспорвам НО! съдията в редица ситуации пропускаше да дава картони за вашите, понякога дори фаул не свиреше. Много ми е интересно ако за раздаваните магарешки шутове ви беше дал 1-2 ЖК така малко по-рано дали играчите ви щяха така безцеремонно да фаулират?
Вместо да говориш глупости се радвай, че ако не беше Митрев губехте безславно и безлично мача срещу отбор, който 2/3 от мача беше с човек по-малко.
ralka_levskarka написа:Митрев им подари два гола и си мислят, че са играли нещо.
Първия мач съдията пак ли бе виновен?
delqnski47 написа:Torino FC 1906 написа:
Стига се излага , спри се ... само , малки п*шки , са ти в устата .
Вземи прочети малко правилата за тази игра ...
Всичко беше 50/50.Тъй че както ни отмениха гола ,така и можеха да го зачетат.Не се наемам да коментирам какво щеше да стане тогава,но картинката щеше да е по-различна.Все пак футболистите бяха на моето мнение - те просто нямаха желание да се борят за тва тенеке.Моето мнение за Купата е същото,казал съм го отдавна.На вас по ви трябва като че ли.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 30 госта