За другите пишман легенди , дано се скрият в миша дупка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Цецо Чука написа:Много е важно на финала да поставите персонален пазач на Митрев, тоя разиграе ли се отивате на разлика...
Teo написа:icemanbg33 написа:Teo написа:Съдиите са главните виновници да сте на финал!
@ Славия по същия начин вчера ги добутаха дотам.
Този финал ще бъде най-срамния в историята на този турнир!
Съдията и Митрев ви държаха в мача. Не си показвай шизофренията, моля!
Абсолютно никаква засада няма и отивахте в историята след това....![]()
@ КЛЮЧОВ МОМЕНТ от мача!
Вие срещу Славия не може да играете... Гошо Петков пак ще направи мача на живота си!!!!
@ Съдбата си знае работата... не заслужавахте да сте на финал!!!!!
Вал написа:Цецо Чука написа:onegavon написа:Честно ти си гений! Славия кога е била подкрепяна повече от Левски за последно? Май по царско време ще да е било!
Ти мое ли да четеш ВЪОБЩЕ?
Феновете в БЪЛГАРИЯ, не феновете в СОФИЯ!
През всички години досега, масовата настройка сред феновете на другите отбори беше да се подкрепя който и да било срещу Левски, спомням си например че в оня велик Везалов мач аз бях за Славия и много се смях.
Сега обаче нещата се променят. Неприязънта сега е към Дебелата мафия и към отбора от село Ловеч, а Левски някакси изведнъж станаха симпатични, бахти сериала е тва футбола.
Това е временно. Само гледай как сега не можеш да им затвориш устата. Пак почнаха хвалбите. А коментаторите направо не са за слушане. Все пак на ЦСКА им отмениха редовен гол. Ако това беше станало с Левски щеше да има сълзи и сополи до небето. Трябва да се отчете, че това е прецедент да се контузи умишлено важен играч на противника. Това никой никога не го е правил.
kimmy_rz написа:С нетърпение чакам включване от Стойчо Стоилов, конспиратора.
groti написа:И днес ми хрумна.. Колко по-добре и за гостите на столицата щеше да бъде, ако други фактори не ги бяха бутали към титлата. Сега щяха да са се съсредоточили върху купата- като нас. Колко по-хубаво щеше да е и за Каранга, ако цял сезон не му спестяваха картоните и простотиите. Колко по-добре за него щеше да е ако му бяха показали червен картон за онзи лакет срещу Тиям. Може би последния нямаше да го осакати днес ако в него нямаше реваншизъм. Ма така е. Ряза глави, показва средни пръсти, удря, псува и за 24 часа всичко се обърна. Между другото ми стана много жал за него. Това, което е преживя със загубата на толкова близък човек, а сега и най-вероятно тежка контузия..Не го пожелавам никому.
А,тия за отменения гол.. Смешни сте. Никой не се наема да даде категорична преценка на положението. Само подлогите от Диема.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 158 госта