sunscres92 написа:За какво да се хванем на бас, че Салах няма да отиде в Реал?
Лапешки работи. Какво реши Перес, това ще стане. Нищо не зависи от твоето, моето или мнението на Ливърпул.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:За какво да се хванем на бас, че Салах няма да отиде в Реал?
sapio0o написа:slash1912 написа:За вас Хари Кейн само
Хари Кейн няма качествата и за тренировъчното игрище в Мадрид. Виж, Салах, ако задържи това ниво ще може да атакува Златна топка, но не и за Ливърпул.
Фирмино също ми харесва. Спокойно би заместил грохналият вече, тотално обезверен Бензема.
sapio0o написа:sunscres92 написа:За какво да се хванем на бас, че Салах няма да отиде в Реал?
Лапешки работи. Какво реши Перес, това ще стане. Нищо не зависи от твоето, моето или мнението на Ливърпул.
Tiberius написа:slash1912 написа:sapio0o написа:Вероятно и най-верните фенове на Ливърпул са наясно накъде потегля Салах след световното. Надали там ще направи нещо супер значимо, но пък с представянето си за клуба заслужи напълно трансфер на Бернабеу. Друг е въпросът дали ще може да се справи с напрежението или ще свърши като Бейл.
За вас Хари Кейн само
Нееееееееееееее.... само не и него. Защо ни мразиш толкова?!![]()
Салахата ще си го вземем, ще го пострижем, ще го обръснем и прекръстим. А вие ще получите солидна сума за него. И всичко е точно.
slash1912 написа:Как ще му подейства на Роналдо съотборник,вкарващ повече от него?
sapio0o написа:sunscres92 написа:За какво да се хванем на бас, че Салах няма да отиде в Реал?
JackPackage написа:Смятайте що тоя отбор разбива Отцепниците, които са напът да направят сезон без загуба - какво е състоянието на Примера тоя сезон![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта