Прогнозата ми е на шесто чувство- 0:3 след продължения! Прогноза относно футболните възможности на двата отбора-1:3
Роси ще заложи на катеначо до негативен за домакина резултат, което ще му изяде главата.
Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) -2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Левски (София) - ЦСКА-София (София) - Сряда от 18:30
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Teo написа:realno написа:Teo написа:Влизаме в мача пределно мотивирани и надъхани!
Не излизаме просто за победа, излизаме за разгром!
В главите на онези искам още на терена в загрявката да усетят, че мача е загубен!
ПП 25 април ще бъде запомняща се дата... усещам, че ще стане нещо велико!
И аз усещам, че този мач ще го запомниш и датата също, но с лоши чувства.
Нашите футболисти излизат да играят за рекордни премии за родния футбол!
@ В съвременния спорт а.к.а футбола се мотивира с пари, а не с думи!
Специално за мача е поканен Стойчо Младенов които ще отправи няколко думи към играчите в съблекалнята : )
100% съм сигурен, че ви изхвърляме
Искаш да кажеш, че досега играхте без мотивация или като обещаят някой лев повече и оранджевите ви футболисти няма да се изморят след 60 мин? Май футбола си го гледал само по тв-то или в най - добрия случай в сектор ГГ. Точно това може да ви изиграе лоша шега и резила ви да бъде голям.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Teo написа:realno написа:Teo написа:Влизаме в мача пределно мотивирани и надъхани!
В главите на онези искам още на терена в загрявката да усетят, че мача е загубен!
Специално за мача е поканен Стойчо Младенов които ще отправи няколко думи към играчите в съблекалнята : )
Искаш да кажеш, че досега играхте без мотивация или като обещаят някой лев повече и оранджевите ви футболисти няма да се изморят след 60 мин? Май футбола си го гледал само по тв-то или в най - добрия случай в сектор ГГ. Точно това може да ви изиграе лоша шега и резила ви да бъде голям.
То Левски до 60мин изглеждат уморени, което е по-голямата част от мача. Ако на ЦСКА-София им върви и си вкарат положенията вие си заминавате в Подуене с пълна кошница.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Serafim написа:Тоя Енрике предполагам се е оправил и ще играе в тази зона точно.
Ако "паркираме автобуса"(всички в нашата половина) какво значение има къде ще играе Енрике?
Да не е някакво Меси?
Впрочем, Енрике игра и в мача, дето ги изгермечихме с 2-0. И кво?
Енрике им е най-острия играч, след Десподов. Немалко проблеми създаде на Цветкович, най-вече защото нито Обертан,нито Вутов (който се случваше да е на десния ни фланг) не го дублираше в защита. Така и Енрике вкара за 2:0. Ще е супер грешка, ако паркираме автобуса. Каранга спечели сума ти високи топки срещу Холмар и Яблонски. Няма шанс да не пуснем гол, ако излезе с такава нагласа.
blue avalanche написа:Serafim написа:Тоя Енрике предполагам се е оправил и ще играе в тази зона точно.
Ако "паркираме автобуса"(всички в нашата половина) какво значение има къде ще играе Енрике?
Да не е някакво Меси?
Впрочем, Енрике игра и в мача, дето ги изгермечихме с 2-0. И кво?
Точно това ме опасява. Роси ще излезе с дефанзивна тактика и микренци ще ни мачкат. Недай си Боже да ни вкарат ранен гол и нещата ще станат много зле.
Мача е 2.5 + голове , ще има драма !
-
- Контакти:
Със сигурност ще е драма, с едно 4-5 жълти картона и поне един червен. Със сигурност -София ще скочат на кръв, няма друг вариант, загубиха шансове за титлата, след като се оказа, че не са толкова състоятелен отбор само в рамките на два-три мача, физическото им състояние е незадоволително, започнаха отново гръмките изказвания, които по-скоро са оправдания, а в същото време на няколко пъти през сезона имаше проблеми с дисциплината на отделни играчи (къе санкционирани, къде не), включително и изказвания относно избора на треньора кой да играе и кой не. Сега и недоволството на Каранга... Ако Белчев тотално е изгубил авторитет и изпусне съблекалнята, нищо добро не ги чака. Напрежението е при тях, щото от много столове и много закани за титли, купи, размазване на нас в 5 поредни мача + спиране на доминацията на Лудогорец, стана така, че пак запяха добре познатите оправдания и има голяма вероятност да се сгромолясат, баш както старото ЦСКА най-добре го правеше. С което поне ще си приличат.
Serafim написа:Пълен абусрд да сложи някой от левите бекове в дясно, освен ако не планира да ги използва само и единствено в дефанзивен план. От друга страна Прохазка не е никак бърз, освен това има навика да задържа и бави топката. Тоя Енрике предполагам се е оправил и ще играе в тази зона точно. Въпреки това и двата варианта са за предпочитане, отколкото Найденов, който към момента няма игрова практика и определено не се чувства комфорно като бек.
И какво му е толкова абсурдното и каква е връзката с дефанзивния план? Обърнат бек е като обърнато крило - има си и плюсове и минуси. Отделно Белаид не ми се вижда в особена форма, но схема с трима централни при схема 3-5-2 преливаща в защита в 5-4-1 може да върши чудесна работа. Именно с такава схема Пирин направи 0:0 на Тирето в София, отделно в квалификациите Беларус ни смаза там. Иначе до колкото Роси е класик и не обича никакви промени най-вероятно като десен защитник ще пусне Прохаска, което за съжаление обвързва нещата с изпълнението на сериозни функции в защита на Обертан ако бъде оставен на дясното крило. Французинът показа, че когато иска и му се тича се справя чудесно и в дефанса, но проблема при него е, че връщането не му е никак по сърце и ако го мързи нещата стават кофти.
Не мисля обаче, че ще има особени проблеми в този мач. Всичко е на страната на Левски - имат добър макар и коварен аванс, реално отбора навлезе в добра физическа форма за разлика от ГМО-то което очевидно не издържа на сгъстения цикъл вторите полувремена са тотал-щета. Не ми се мисли ако им се наложи да играят продължения. Като допълним към това, че до момента отбора няма допусната загуба с резултат който би го отстранил, а в мачовете с ГМО-то играта и резултатите са приблизително равни и отбора, който може да съжалява повече е Левски съвсем закономерно ще е да се класират на финал.
шивача написа:realno написа:Teo написа:realno написа:Teo написа:Влизаме в мача пределно мотивирани и надъхани!
То Левски до 60мин изглеждат уморени, което е по-голямата част от мача. Ако на ЦСКА-София им върви и си вкарат положенията вие си заминавате в Подуене с пълна кошница.
Ти гледай Левски да не си вкара всички положения, че тогава припознаването ще изгърми

Teo написа:realno написа:Teo написа:Влизаме в мача пределно мотивирани и надъхани!
Имам бегли спомени, че подобни чувства и усещания имаше, че ще ни приключите още след първия мач

Преди няколко месеца ти казах, че Тире няма да вземе нищо - ще се издънят в първенството в мачовете на истината, ще ги изхвърлим за купата. Отделно, че и тази година в ЕКТ няма да бъдат допуснати. Първото вече е факт, второто предстои да се случи в сряда, а третото след няколко месеца