Сполучлив ли ще е сезона за Юнайтед?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Сполучлив ли ще е сезона за Юнайтед?

Мнениеот battlestar31 » 23 яну 2010 16:54

soUman написа:
battlestar31 написа:Тея юнайтед ако не са съдиите изпадат :lol:

Аве аре престани с тези съдии, трениьори и още не знам си кво... ти някакъв друг аргумент имаш ли или просто така си говориш? НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ АРСЕНАЛ НЯМА ДА ФИНИШИРАР СРЕД ПЪРВИТЕ 3 ОТБОРА?!?!?! Еднин смислен коментар не си дал до момента. Само викаш съдии, подпиран отбор и дрън дрън... ДОТЯГАШ!!!

Тая година юнайтед е смешна картинка без аванти толко :)

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 24 яну 2010 00:18

Аве на тоя батълстар що му отговаряте изобщо,като той горкия/горката дали се е поглеждал/а в огледалото?както и да е де,според мен Ман Ютд имат голям шанс за абсолютно всички трофеи,пк и едва ли някой е очаквал ,че още от началото на сезона ще мачкаме без Роналдо.Очаквам по-добри игри едва през пролетния дял от сезона,по принцип тогава играем най-силно.Но няма да е зле да се купи един централен защитник.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 00:50

battlestar31 написа:Вие двамата не сте добре АРСЕНАЛ колко обрати има вие до толко не може да бройте а това че сте подпиран отбор не е тайна и всички го знаят 8-) :) сори пичове но истината боли :lol:
Оооууу,я ми ги изброй ако обичаш :lol: :lol: Колко още ще те чакам да ми покажеш клипчета с дузпи за МЮ 8-) :lol:

Аве на тоя батълстар що му отговаряте изобщо,като той горкия/горката дали се е поглеждал/а в огледалото?както и да е де,според мен Ман Ютд имат голям шанс за абсолютно всички трофеи,пк и едва ли някой е очаквал ,че още от началото на сезона ще мачкаме без Роналдо.Очаквам по-добри игри едва през пролетния дял от сезона,по принцип тогава играем най-силно.Но няма да е зле да се купи един централен защитник.
Еми нали съм добра душа,мъчи се да му обясня някои неща,ама той у лукова глава-нещо между грудка и луковица :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”