Абе хора, Юве не може да бие Спал и Кротоне, как по дяволите ще бият Неапол?

Та Юве изпуска титлата от ръцете си... Отива на кино според мен. Краят на царуването му се вижда, те и купата на Италия няма да вземат. На сухо ще бъде и Юве, но им беше време. С един евентуален бум бум от 1-3 може да се преобърне и тази игра. Не че не го хванах и с Кротоне де, но Наполи си заслужава да бъде шампион този сезон. Ще ги издрънчи, той недъгавият Реал М ги издрънча като гост та Наполи нема, който е по-добър отбор. Според мен феновете на госпожата не се тревожат и мислят, че титлата им е в кърпа вързана, ама отборът им е слаб тоя сезон. Още преди десет кръга съм писал, че Юве няма шанс за титлата, че идват директни двубои. А нямат и пари вече я да купят май, май! Щом не платиха на елементарните отбори, с Наполи ги чака един побой на който ще се наслади цял свят, момци!

[offtopic]Като отворя фентъзито и погледнах топ форма им е само Сами Кедира, нищо не може да вземе от Наполи, те са във форма. Вратарите и те сдадоха багажа, обърка всичко Алегри, сезонът си се преобръща само за броени мачове, което казва само едно - Юве е поо-слаб отбор отпреди. И другите лоши можем да се усмихнем! Макар че аз Наполи тоя сезон не ги харесвам. Все ми е тая дали ще са те шампион или Юве, просто ви казвам да сте подготвени, те си се случват нещата.

Вече нищо не може да ги спаси, ама те сигурно си я продадоха сами титлата как иначе, за да е по-забавно.. Не може да водиш с такава разлика и да те настигнат по най-елементарнио начин

, явно е доста смешен отбора тая година и на тях (не че не съм ви го и казвал де), но трябва да се свалят малко черно-белите розови очилца поне в края на сезона. Да налеем малко гипса за по-интересно... Язък, че все типстъри работите професии. Най-важният мач може да го издъните по доста елементарен заблуден начин.

Но реално не са фаворит в двубоя, определено не са. Мале, мале, Джиджи Буфон на съвсем сухо за край на кариера, ей тва ше е вече страшно наказание за нахаканите иначе фенове на Ювентус, реваха в Мадрид и ся пак ще си пореват. Га ревахме другине от тях не им беше до сълзи ами до купончета, ей ся че си го отнесат баш накрая и ще бъде доста забавно. Първите двама дето ще ги бъзикат сме двамата със змейко, щото ни писна от техните покупко-продажби толкова сезони черно тото им бяха. И въпреки това откак се върнаха в калчото след калчополи си останаха и отбор за местна консумация, отбор, който нищо не е постигнал в Европа, отпаднал е рекорден брой пъти на една и съща фаза и най-сетне ше си го отнесе и бъзика! А Лудогрец от България си подражава на Юве, аз ги гледам, и те нямат успехи в евротурнирите. Одеве писах цяла статия относно това, че адски много прехвалени отбори трябва да си спасяваме сезоните и това не е било никогаш почти. Един-два ще ги спасят като хванат дебелия край на дървото и набият другия в директни сблъсъци. На най-силнине пък дето се водят ще им дадот дубъли само, ама в Европа и те изпопапкаха извара, много смешен беше този сезон. Пръснаха всички като откачени сума типари и накрая от скъпата извара си хапнахме врют. Логиката ме навежда на мисълта да отпишете Байерн М за Шл-то -те взеха вече вторият си трофей, това им е. Няма да има требълче май.

[/offtopic]