slash1912 написа:sunscres92 написа:Thsmith написа:Видяха, че без дузпа и червен само падат и пак почнали с дузпите![]()
Твоят любим вратар пусна 2 от головете.
И дузпата беше извън наказателното
Не ме изненадват изобщо и двете неща : )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:sunscres92 написа:Thsmith написа:Видяха, че без дузпа и червен само падат и пак почнали с дузпите![]()
Твоят любим вратар пусна 2 от головете.
И дузпата беше извън наказателното
Furious_Monk написа:Почетино май не се справя никак добре добре срещу Гуардиола. Всеки път когато хвана мач между двамата, яде пердах от каталунеца.
Furious_Monk написа:Гуардиола за пореден път доказва колко жалко копеленце е. Ако Барселона бе спечелила лигата, друго щеше да говори, без значение в момента на кой отбор е треньор.
Много е вероятно в него да има циганска кръв, не като обида, а като етнос... и след това като обида.
Furious_Monk написа:Гуардиола за пореден път доказва колко жалко копеленце е. Ако Барселона бе спечелила лигата, друго щеше да говори, без значение в момента на кой отбор е треньор.
Много е вероятно в него да има циганска кръв, не като обида, а като етнос... и след това като обида.
sunscres92 написа:Furious_Monk написа:Почетино май не се справя никак добре добре срещу Гуардиола. Всеки път когато хвана мач между двамата, яде пердах от каталунеца.
Предната година - Почетино го победи(направо го уби) и направи равен(там вече съдяита побутна Тотнъм) - тази година наистина има доста проблеми.
"Не мога да обясня защо се случва така, заяви Зидан в отговор на въпроса защо Реал по-често печели на европейската арена, отколкото в Испания. - Лично аз предпочитам да спечеля Ла Лига пред успеха в Шампионска лига, тъй като играта ден след ден е най-трудна".
"Мисля, че и играчите искат същото като мен",
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта