Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот doktora25 » 14 апр 2018 17:46

Мнението ми за Прохазка е следното: дори и сега да не е в най-добрата си форма той е доказал своите както спортно-технически, така и морално-волеви качества, дух и лоялност към Левски. В момента цялостното състояние на отбора е такова, че всички са в една дълбока дупка, на пръв поглед никой "не става" може би с изключение на 1-2-ма, трудно можем да преценим качествата, класата и потенциала на новите, да правим сравнения, да съобразим правилен ли е пътят по който върви отборът, клубната политика, всяко действие на собственика повече вреди или повече помага, за треньора доста се изговори и изписа. Аз съм доста скептичен по всички тези въпроси, но съм сигурен че когато започне да се работи правилно всичко ще си дойде на мястото и играчите ще започнат да възвръщат формата си. В този ред на мисли доказан футболист и боец като Прохазка, на чудесната възраст от 29 години е задължително да остане колкото е възможно по-дълго щом той има такова желание и дори да бъде първи избор за капитан на отбора, като може да бъде и много полезен за развитието на младите играчи, независимо дали юноши, родни таланти или чужденци.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2018 18:08

С две ръце "за" Роман да остане. Единственият, който знае какво е "Левски". Само че трябва да се случи задължително едно нещо - той да заиграе на позицията си. Според мен никой треньор не разви пълния потенциал на Роман. За мен той е модерен дефанзивен халф и като качества не отстъпва по нищо на един Костадинов и Бурабия. Но най-вече! от тези всичките, само с него мога да идентифицирам "Левски" днес. И до известна степен с Цветко. Не става дума толкова за спортните им качества, колкото за духа, който носят със себе си. Иначе и към двамата имам забележки в спортен план, но не за това ми е думата. Каквото и да стане, пожелавам му успех в бъдеще. Португалското е добро първенство. Дано там играе на позицията си. :evil:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:14

Роман си тръгва.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 15 апр 2018 00:19

Ти па ше каеш.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 апр 2018 00:33

Роман отстъпва точно на Бурабия и на Костадинов по определени качества, като дрибъл, техника, пас и поглед над играта, спрямо Бурабия. Айде, за удара там е малко така.. Немалко голове вкара Роман, но като цяло французина по-често си намираше пространството да стреля, докато Роман, особено в последно време покрай стриктните указания на Роси и позицията на крило, все по-рядко намира възможност за стрелба отдалеч. Спрямо Мечката пък - няма неговия "тайминг" да се вклинява при центрирания, нито има игра с глава Роман, въпреки ръста му. В защита Костадинов е много над него. Иначе Роман си компенсира с други качества - умен играч и е уравновесен, рядко изпуска нервите си, покрива немалко периметър, "работлив" играч е и смятам, че има място в Левски. Идеална алтернатива е за поне 2 позиции (опорен и крило), а на зор може и десен бек да играе. Спокойно около него, Яблонски, Холмар, Обертан, Нашименто и Паулиньо може да се гради отбор. Според мен трябва да търсим някой, който е класа/и над Цветкович. Сърбина тича много, има нелошо центриране, ама рядко е точно. При всички положения няма нужда да се примиряваме с него на десния бек. Задължително опитен вратар ни трябва. В халфовата линия смятам, че сме добре. Поне от към титуляри. Айде, покрай Рошу, Роман и Панайотов има някакви условности. А Белмонт май е отписан. По крилата определено ще трябва поне един флангови футболист, ако Роман си тръгне. Кабрал е твърда резерва към момента, но за такава роля става. Уж сме спазарили Иван Тилев, пък ще видим. Определено ще трябва и поне още един защитник, но препдолагам, че Дидо ще се върне. В атака не знам какво да мисля вече за тримата мускетари - Буш, Костов и Ривалдиньо. Единия се труди много, покрива много периметър и пресира така, както от времето на Дембеле не го е правил централен нападател. Обаче все остава усещането, че нещо му куца. Я пасове няма да има за него, я ще изтърве чист гол... За Буш говоря, ако не сте разбрали. Костов има най-добрия тайминг от тримата. Умее да играе между защитниците и да търси топката зад тях, не играе с гръб към защитата, като Буш. Ама за такъв тип острие трябват много добри подавачи. Все още пазим някакви надежди, че Гомес и Нашименто ще се окажат такива (и би следвало), ако в даден момент се изчисти играта и започнем да владеем повече топката. А малкия Ривалдо е тотална енигма, до тук.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 15 апр 2018 09:09

На Романчо лично бих му купил билет за Словакия.
Имал голямо сърце и бил тичал много,да ама на нас ни трябват футболисти не лекоатлети.
На него всяко едно спиране на топката е олеле майко,да не говорим за паса му.
Затова лятото по живо, по здраво и далече от Левски.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 15 апр 2018 09:24

metodito написа:С две ръце "за" Роман да остане. Единственият, който знае какво е "Левски". Само че трябва да се случи задължително едно нещо - той да заиграе на позицията си. Според мен никой треньор не разви пълния потенциал на Роман. За мен той е модерен дефанзивен халф и като качества не отстъпва по нищо на един Костадинов и Бурабия. Но най-вече! от тези всичките, само с него мога да идентифицирам "Левски" днес. И до известна степен с Цветко. Не става дума толкова за спортните им качества, колкото за духа, който носят със себе си. Иначе и към двамата имам забележки в спортен план, но не за това ми е думата. Каквото и да стане, пожелавам му успех в бъдеще. Португалското е добро първенство. Дано там играе на позицията си. :evil:

Съгласен, но ще го изгонят и после ще има- ей защо го махнаха Роман, тия новите не стават. И така до откат.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 апр 2018 09:32

Колкото хора- толкова мнения. Когато мненията вземат превес тогава вече имаме проблем. Та и аз да кажа моето. Роман Прохазка е доказал своите спортно-технически и морално-волеви качества. Всички сме наясно с класата и потенциала му. Притежава перманентно висок дух и лоялност към Левски. Някой го сравни с Бурабия и Мечката. Двамата са много по- напред в техническо отношение. Превъзхождат го в дрибъл, техника, пас и поглед над играта. Роман им отстъпва в бързина, техника и креативност. Но компенсира с други качества- умен и уравновесен е, рядко изпуска нервите си, покрива голям периметър, има правилно заставане. Тип чернороботник, работлив и интелигентен. Не съм впечатлен от играта му с глава въпреки ръстта му, може би му липсва и т.н. тайминг в атакуващ аспект. Преди демонстрираше точни удари от средно и далечно разстояние, които не виждаме заради стриктните указания на треньора. Прохазка заслужава да играе в Левски докато той пожелае. Но там където е най- силен и полезен. Като крило или бек, естествено, че не би бил на висота. Заслужава да носи капитанската лента заради вродения му интелект, обективност и доказани лидерски качества. Португалия, обаче, не е неговото място. Там се играе различен футбол. Той би бил убедитилен в Централна и Северна Европа.
В Левски или не, желая му успех!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2018 11:12

Тук чета че, видите ли, Прохазка отстъпвал по ВСИЧКИ компоненти на играта, ама компенсирал с...незнамсиквоси...
Ще падна от смях!
Ми що не го вземат в Ман Сити??? Да, ще отстъпва на Силва, Гюндоган, Фернандиньо и Де Брюин, ама ще компенсира... С какво ТОЧНО ще компенсира, че не разбрах?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2018 11:14

metodito написа:С две ръце "за" Роман да остане. Единственият, който знае какво е "Левски".

А!!! Твоят приятел "Божката" не знае ли какво е Левски?
Преди разправяше, че и Панайотов знаел какво е Левски. Да не би да е забравил? Другият ти приятел(Ст.Иванов) не знае ли какво е Левски?

Върни се в “Левски”